• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBIng. Miloš Zeman - Prezident České republiky
    JOHNYTHEDEVIL
    JOHNYTHEDEVIL --- ---
    VYHULENY_UFO: ani se nedivim, no ja se s fetakama taky nerad dlouze vybavuju
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    CHORCHEOS
    CHORCHEOS --- ---
    to je zajímavý, že já jsem ještě neslyšel někoho se dobrovolně přiznat, že Zemana volil. Za to spousta lidí má potřebu vehementně tvrdit, že oni ho nevolili v žádným případě.
    CHORCHEOS
    CHORCHEOS --- ---
    TALPENNY: aha, já žádnýho politickýho kámoše ani maskota nemám, takže má v tom případě Ufo pravdu, je to tu OT.
    DAVIDO
    DAVIDO --- ---
    VYHULENY_UFO: Vis jak to je, blbost ktere si vystaven bezprostredne je pro tebe "zajimavejsi" nez blbost vzdalena. Takze si zase tolik negratuluj.

Jinak nejsem zadny milousuv fanousek, a toho pana jsem nevolil. V druhem kole jsem vlastne nevolil vubec, ani jednomu z kandidatu jsem nemohl s cistym svedomim hodit hlas. Na to abych poznal zfanatizovane, stupidni hovado s vyplachlym mozkem ale nemusim byt nici fanousek. Jinak pises ze si "kavarnik", to jake ze v kavarne mejes nadobi?
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    KOCOURMIKES: já vím..
    nicméně mi uniformy Wehrmachtu na našem slavnostním ceremoniálu přijdou poněkud chucpe
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    LONESTAR: to jsou pry vlasovci.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    VYHULENY_UFO:
    CHORCHEOS:
    Pointa je jednoduchá-pokud někomu vytýkám hrbení se před diktátorem a přitom mám jako nejvíc největšího politického kámoše a maskota člověka co si před kamerami potřásá rukou s osobami typu Thaçi dost slušně si se.u do huby,)
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    TALPENNY: Náš brajtr z Kosova, že? No lepší sou ty s Vopěnkovou, nejvíc když tam nejni Karel a textil.:-)

Mě se na obou našich dědcích libí, jak hrajou ty svý role, Miloš tu svou obyčejného chlapa z prostého lidu pohrdajícího intoši s vejškou, Karel s maturitou převdělaného intoše z elity národa.
    Tam někde, v tom že Milda překročil v gumovkách práh síně s hodující modrou krví tančící menuet, vidim příčinu tý hrozný deziluze z narušení dojmu, že si z von a PP každej sedne na prdel.
    DAVIDO
    DAVIDO --- ---
    LONESTAR: Tohle zhuleny ufo by mohli ukazovat jako reklamu na praci nasich medii.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    TALPENNY: co čekat od partaje, která slaví 70. výročí osvobození s uniformami Wehrmachtu...
    https://www.facebook.com/.../photos/a.10150644824967162.414190.90002267161/10153295499657162/?type=1
    CHORCHEOS
    CHORCHEOS --- ---
    VYHULENY_UFO: mno, já v tom vidím jasnou analogii ve stylu: když USA mohly zaútočit na Irák, může si už Rusko dělat, co chce a tedy: když si Schwarzenberg podal ruku s Thacim, může už být Zeman klidně agentem KGB a bez uzardění veřejně lhát :)
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    MANFRED: No jo ta aby si nepřihřála polívčičku.
    BTW
    Tady vrchního kámoše potřásání rukou s figurou která je zcela otevřeně označovaná za válečnýho zločince tehdy Mírovi zrovna nevadilo,nechápu že ten má drzost vůbec na tohle téma něco kdákat i když se zrovna tady moc nemejlí :D

MANFRED
    MANFRED --- ---
    Němcová, jak to že sem ještě nezaznamel nic od Němcové, není marod?

Ne, dobrý, je na lidovkách, sem si voddych.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    VYHULENY_UFO: omlouvám se - já myslel že máš i vlastní názor...
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    VYHULENY_UFO: co kdybys byl konkrétnější nejdříve ty? tys se hodil link z echo24 bez komentáře :)
    CHORCHEOS
    CHORCHEOS --- ---
    TALPENNY: čím jsou zřejmě myšlený copy/paste články?
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    LONESTAR: Tím jsou zřejmě myšlený copy/paste články z Novinek na jinejch serverech (to působí erudovaně) případně repasty z Ovčáčkova Twitteru co má dneska za otřesnou kravatu anebo dehonestování Peroutky Stalinovými fanoušky z hradního hnízda rudých zmijí vol.1548795621344 :D
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    VYHULENY_UFO: potrefení pitomečci zakejhali?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam