KALIBAN:
je to slozitejsi, chce to novou vysilacku :) vidím tam ten smajl, ale nějak si furt nejsu tou ironií jistej...?? :) jakože teda je to fakt složitý, nebo stačí koupit něco jako
toto (například, to je první na co jsem narazil a je to 2,4 GHz), přemontovat přijímač v autě a jezdit?
a s tím thunder tigrem - vážně je to taková hrůza? já teda samozřejmě nevím, v těch jednotlivých součástkách, co jsou uvnitř, se naprosto nevyznám, nevím který servo nebo regulátor je dobrej a kterej ne... jsem byl tady nedaleko v
jednom obchodě, kde vypadají, že tomu snad i trochu rozumějí, měli tam traxxas, tohleto a pak ještě nějaký další menší, a borec mi radil, že traxxas za posledních několik let výrazně zdražili, takže jsou hůř prodejný, a že na cca stejné úrovni je tady ta thunder tiger truggy, co jsem linkoval... tak nevím, "správnej" obchodník by mně asi doporučoval spíš dražšího traxxase, aby vyvařil trochu...? anebo možná trochu pravdu máš, že borec viděl greenhorna, tak proč mu hned dávat (možná) výbornýho traxxase, když mu bude stačit pro začátek horší thunder tiger...? fakt nevím, nechám si poradit.
podle voka co je vidět na yt mi přijde, že to ale s lipol baterkama umí lítat naprosto srovnatelně jako traxxas a jiný, tak nevím...
Thunder Tiger ST4 Speed Test - YouTube
http://www.youtube.com/watch?v=A40PZXLDLaE