• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COULEENRC on-road/off-road
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    Ahoj, plánujete někdo letos RC Vidrholec?
    DOKIS
    DOKIS --- ---
    Chci si na zahrade postavit mensi drahu pro male e-revo (tj. "VXL", oficialne je to 1:16, ale mam podezreni, ze ve skutecnosti je vetsi). Nejake rady (sirka drahy, uprava povrchu, delka skoku a vyska/uhel skokanku,...) pripadne inspirace? Je to rovina, prostoru je dost, ale zase to z hlediska pracnosti a udrzby nechci prehnat. Nikdy jsem nezavodil a chci to jen na obcasne blbnuti, nejde o zadny trening na zavody.
    UNDERMEDIA
    UNDERMEDIA --- ---
    btw, v Trenčíně v září 1:10 IFMAR worlds!

    UNDERMEDIA
    UNDERMEDIA --- ---
    KALIBAN: ja mam pocit ze ten Joe co to DNC dela je na tyhle megahopsacky nejvetsi specialista ... aspon mi ty jeho drahy prijdou nejvic v tomto (ale jsem jako divak teda.)
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    skoda ze nikde pobliz neni zadna takovahle skakava draha :( svyho casu byla ve slavkove takova kde se hodne a daleko skakalo na super dopady... ale nic takovyho neni :(
    UNDERMEDIA
    UNDERMEDIA --- ---
    masakr jako vždy.)

    2019 The Dirt Nitro Challenge :: 1:8 Pro Nitro Truck (Truggy) (A Main)
    https://www.youtube.com/watch?v=ZQDUAVQj5QM
    ACID
    ACID --- ---
    MADCAT: Z pohledu funkce žádný rozdíl není. Límec má výhodu větší kontaktní plochy a menší riziko vylomení disku. Zvlášť o offroadu bych to nepodceňoval, ale podložka to řeší taky. Můžeš ji zkusit nalepit, ale moc tomu nedávám a pokud začneš počítat čas..
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    ACID: No tak palce nebo metrický, o to mně nešlo, šlo mně spíš o tu nelidovou cenu. Díky za potvrzení, včera jsem jednu ztratil a náhradní samozřejmě nemám, tak abych věděl po čem se dívat.
    ACID
    ACID --- ---
    MADCAT: Nevím jak konkrétně Losi, alespoň dřív používali palcové rozměry, ale jinak samojistna matice je to ono. Běžně akorát nejde sehnat samojistna a ještě s límcem.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    Jdou samostatne koupit ty pripojovaci konektory k temhle tipum akumulatoru, idealne s trx konektorama?
    Gens ACE LiPo Hardcase - 2S 4200mAh 7,4V 2S2P (60C)
    https://www.peckamodel.cz/b-60c-4200-2s2p-hardcase-29-gens-ace-lipo-2s-4200-mah-7-4v-60c
    muzu si to spajet sam, ale jestli se to prodava nekde na ebay za $2, tak bych si usetril praci
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    Matice na kola, to jsou prosímpěkně obyčejný matice s límcem a takovým tím viksem proti povolování? Nebo je v tom nějaká fligna, kulivá které stojí 10 ks přes 250,- Kč?
    STB23
    STB23 --- ---
    MATT: tj stary dobry ali mne vubec nenapadlo.Diky za tip
    MATT
    MATT --- ---
    STB23:koukni do ciny, urcite koupis levnejs a lepsi rozmery
    napr., ale urcite najdes i lepsi: https://www.aliexpress.com/...zle-letter-Play-Mat-Puzzle-Floor-Mats-Baby-Carpet-Pad/32328648449.html
    STB23
    STB23 --- ---
    HONCKA: Budu ji delat napevno.Udelam to asi z tohodle matrose.Ta cena neni zase tak strasna.Mam v planu nalepit to na DTD desku.

    Pěnová guma "Eva sheets", černá, 400x600 mm, APLI, 5 ks | DAMEDIS S.R.O.
    https://www.damedis.cz/penova-guma-eva-sheets-cerna-400x600-mm-apli-5-ks/
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    STB23: chces tu udelat napevno, nebo rozebiratelne, jinak ta Kyosho draha je imho z EVA peny, treba draha u pecky je z koberce a to vyjde podstatne levneji
    STB23
    STB23 --- ---
    Nevite prosim nekdo jakemu povrchu je nejvice podobna Kyosho draha pro miniZ ? Rad bych si doma udelal mensi drahu na trenovani
    STB23
    STB23 --- ---
    SCHEEZE:
    HONCKA: nakonec jsem koupil tento zazrak.Myslim ze na zacatek naprosto dostacujici. https://www.peckamodel.cz/ev-ev6ac-nabijec-ev-peak-c3
    SCHEEZE
    SCHEEZE --- ---
    HONCKA: máš pravdu. já to nedokážu připočítat elektronicky ani ekonomicky. ten nabijec je skvělý teď mám v merku jeden čínský co nestojí tolik , zvládne 8 tužkovek každý článek balancuje zvlast(to je rozdíl oproti modelářské zdroji/nabijeci) a má podobné údaje přímo na integrovaném obvodu.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    SCHEEZE: To je sice mozny, ale za ten cenovej rozdil si muze koupit 30 baterek + multimetr, kterym si muzes ty udaje zmerit stejne, tohle je vec pouzitelna pro cloveka, kterej jezdi na urovni toho, jak si pastoval ten obrazek, ale je uplne zbytecna pro zacatecnika, kterej si koupil svuj prvni model z druhy ruky. Jinak by me zajimalo, jakej rozdil je v nabijeni u tyhle jednorazovy na tuzkovky a ve stejny cenovy hladine klasicky multifunkcni modelarsky nabijecky, kam muzes pripojit pack na tuzkovky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam