• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBIng. Miloš Zeman - Prezident České republiky
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    PAGAN_DARKEN: zkus to arugemtacne, takovy zvolani je k nicemu, kdyz neuvedes nic aby si ho podporil a prosim bez osobnich antipatii...
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    VYHULENY_UFO: kdyby je nepotreboval, tak nemame zadny cirkevni restituce...
    nejde o to co potrebuje on osobne, to ti je doufam jasny,
    a taky me nepredhazuj zemana,toho sibra sem ja nevolil. narozdil od vetsiny lidi stojim v tomhle dost mimo a merim vsem stejnym metrem, kdyz sem odpovidal kemalovi, tak sem mluvil o kalouskovi, proto jej chce volit. kdybych odpovidal nekomu kdo chce volit treba spoz, mluvil bych zase o zemanovi....
    KEMAL: me spis na nich vadi ze maji maly lidsky potencial, a v pripade uspechu by se tam natahali zmrdi, ale to uz sem tu psal. nicmene cervena kontrolka jako tobe mi u nic nesviti, narozdil treba od pokusu babise ci okamury
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    jééééžiš Kalousek krade?
    Sakra tak to si to své rozhodnutí ještě musím rozmyslet :-(
    PAGAN_DARKEN
    PAGAN_DARKEN --- ---
    VYHULENY_UFO: a nemá asi cenu zdůrazňovat, že CSL byla satelit KSČ a v rámci národní fronty hlasovali jako jedna strana :)
    PAGAN_DARKEN
    PAGAN_DARKEN --- ---
    PAULMUADDIB: Chraň nás kdokoli před SSO :)
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    PAULMUADDIB: mají minimální šanci se do PS dostat, ale to by tak nevadilo. Nepůsobí na mne důvěryhodně, připadají mi naivní. Spousta ambiciózních plánů, ale nulová představa o tom, jakými kroky jich dosáhnout. Červená kontrolka "bacha - revolucionář s mesiášským komplexem".
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    KEMAL: Proč ne?
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    ANDY_WARHOL: a koho že to tedy mám podle tebe konkrétně volit ??!? Svobodné ?? :-))
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    KEMAL: takze chces kalouskovi doprat dalsi novy kseftiky ?, nebylo by na case konecne volit stranu, ktera takovemu tunelovani produktivity cele spolecnosti pristrihne kridla tim, ze se bude snazit o minimalizaci statu ?
    nechame se kvuli takovym vizionarum jako ty, dal skubat jako ovce ?

skoda ze neexistuje nic, jako osobni zodpovednost volicu. kazdy kdo volil stranu, jejiz predstavitele vytuneluji kus statu by musel zaplatit pomerny dil teto skody.... to by pak asi vypadalo jinak :)
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    ANDY_WARHOL: naopak. ztracený jste vy a nikdo nám nepomůže
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    KEMAL: vy ste ztraceny. pomahej nám panbuh
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    ANDY_WARHOL: já se celkem hrdě přiznám že ačkoliv jsem topku nevolil, do příštích voleb jsem již pevně rozhodnutý jí svůj hlas dát
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    tohle ma vyhodu, ze proste muzes zacit u sebe a makat na tom a nemusis resit nikoho jinyho. casem k tomu proudu pribude vic lidi tak nejak proto ze chteji
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    CHORCHE: muzes jit i jinak prikladem, to o co se snazim ja je vymanit se a pomoct ji jinym z vlivu statu tak jak je to jen mozne, pracuju na tom a zjistuju ze cim dal tim vic lidi se vydava podobnym smerem, rikam tomu vytvareni paralelnich struktur...
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    ANDY_WARHOL: prikladem znamena stranu zalozit a byt zvolen... jinak sme porad vic kricici, ci vic kyvajici, pepici u piva :)
    samozrejme se na to nabaluje vse, cos rekl... bud mas par kvalitnich a potrebujes vic, naberes nejake kurvy nebo nebo nebo, jebat na to, du varit
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    proto je treba neustale osvety :) a jit prikladem..
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    Bohužel momentální problém máme ne s mírou pravicovosti, ale s tim že chytrej českej volič chce komouše, převlečenýho komouše, maskovanýho převlečenýho komouše, šílený populisty(TOP sou jen populisti takže dobrý:-), šílený strany a v neposlední řadě Miloše Zemana...ou
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    ja sem tim obskurni nemyslel ze jsou blazni, ale ze jsou mali a nepatrni a bez sanci...
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    CHORCHE: no blazni, jsou radikalni, ale to je o tom o cem mluvim, oni opravdu chteji ten stat oholit na kost aby delal jen to co ma a ne to co nema, to se samozrejme u ruznych dogmatech vyrostlich ovci setkava s nepochopenim a oznacovanim za blaznovstvi. ale podivej se na to realne. kdyby stat neresil opravu zamku, nemohli ratha nachytat s krabici a zadna korupce by nenastala a tak dal....
    me jeste nikdo nepresvedcil, ze stat je tu od toho aby vlastnil zamky a staral se o ne... stat je tu tak maximalne pro to aby umoznoval (ale nikoliv zajistoval) svym obcanum plnohodnotny a svobodny zivot, ale kdyz je vysava na to aby platil takove nesmysly + jeste uspokojil cely retezec na to navesenych piavic, tak tuto zakladni funkci plnit nemuze...
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    ANDY_WARHOL: svobodni mi prijdou taky tak trosku jak blazni jinak s tim souhlas... a i s tema poslednima 3ma prispevkama
    a s tim zaludem, no tak jasne ze ti tam streli i nejake bonus vasne, ale jak rikam... tydle padaky, jejich vyse, to je podle me zlocin samo o sobe a proto to vnimam jako 2ji pichnuti do oka
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam