• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBIng. Miloš Zeman - Prezident České republiky
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    PAGAN_DARKEN: ja to mam k mori skoro stejne daleko jako do prahy a volim prahu. co u more. tam je nuda
    PAGAN_DARKEN
    PAGAN_DARKEN --- ---
    KEMAL: A víte, že možná i ano? Myslet něco dobře a skutečně něco dobrého udělat je rozdíl :) Na Milošovi mě nejvíc fascinuje to silné ukotvení ideové ukotvení na jedné straně a brutální a surový pragmatismus na straně druhé.

Tolik slovo do pranice. Jako správný trýznitel prostého lidu se jedu na víkend válet k moři a i když mám notebbok sebou, tak na nasrané odpovědi si asi budete muset počkat až do pondělka :)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    no ja bych rekl, ze vejlupek je tam jeden jako druhej :)
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    VYHULENY_UFO: to jsou jenom spekulace, pan Zeman by nic takového nikdy neudělal, je to jediný politik co to s lidma myslí dobře. Ale kmotři na něj hází špínu protože se před ním klepou strachy.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    a co se takhle vratit k milosovi ?
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    ANDY_WARHOL: kdyby aspoň tím okem, právě ...
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    KEMAL: myslis jednim okem dovntir a druhym ven ?
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    PAGAN_DARKEN: jako já to chápu, i celkem respektuju z jakých medicínských důvodů to pořád píše, nechci se mu vysmívat pač to bych si připadal jako naprostej č***k, ale ono je na druhou stranu dost vyčerpávající potýkat se tu s nasranou osobou která sice víceméně umí psát ale zjevně je totálně neochotná cokoliv číst, resp. neochotná z čteného textu cokoliv připustit. Pořád nám tu něco cpe, ale to co mu na to kdo odpoví mu jde jedním uchem tam a druhým okamžitě ven.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    PAGAN_DARKEN:
    citace : Já sem Váš projev zde sledoval a svůj názor sem si udělal. Nevidím důvod proč bych se měl teď vracet o desítky příspěvků zpět a citovat ty největší hovadiny které jste napsal, nemám tolik volného času.
    reakce : a) Von Vás někdo nutil ??? ( a dokonce ve vaší časové tísni ) na mé názory reagovat ? Nevím o tom že bych Vás nutil, či o reakci na mé názory žádal. Takže předvádíte poblouzněnou řeč. A pokud to jsou hovadiny, pak by jste je měl dokázat. Já to dělám než nařknu někoho z hovadin.

citace : Pak bych Vám musel vysvětlit proč jsou to hovadiny (to by trvalo asi nejdéle) a v závěru byste to stejně nepochopil a završil..
    reakce : Přesně takto mluví vychcánek : že nemá "sílu" podávat opravdové protiargumenty ( které by samozřejmě ani nezvládl ) proto je neřekne ( řekne jen výrok "že to jsou hovadiny" a argumenty na ně nemá chuť ) a nedá je proto a jen proto, že by je protivník nepochopil. To je nejhezčí argument pitomce. Měla by tento Vás důvod a argument okopírovat vláda a Parlament : naco lidem vysvětlovat "co" vládá dělá, když by to stejně lid nepochopil....Také nemám čas a chuť Vám vysvětlovat pomocí argumentů, že jste vůl. A dokonce je i mám.

citace : Berte to tak, že Vám místo toho věnuji několik minut během kterých sepíšu tento příspěvek a poté co shlédnu několik vašich dalších trefných komentářů ke všemu kromě předmětu této diskuse Vás nejspíš zařadím na elitní list ignorovaných,..
    reakce : není nic sympatičtějšího pro mě než to, když vůl si mě zařadí na "ignore list". Na elitní ignore list. A své sliby dokonce i dodrží, což jste už několikrát neudělal, nedodržel.
    PAGAN_DARKEN
    PAGAN_DARKEN --- ---
    KEMAL: Nechme toho už, není slušné smát se senilním.
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    tak já sem teda taky píšu něco totál mimo mísu, ať v tom pepa neni sám
    PAGAN_DARKEN
    PAGAN_DARKEN --- ---
    http://zpravy.ihned.cz/...i-zemanovi-pokud-bude-rusnok-vladnout-bez-duvery-pujdeme-k-ustavnimu-soudu o co si myslite ze se Milos snazi? Podle me momentalne jen hecuje pravici a rozvraci levici a s rusnokem nepocita, ale prijde mi divne, ze by se zbavil takle silne karty.
    PAGAN_DARKEN
    PAGAN_DARKEN --- ---
    http://borivojfilip.wordpress.com/...6/5-logickych-klamu-kvuli-kterym-se-pletete-vic-nez-si-myslite/ jinak tohle je clanek ktery se prezidentske debate venuje jen okrajove, ale i tak mam pocit ze jeho precteni by vetsine diskutujicich neuskodilo :)
    PAGAN_DARKEN
    PAGAN_DARKEN --- ---
    Jinak, je zajímavé jak se neměcká média Zemanovi věnují. Pár lidí se mě už ptalo co se tady děje a jak je to možné. Snažím se jim vysvětlit, že Zeman je sice nepříjemnost, ale je spíš symptomem než chorobou.
    PAGAN_DARKEN
    PAGAN_DARKEN --- ---
    ANDY_WARHOL: Sakra, sem odhalen. Okamzite volam BIS at mi zjisti jeho adresu. A dopadne hur nez ta vietnamka co si dovolila mi ve vecerce prodat shnile hrusky!
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    pagan: cau janousku :))))))))))))))
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    Lobbista Janoušek, co úmyslně srazil ve zlosti a nenávisti, a své vrozené agresivitě ženu autem, dnes u soudu panu soudci řekl :
    Podívejte... Já sem Váš projev a názor zde půl roku sledoval a svůj názor sem si udělal. Nevidím důvod proč bych se měl teď vracet o desítky výpovědí zpět a citovat ty největší hovadiny které jste napsal, nemám tolik volného času. Pak bych Vám musel vysvětlit proč jsou to hovadiny (to by trvalo asi nejdéle) a v závěru byste to stejně nepochopil a završil to nějakou dle vás chytrou poznámku jako "Bez důkazů, protiargumentů, ligiky názoru jsou to pouze bla-bla kecy primitiva.".

Berte to tak, že Vám místo toho věnuji několik minut během kterých sepíšu tento příspěvek a poté co shlédnu několik vašich dalších trefných komentářů ke všemu kromě předmětu této diskuse Vás nejspíš zařadím na elitní list ignorovaných, protože Vaše kecy se prostě číst nedají a já si odmítám ničit zdraví rozčilováním se nad omezeností lidského druhu. Pěkný večer :)
    PAGAN_DARKEN
    PAGAN_DARKEN --- ---
    KAMILIUS: Ten článek je tak zoufale blbej, že si ho snad musel objednat nějaký Zemanův oponent :)
    PAGAN_DARKEN
    PAGAN_DARKEN --- ---
    JOSEFDRUHY: Podívejte... Vy sám jste řekl, že si každý udělá názor na základě svého úsudku. Já sem Váš projev zde sledoval a svůj názor sem si udělal. Nevidím důvod proč bych se měl teď vracet o desítky příspěvků zpět a citovat ty největší hovadiny které jste napsal, nemám tolik volného času. Pak bych Vám musel vysvětlit proč jsou to hovadiny (to by trvalo asi nejdéle) a v závěru byste to stejně nepochopil a završil to nějakou dle vás chytrou poznámku jako "Bez důkazů, protiargumentů, ligiky názoru jsou to pouze bla-bla kecy primitiva.".

Berte to tak, že Vám místo toho věnuji několik minut během kterých sepíšu tento příspěvek a poté co shlédnu několik vašich dalších trefných komentářů ke všemu kromě předmětu této diskuse Vás nejspíš zařadím na elitní list ignorovaných, protože Vaše kecy se prostě číst nedají a já si odmítám ničit zdraví rozčilováním se nad omezeností lidského druhu. Pěkný večer :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam