Tak taky sem z toho výběru v druhym kole nebyl unešenej, protože muj kandidát neprošel.
Miloš, při vší úctě, je levičák brutálního typu, se silnym tahem na branku, neohlížející se na nic, navíc si ho pamatuju z doby jeho akcí s pantátou Klausem a jeho premiérování(a jeho spolupracovníci typu Šlouf mi dost vadí). Nechtěl-li jsem tedy Miloše, musel sem chtít Karla(kterýho nemám rád).Fakt si myslim, že kdyby se tam Karel dostal, moc bych to neslavil.
Nicméně nevyráběl by mi tady vládu party Pecinů, Fischerů a jinejch provařenejch typů. A to od volby presidenta neuběhlo tolik času, mám obavu že další překvapení, který nám nachystá, budou taky výživný.
Je to rozhodně pitomej stav, kdy si nevybírám lidi a strany podle toho, jakej program nabízej (navíc nějaký předvolební sliby se u nás neberou vážně), ale rvát to tam podle táborový příslušnosti, ale je to tak.
Nalevo maj vzornou volební morálku, bez ohledu na názvy stran je to jedna rudá parta, myslim že zážitky s nima člověku stačej na to, aby se snažil nedopřát jim dostání se k lizu i za cenu že musim volit lidi, který nemusí.Představa věcí, který by tady vyrobil socan s komoušem(tim nemyslim nějakej 48, to snad už nejde) v případě hezkýho volebního výsledku, mne tam nažene i příště.
KEMAL:
Máš pravdu, nemusej bejt chytřejší. Mužou bejt i blbější. Nechat blbější, ať mi zvolej presidenta jakej se jim líbí se zdá únosnější?