• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBIng. Miloš Zeman - Prezident České republiky
    Po mnoho let měla na nyxu místo debata Prof. Václav Klaus - Prezident České republiky. V historicky první přímé volbě byl zvolen jeho nástupcem Ing. Miloš Zeman. Domnívám se, že si rovněž zaslouží svůj klub, který má sloužit k věcnému komentování jeho činů v této významné funkci. Nemá se jednat ani o oslavný a nekriticky zbožňující, ale ani o špinící a nízkými nadávkami nasycený klub. K podobným výlevům používejte kluby jiné, za tímto účelem založené. Zklamání menšinové (i když na nyxu většinové) části elektorátu sem nepatří, volby skončily, výsledek se nedá změnit. Silně trpící, kteří nebudou diskutovat věcně, dostanou BAN a mohou odjet za Janem Jíchou do Černé Hory (neboli Monte Negro, případně Swarze Berg). Vítány jsou fotografie, články a linky, dokumentující činnost českého prezidenta Ing. Miloše Zemana po jeho funkční období.
    rozbalit záhlaví
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    PLANDAK: To se neví,pokud je to pravda a bejt v pozici prezidenta tak lidi co mi přinesou na stůl nominaci na profesora v podobě bejvalýho politruka a konfidenta tak je kopnu do prdele tak že by si turisti pod Hradem mysleli že oknem letí Pegas ,)

VYHULENY_UFO: No bejt po mým je tam Franz nicméně je sranda a to dokonce nad očekávání zvláště když vidím buránky-podržtašky odněkud z Kauflandu co oprašují placičky se svým idolem a kvičí nad svobodami akademické obce ke které nikdy nepatřili protože je nevzali ani na Sucháč a na něco typu UJAK neměli škváru :D
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    TALPENNY: Ja toho zrovna jako clovek co mu dal hlas at tam sedi DOST lituji. Mel jsem tvuj nazor do doby kdy se z neho stala to co je.

bod B] je to nejak dokazany a nebo je to na bazi blesku a podobne? To bude asi podobnej pripad jako Peroutka...
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    VYHULENY_UFO: To byli no a jak komouši tak STB je buzerovala dlouhý léta ty jsem ovšem pindat v Kárlově kampani o demokracii a slušnosti s portfoliem sedm let v KSČ/podpis Anticharty a podobně tak nějak neviděl :D
    To signování prezidentem si vyřid s legislativcema já to do toho zákona fakt nedal lol

PLANDAK: Mě hlavně vyhovuje že tam nesedí ty další hrůzy co připadaly v úvahu.
    Můžou se nasírat jak chtějí nějak netušim proč by mě to mělo zajímat,VŠ pedagogů co si smočili i víc než je zdrávo v tý tvý akademický obci sedí dodnes tuna takže by si
    a)měli zamést před svým prahem
    b)nenominovat na profesory lidi co mají škraloup z minula
    Pro pořádek dodávám že jejich odborný portfolio pro výkon týhle funkce nijak nezpochybňuju a podivná minulost nějakýho hradního aparátčika mi přijde jako bagatelní věc v porovnání s tim že je někdo schopnej nominovat TOHLE pokud by se tedy neprokázala že to jsou blbosti o čemž ale tak nějak prochybuju.
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    TALPENNY: pro doplnění neznalosti - pan Forejt je kandidát pana prezidenta na velvyslance ČR ve Vatikánu
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    TALPENNY: Vsak v pohode, kdyz ti ten komediant vyhovuje je to tvoje nebe. Jsem zvedavej komu bude predavat zitra diplomy :-D :-D Akademickou obec nasral takovym zpusobem ze se tam tentokrat nechystaji ani ti kterejm to podepsal :-D
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    VYHULENY_UFO: Nedouka neřešim to je normální servilní asák kterejch jsou tuny ale on je zrovna vidět tak se mu všichni hrozně smějou (zejména ti co předvádí v práci to samé dnes a denně),nevim proč by mi měl vadit Lukoil když energie z Ruska dováží celá EU,ministrův marketingovej projekt jsem nevolil a Šlouf mi vadí zhruba asi jako Bakala s tím rozdílem že ten první se netváří jako největší strážce demokratických hodnot a odkazů přičemž si mocně nemastí kapsu a o existenci nějakýho Forejta ani nevim a popravdě mě moc nezajímá :)
    BTW prezident žádnou zákonnou povinnost jmenování profesorů nemá a neměl takže by si asi měli začít zvykat,to že to donedávna byla pouze formalita neznamená že to tak bude napořád,)
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    KOCOURMIKES: Nejsi vidět.
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    stojim za Milosem
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    VYHULENY_UFO: Nejmenování (údajného?)expolitruka/STBáka a profibukvice,nespím z toho-akademické svobody v ohrožení a despocie orientálního typu na obzoru !!! :D
    CHORCHEOS
    CHORCHEOS --- ---
    VYHULENY_UFO: "Pan prezident je velice empatický šéf a vůbec se nebojí mě pochválit, když je s mou prací spokojen. Obvykle přijde osobně, podá mi ruku a řekne: "Ovečko" ty vole, ty jsi hrozné hovado a hlasitě se u toho směje. Pak vím, že ta práce má smysl a že ji dělám snad dobře.

- z mystifikačního rozhovoru, Zeitung.cz, 18.1.2015
    CHORCHEOS
    CHORCHEOS --- ---
    VYHULENY_UFO:
    "Připouštíte možnost, že vy i prezident uznáte, že článek neexistuje?
    - Nejprve se o tom musím přesvědčit.

Jak se může člověk přesvědčit o tom, že něco neexistuje?
    - Já se nepřesvědčuju o tom, že něco neexistuje. Já pročítám dobové Lidové noviny, odbornou literaturu, dějinný kontext a postupuju velmi pečlivě. Každý článek byl napsán v nějaké době a není možné pronášet soudy bez znalosti té doby.

ntv, to je borec :)))
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    VYHULENY_UFO: Viz níže,pořeší se nějaké ty sekyrky co tam lítají,Miloš bude ujištěn že si nic nepřeje tak jako klid na Ukrajině,nějakej ten rautík,pozování se zářivými úsměvy a to bude asi tak celé,pardon málem bych zapomněl na články které nás budou informovat o tom kolikrát se upšoukl v letadle a zdali jeho zarudlé oči nejsou výsledkem kanyly ze které mu odkapává do žil čistý alkohol kteroužto ho vybavila GRU a hysterické výlevy hejtrů co se budou v diskusích někde na Novinkách hádat s komouši a jeho obdivovateli,)
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    VYHULENY_UFO: No tyhle názory pochází ještě z dob kdy o existenci nějakýho praporu Vostok věděl kromě přímo zúčastněných vcelku málokdo a Rusko se vcelku pohodlně vezlo na tom že válčí s těmi teroristy že,jestli myslíš je tak to jsou muslimové v žoldu jednoho z největších Putinových "spojenců"-ti musí do smrti skákat jak on píská protože když ne ztratí podporu Kremlu a klany co s nimi mají účty z minulosti je tam postřílí jako králíky.
    BTW tohle působí opravdu neobyčejně bizarně ovšem jen do té doby dokud se zvídavý čtenář nepodívá koho že to spojenci podporují/podporovali např. v Sýrii apod.,ten kanonenfutr z Čečny na Ukrajině se pak vyčítá dosti blbě :D
    Pro pořádek dodávám že bych byl ještě ochoten pochopit kdyby Putin využil bordelu v Kyjevu a zchlamstnul pouze Krym,ten přes hranici podporovanej bordel na Východě už je těžce přes čáru.
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    jen bych doplnil zdejším hnidopichům, že dle včerejších zpráv na ČRo Vltava prohlásil pan Ovčáček, že nalezení článku pana Peroutky je velice podstatné téma pro zkoumání naší minulosti a on v tom hodlá vytrvat.
    tak se smiřte s tím, že toto téma tu bude navěky .o)
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    VYHULENY_UFO: To si (než se začlo blbnout kolem Krymu a dál) myslela celá řada lidí,konec studené války/moderní Rusko jako spojenec proti globální hrozbě terorismu atd. atd.,to jak moc se spletli ukážou následující roky.
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    VYHULENY_UFO: Jako, že EU bude jednou z nových zemí obnoveného SSSR? Jak by chtěli nacpat tak velkou zemi, jako je Rusko a přilehlé země do něčeho tak malého, jako je Evropa? :)
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    VYHULENY_UFO: Ja se porad uklidnuju timhle :-D

MANFRED
    MANFRED --- ---
    TALPENNY: Ale cituje Havla :-) mne teda dost pobavil.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    MANFRED: Podle tohohle člověka nás mj. osvobodila Ukrajina (kromě USA tedy),to je blázen :D

VYHULENY_UFO: Jak by dopadala,sekyrky se trošku odmažou to bude asi tak celé
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    Další šílenec do party :-)
    Avšak jako prezident České republiky to dělat nesmí, pakliže k tomu nemá mandát Parlamentu, vlády a našich spojenců – hlavně USA. Jako součást Evropské unie nevisíme ve vzduchoprázdnu a naše zahraniční politika musí odpovídat zájmům Evropské unie a Spojených států. V opačném případě bychom mohli být podezíráni z velezrady na společných cílech. Pakliže si to Zeman neuvědomuje, nemá v úřadě prezidenta republiky co pohledávat. Pakliže si to uvědomuje, patří před soudní tribunál, neboť tím zrazuje a ohrožuje sám existenční základ občanů České republiky."Jan Berwid-Buquoy.

Zbytek člânku není až na pochvalu Gottwaldovi nic extra :-)...inu Kopeckej
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam