ANDY_WARHOL: Ok, popravdě si raději zakřičím a odreaguji se, protože politické diskuse na internetu mě naučily jednu věc a to že fakta se nepočítají, emoce, vulgarity a schopnost nasrat protivníka tak že jde raději dělat něco jiného ano :). Ale ok, kvůli tobě:
1. Mám velkou nedůvěru v členskou základnu svobodných. Jakkoli je můj pohled subjektivní a připouštím že se nemusí jednat o seriózní statistický vzorek tak je to zvláštní sebranka lidí co chtějí alespoň jedno z následujícího:
1. Zrušit EU
2. Zrušit daně
3. Neomezovat jízdu na silnicích
4. Zrušit stát.
Doporučuji shlédnout video s panem Jedličkou což je (dle mých zkušeností) typický příznivce svobodných
http://www.youtube.com/watch?v=YTyaLKhiQ3Q.
2. Tvrzení že : "Stát nám nebude brát peníze a všem nám bude lépe" považuju za stejně demagogický blábol jako když komunisté říkali "budeme mít všechno dohromady a nikomu nebude nic chybět"
3. Nemohu se zbavit dojmu, že svobodní absolutně neřeší celospolečenské dopady svého programu a řídí se jednoduchou rovnící škrtat = budovat. Myslí si, že mají recept na všechno a nevidí za nejbližší roh.
Pokud je zde nějaký příznivce SSO který mi to teď bude chtít pěkně omlátit o hlavu tak ho PROSÍM aby mi ve své argumentaci dal případ jedné země kterou považují za ideální vzor (tj. stát) jehož případu by měla ČR následovat, jinými slovy kde program svobodných funguje.