• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBIng. Miloš Zeman - Prezident České republiky
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    Prezidentův den D v devíti citátech: slib, modlitba, pozor na schody - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/prezident-zeman-citaty-0v1-/domaci.aspx?c=A130308_143250_domaci_jw
    doporucuji bod 3 a 9 (ten 3 vcetne te Online reportaze)

"Prvním cílem je uklidnění a stabilizace české politické scény. Jsem si plně vědom toho, že bez podpory veřejnosti je pro jakéhokoliv jednotlivce tento úkol nedosažitelný. Ale řídím se zásadou, že lépe než proklínat tmu, je zapálit alespoň jednu svíčku."

usmevne - clovek, co tady v lednu rozdelil narod vejpul (Karel tomu pomoh plackama, ale asi ne tolik), co jebe do Medii, oponentu, kolikrat i dost mimozne az lzive, chce najednou uklidnovat - chapu ze ne lidi, ale politiky, i kdyz... - me zustal po amnestii v hlave jeden Zaoralkuv povzdech: A to mu mame jako verit? (to bylo smerem k VK, ale budu to pouzivat i jinde)
    na me to pusobi dost rozpacite, od cloveka s jeho chovanim, najednou chce bejt tim lepidlem a at mu pomuzem - no pro jeho volice to asi zni krasne... pro ten zbytek jak herda do zad - dobre to hraje, pán prezident, podle toho, co se hodi do kramu, ci co by pitomci mohli chtit slyset... moc dobre, tu popularitu mu to asi zaridi

navic nase politicka scena nepotrebuje uklidnit, to vidim jako nemozne, ona potrebuje nejakou zasadni reformu a rez pro volby 2014 a to teda nevidim, co by melo byt (to protlacovani SPOZ to taky nebude)
    a jeste tak na okraj - o to by mely stat predevsim strany samotne, coz treba z Necase vubec necitim... z nej se klube neco podivneho, sem proti vsem, ale kdyz musim, snazim se domluvit ze vsema... ten uz asi ani neuvazuje v politice setrvat, az mu to skonci ci padne... (mozna se uz vidi uklizenej v EP za zasluhy, jako jini); z Peake, Bartu atd. ... nebudu ani radsi rikat, co citim :)

me vzdy prislo, ze vsichni chtej radsi ukazovat velikost svych kouli, nez neco sklidnovat a tvorit - kdyz sem cet ted neco od Cunka k zalobe senatoru, ci kdyz ctu Klause... ono to ma uz hodne politiku proste posunute a ani to uz nezastiraj, vlastne i Milous (treba postojem k Peake/LIDEM)
    - takove to plkani o politickem boji, ze jim uplne unika ta puvodni podstata te profese - jako kandiduj, snaz se, ale proc to delas? protoze chces byt Statni urednik/zastupce... ne protoze chces bojovat hubou ve sve partaji, v nasem state, v EU - je to cim dal viditelnejsi a bez skrupuli
    (todle presne odkryl Cunek tim, jak se vyjadril k te zalobe Senatoru - uplne presel lid, jen adoroval nejake to Prezidentske pravo, bez ohledu, ze to vlastne neni vubec v zajmu vetsiny - to ladne presel)

takze otazka zni, jak tady ty nase politiky primnet k tomu, aby si zacli vazit volice???
    (to je jedina otazka, co me ted napada... ze napoprve podepsal nejakej shit s hrubkou, na to se zitra zapomene - to je zas tak krasne skandalni NIC pro pitomce od pitomcu - i u Milouse citim, ze si tu hodne lidi, medii nevazi... nekdy pisou sracky, ale ne vetsi, nez on rika...)

p.s. postnul sem to i vedle, patri to do obou auditek, takhle to nejak zapusobilo na me
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    ALAGAESIE: taky bych řekl, že ten projev v celku ušel, až na trochu netaktní útok na média, ale jelikož mě nedávno několik glosátorů pěkně na*ralo, tak mu vlastně můžu dát i za pravdu, do jisté míry. A to prosím říkám, jako zarytý odpůrce Miloše Zemana, pro mě to bude prostě TEN PREMIÉR z dob nádherné opoziční smlouvy. Prostě jeho premiérské angažmá ve mě nechalo silnou pachuť....
    ALAGAESIE
    ALAGAESIE --- ---
    CHORCHE: nejsme správci, ale nedá mi to: neměly by být "ostrovy deviace" v záhlaví tohoto klubu?

mně se ten projev líbil ...
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    ALAGAESIE:
    Tři ostrovy deviace podle Miloše Zemana
    Kmotrovské deviace: "Parazitují na těle společnosti, vysávají krev a nedávají společnosti žádnou přidanou hodnotu formou investic nebo placení daní."
    Neonacistické bojůvky: "Jejich členové vyznávají ideologii, která by v případě svého vítězství vedla k vyhubení českého národa a tedy i jich samých."
    Podstatná část českých médií: "Část, která se zaměřuje na vymývání mozků, na mediální masáž a na manipulaci veřejným míněním... Upovídaní komentátoři, kteří píší o všem, a nerozumějí ničemu."

ja vidim jednu zasadni deviaci, co zapomnel, politickou... a takove to okecavani, i kdyz lehce se o ni otira s tou Kmotrovskou... a sam ma Sloufa, no a to mi staci, to ostatni vnimam jako formalitu a vesmes je mi to jedno - snad nepredci Klause svou sebestrednosti, vic od nej neocekavam, sem uz skromny
    ALAGAESIE
    ALAGAESIE --- ---
    omluvte video, ale myslím, že sem patří

http://www.ceskatelevize.cz/ct24/domaci/218028-zeman-se-ujal-uradu-chce-bojovat-proti-kmotrum-a-setkavat-se-s-lidmi/

velmi pěkné, vyvážené, státnické; velmi mě potěšilo, že pan prezident Miloš Zeman mluvil zpaměti.

Ať hledám mouchy, jak chci, na tomto projevu je nenacházím. (tím neříkám, že mnozí z vás by na projevu něco našli).
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    Ale jaký nasráno na hlavu, maj reklamu zadarmo.Ono je to normální, myslím že nejsou sami co někomu něco nabídnou a on to nechce, nebyl to přece nějakej blbej nápad to tam dodat. No Miloš holt nechtěl, nezapadne mu to image,taky chce aby to pero při tý inauguraci psalo a nebyl z toho trapák jako když to co připravili Kalusovi při první inauguraci stávkovalo a musel vytasit vlastní(naštěstí neměl v kapse propisku za 2,50).
    Na tom že když chtěj něco věnovat, mužou jinýmu je taky něco pravdy(asi to ale výrobce nepotěšilo).Takže docela normální příběh.

To by to ale nesmělo bejt u nás, psalo se o tom peru už od února(mimo jiný i o tom že má hodnotu milion aby čtenář viděl jakej je budoucí resident zloduch, píše perem za meloun a chudej čtenář žere tlačenku k večeři) http://www.ahaonline.cz/clanek/musite-vedet/83729/budouci-prezident-milos-zeman-dostane-pero-za-milion.html ale řeší se to už od Klausovejch per http://audiklub.cz/forum/tema/4413-pero-pro-klause-neni-za-milion-jen-za-sto-tisic) a je toho na internetu jako nasr..no, a pak to pero Miloš nechtěl, takže to rozhořčování se a dobrej příběh co nabudí čtenáře proletáře narušil.Tak se hned vyrazilo že to tak bylo vždycky(to s nepíšícím exemplářem pro Kaluse nějak výrobce nerozvádí:-), že peníze za to pero mohli jít někam(kam šly ty za vostatní pera od doby rakouska nevim, nikdá sem o aukci na pero presidenta u nás neslyšel), do toho ta nejasnost o ceně(Miloš ale přece není takovej debil aby věřil třeba tomu co kdo píše v novinách, tak buďto si to přilepšil nebo myslel tržní) a byl z toho příběh kterej uživí na pár dní několik novinářů:-) a po pár letech z toho bude ta storka o Toníčkovi(když se toho chopí nějakej mediální znalec muže z toho bejt Toníčkova cena s internetovou anketou).
    Takhle se prostě u nás dělaj noviny a média:-)
    (A je to mimo jiný proto, že u nás na rozdíl od amíků nemáme upravený co se stane s věcma který třeba presidentovi někdo daruje, a taky tim že jak jedeme na závist jsme z takovejch zpráv perplex).
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    CHORCHE: tady je ovsem treba nastolit otazku, kdo je horsi, zda sluha nebo pan.
    a medialni mrdka je jen sluha, politik ostatne take, hledejme pany....
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    STAROJDA: ja to uz rikam nejakej patek, mrdky medialni tu maj podobnou povest jako politici... to selhani je tak trosku dvojite - nekdo to omlouva rad treba tim, ze si nejak musi vydelat na chleba... holt za jakou cenu
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    OTAVA: diky za koment, hned jsem o neco vic ostrazitejsi! Nicmne v tu chvili bych rad rekl, ze je problem u novinaru - ty by meli Milose hlidat mnohem vic nez my a nevypoustet hned takovou zpravu bez overeni.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    MANFRED: to nechapu - oni u nabizi DAR a jeste za to dostanou nasrano na hlavu.
    Vsichni si tady mysli jak si firma chtela nahrabat - ale oni to pero pak nechteji zpatky .. proste ukazka toho jak Milos umi pekne manipulovat lidi a vyuzivat zavisti.
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    OTAVA:
    No, tak máme stejnej dopis..vo charitě ani slovo........
    mužem teda rozvinout dskusi na co by měl dát výtěžek dražby svých ponožek:-) případně mu jinak poradit
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    MANFRED: Ano, oni si to vymysleli az pak, protoze .. protoze .. protoze prece Milos by nelhal !

V listu generální ředitel společnosti Vlastislav Bříza napsal šéfovi protokolu Hradu, že by Koh-i-noor rád pokračoval v tradici, kdy významní rakouští, rakousko-uherští, provorepublikoví i novodobí politici podepisovali významné listiny právě pery českého výrobce.
    "Jsme ochotni pero ponechat k podpisům pana presidenta Zemana po jeho funkční období, věnovat ho protokolu, případně ho po signaci inauguračních listin přenechat k dražbě ve prospěch fondu dluhu České republiky. Po podpisu je též možno pero uložit do musea druhého nejstaršího výrobce psacích potřeb - firmy Koh-i-noor Hardmuth," napsal Bříza.
    Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/koh-i-noor-se-ohradil-proti-zemanovu-odmitnuti-pera-fhm-/domaci.aspx?c=A130305_112214_budejovice-zpravy_mbe
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    Než někdo začne ječet:
    "Jo na charitu, koupili by za to Toníčkovi novou ledvinu a takhle Toníček umřééé...Zeman je vrah, obžalovat z vrahozrady!!!!"
    Ne, vážně, tu charitu si tam domysleli až pak,aby to líp vypadalo před rozhořčeným lidem, původně tvrdil generální ředitel společnosti Vlastislav Bříza:
    "Jsme ochotni pero ponechat k podpisům pana presidenta Zemana po jeho funkční období, věnovat ho protokolu, případně ho po signaci inauguračních listin přenechat k dražbě ve prospěch fondu dluhu České republiky. Po podpisu je též možno pero uložit do musea druhého nejstaršího výrobce psacích potřeb - firmy Koh-i-noor Hardmuth," napsal Bříza.
    Ale je fakt že to pero má cenu okolo 100 000, za ten meloun by se mohlo prodat, kdyby to s ním Miloš podhrábl. Což jim ale nebrání dát to pero do aukce, prodat ho a dát na charitu těch 100 hadrů, nebo třeba 20ku ze svýho:-)

OTAVA
    OTAVA --- ---
    STAROJDA: Kdyby jsi si zjistil neco vic, vis ze to pero je za 100 000 Kc a podepisovali se timto CESKYM vyrobkem uz mocnari za rakouska uherska. Nopak by mel byt president co k cemu a rict jasne ze jezdi v ceskym aute, oblekaho ho ceska firma, kouri cesky cigarety a podepisuje se ceskym perem.

Na tvem prispevku je videt ze to funguje naprosto krasne, zvlast v cechach - on zjevne lze, jeste nepodpori ceskou firmu s dlouhou tradici (a ta firma navrhovala to pero po podpisu prodat v aukci a dat penize na charitu mimochodem) a jeste mu lidi tleskaji

Ne pravda a laska, ale zavist a bida v cechcach vladla a jeste dlouho bude
    HANK36
    HANK36 --- ---
    STAROJDA: Zeman zkusene brnka na spravnou notu v techto tezkych casech ;)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Miloš Zeman v článku:

Zeman zůstane čestným předsedou SPOZ a bude ji volit - Aktuálně.cz
    http://aktualne.centrum.cz/domaci/politika/clanek.phtml?id=772900

"Odmítl jsem návrh jedné nejmenované firmy, která mi chtěla věnovat pero v hodnotě jednoho milionu korun na slavnostní podpis prezidentské přísahy. Firmě jsem doporučil, aby milion raději věnovala na psací potřeby žákům těch škol, v jejichž regionu se firma nachází. Inaugurace tedy nebude zpestřena jednoúčelovým perem za milion korun."

Prohlaseni je to docela populisticke, ale pri jeho cetbe jsem si uvedomil nasledujici: Nevadi mi, ze Zeman takto hraje na populistickou strunu. Prijde mi, ze prezident by vlastne mel takova klise rikat a zduraznovat, protoze se stava vzorem a tim spise vzorem pro "jednodussi" cast populace. Pera za milion jsou totiz opravdu trochu zhovadilost a podpora skolstvi je spravnou cestou ;)
    HANK36
    HANK36 --- ---
    PREVIT: me to prijde vtipny, je to takova slovni hricka.. a pokud vim, pointa jakehokoli vtipu spociva v tom, ze popre logiku (tzn. to co ocekavame)..
    ZEMAN
    ZEMAN --- ---
    a koho jste volil vy, stariku?
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    Zeman: Kdo říkal „Volíme Karla“, volil správně. Jsem biřmován na jméno Karel – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/domaci/294828-zeman-kdo-rikal-volime-karla-volil-spravne-jsem-birmovan-na-jmeno-karel.html

Prohlásil, že byl biřmován na jméno Karel, a proto ti, kteří říkali "Volím Karla", volili správně.
    Ta veta postrada logiku, takze i vtip. Asi nema Milos nekoho, kdo by ho korigoval a placa, co ho napadne. Nebo uz starne i dusevne...
    TLUCZHUBA
    TLUCZHUBA --- ---
    PAULMUADDIB: to uz ted asi nikoho nezajima...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam