• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBIng. Miloš Zeman - Prezident České republiky
    Po mnoho let měla na nyxu místo debata Prof. Václav Klaus - Prezident České republiky. V historicky první přímé volbě byl zvolen jeho nástupcem Ing. Miloš Zeman. Domnívám se, že si rovněž zaslouží svůj klub, který má sloužit k věcnému komentování jeho činů v této významné funkci. Nemá se jednat ani o oslavný a nekriticky zbožňující, ale ani o špinící a nízkými nadávkami nasycený klub. K podobným výlevům používejte kluby jiné, za tímto účelem založené. Zklamání menšinové (i když na nyxu většinové) části elektorátu sem nepatří, volby skončily, výsledek se nedá změnit. Silně trpící, kteří nebudou diskutovat věcně, dostanou BAN a mohou odjet za Janem Jíchou do Černé Hory (neboli Monte Negro, případně Swarze Berg). Vítány jsou fotografie, články a linky, dokumentující činnost českého prezidenta Ing. Miloše Zemana po jeho funkční období.
    rozbalit záhlaví
    PAGAN_DARKEN
    PAGAN_DARKEN --- ---
    ANDY_WARHOL: Ok, popravdě si raději zakřičím a odreaguji se, protože politické diskuse na internetu mě naučily jednu věc a to že fakta se nepočítají, emoce, vulgarity a schopnost nasrat protivníka tak že jde raději dělat něco jiného ano :). Ale ok, kvůli tobě:

1. Mám velkou nedůvěru v členskou základnu svobodných. Jakkoli je můj pohled subjektivní a připouštím že se nemusí jednat o seriózní statistický vzorek tak je to zvláštní sebranka lidí co chtějí alespoň jedno z následujícího:

1. Zrušit EU
    2. Zrušit daně
    3. Neomezovat jízdu na silnicích
    4. Zrušit stát.

Doporučuji shlédnout video s panem Jedličkou což je (dle mých zkušeností) typický příznivce svobodných http://www.youtube.com/watch?v=YTyaLKhiQ3Q.

2. Tvrzení že : "Stát nám nebude brát peníze a všem nám bude lépe" považuju za stejně demagogický blábol jako když komunisté říkali "budeme mít všechno dohromady a nikomu nebude nic chybět"

3. Nemohu se zbavit dojmu, že svobodní absolutně neřeší celospolečenské dopady svého programu a řídí se jednoduchou rovnící škrtat = budovat. Myslí si, že mají recept na všechno a nevidí za nejbližší roh.

Pokud je zde nějaký příznivce SSO který mi to teď bude chtít pěkně omlátit o hlavu tak ho PROSÍM aby mi ve své argumentaci dal případ jedné země kterou považují za ideální vzor (tj. stát) jehož případu by měla ČR následovat, jinými slovy kde program svobodných funguje.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    PAGAN_DARKEN: zkus to arugemtacne, takovy zvolani je k nicemu, kdyz neuvedes nic aby si ho podporil a prosim bez osobnich antipatii...
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    VYHULENY_UFO: kdyby je nepotreboval, tak nemame zadny cirkevni restituce...
    nejde o to co potrebuje on osobne, to ti je doufam jasny,
    a taky me nepredhazuj zemana,toho sibra sem ja nevolil. narozdil od vetsiny lidi stojim v tomhle dost mimo a merim vsem stejnym metrem, kdyz sem odpovidal kemalovi, tak sem mluvil o kalouskovi, proto jej chce volit. kdybych odpovidal nekomu kdo chce volit treba spoz, mluvil bych zase o zemanovi....
    KEMAL: me spis na nich vadi ze maji maly lidsky potencial, a v pripade uspechu by se tam natahali zmrdi, ale to uz sem tu psal. nicmene cervena kontrolka jako tobe mi u nic nesviti, narozdil treba od pokusu babise ci okamury
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    jééééžiš Kalousek krade?
    Sakra tak to si to své rozhodnutí ještě musím rozmyslet :-(
    PAGAN_DARKEN
    PAGAN_DARKEN --- ---
    VYHULENY_UFO: a nemá asi cenu zdůrazňovat, že CSL byla satelit KSČ a v rámci národní fronty hlasovali jako jedna strana :)
    PAGAN_DARKEN
    PAGAN_DARKEN --- ---
    PAULMUADDIB: Chraň nás kdokoli před SSO :)
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    PAULMUADDIB: mají minimální šanci se do PS dostat, ale to by tak nevadilo. Nepůsobí na mne důvěryhodně, připadají mi naivní. Spousta ambiciózních plánů, ale nulová představa o tom, jakými kroky jich dosáhnout. Červená kontrolka "bacha - revolucionář s mesiášským komplexem".
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    KEMAL: Proč ne?
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    ANDY_WARHOL: a koho že to tedy mám podle tebe konkrétně volit ??!? Svobodné ?? :-))
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    KEMAL: takze chces kalouskovi doprat dalsi novy kseftiky ?, nebylo by na case konecne volit stranu, ktera takovemu tunelovani produktivity cele spolecnosti pristrihne kridla tim, ze se bude snazit o minimalizaci statu ?
    nechame se kvuli takovym vizionarum jako ty, dal skubat jako ovce ?

skoda ze neexistuje nic, jako osobni zodpovednost volicu. kazdy kdo volil stranu, jejiz predstavitele vytuneluji kus statu by musel zaplatit pomerny dil teto skody.... to by pak asi vypadalo jinak :)
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    ANDY_WARHOL: naopak. ztracený jste vy a nikdo nám nepomůže
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    KEMAL: vy ste ztraceny. pomahej nám panbuh
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    ANDY_WARHOL: já se celkem hrdě přiznám že ačkoliv jsem topku nevolil, do příštích voleb jsem již pevně rozhodnutý jí svůj hlas dát
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    tohle ma vyhodu, ze proste muzes zacit u sebe a makat na tom a nemusis resit nikoho jinyho. casem k tomu proudu pribude vic lidi tak nejak proto ze chteji
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    CHORCHE: muzes jit i jinak prikladem, to o co se snazim ja je vymanit se a pomoct ji jinym z vlivu statu tak jak je to jen mozne, pracuju na tom a zjistuju ze cim dal tim vic lidi se vydava podobnym smerem, rikam tomu vytvareni paralelnich struktur...
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    ANDY_WARHOL: prikladem znamena stranu zalozit a byt zvolen... jinak sme porad vic kricici, ci vic kyvajici, pepici u piva :)
    samozrejme se na to nabaluje vse, cos rekl... bud mas par kvalitnich a potrebujes vic, naberes nejake kurvy nebo nebo nebo, jebat na to, du varit
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    proto je treba neustale osvety :) a jit prikladem..
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    Bohužel momentální problém máme ne s mírou pravicovosti, ale s tim že chytrej českej volič chce komouše, převlečenýho komouše, maskovanýho převlečenýho komouše, šílený populisty(TOP sou jen populisti takže dobrý:-), šílený strany a v neposlední řadě Miloše Zemana...ou
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    ja sem tim obskurni nemyslel ze jsou blazni, ale ze jsou mali a nepatrni a bez sanci...
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    CHORCHE: no blazni, jsou radikalni, ale to je o tom o cem mluvim, oni opravdu chteji ten stat oholit na kost aby delal jen to co ma a ne to co nema, to se samozrejme u ruznych dogmatech vyrostlich ovci setkava s nepochopenim a oznacovanim za blaznovstvi. ale podivej se na to realne. kdyby stat neresil opravu zamku, nemohli ratha nachytat s krabici a zadna korupce by nenastala a tak dal....
    me jeste nikdo nepresvedcil, ze stat je tu od toho aby vlastnil zamky a staral se o ne... stat je tu tak maximalne pro to aby umoznoval (ale nikoliv zajistoval) svym obcanum plnohodnotny a svobodny zivot, ale kdyz je vysava na to aby platil takove nesmysly + jeste uspokojil cely retezec na to navesenych piavic, tak tuto zakladni funkci plnit nemuze...
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    ANDY_WARHOL: svobodni mi prijdou taky tak trosku jak blazni jinak s tim souhlas... a i s tema poslednima 3ma prispevkama
    a s tim zaludem, no tak jasne ze ti tam streli i nejake bonus vasne, ale jak rikam... tydle padaky, jejich vyse, to je podle me zlocin samo o sobe a proto to vnimam jako 2ji pichnuti do oka
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam