• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBIng. Miloš Zeman - Prezident České republiky
    Po mnoho let měla na nyxu místo debata Prof. Václav Klaus - Prezident České republiky. V historicky první přímé volbě byl zvolen jeho nástupcem Ing. Miloš Zeman. Domnívám se, že si rovněž zaslouží svůj klub, který má sloužit k věcnému komentování jeho činů v této významné funkci. Nemá se jednat ani o oslavný a nekriticky zbožňující, ale ani o špinící a nízkými nadávkami nasycený klub. K podobným výlevům používejte kluby jiné, za tímto účelem založené. Zklamání menšinové (i když na nyxu většinové) části elektorátu sem nepatří, volby skončily, výsledek se nedá změnit. Silně trpící, kteří nebudou diskutovat věcně, dostanou BAN a mohou odjet za Janem Jíchou do Černé Hory (neboli Monte Negro, případně Swarze Berg). Vítány jsou fotografie, články a linky, dokumentující činnost českého prezidenta Ing. Miloše Zemana po jeho funkční období.
    rozbalit záhlaví
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    TALPENNY: lol, ja vim jsi nestrany a je ti jedno kdo sedi na hrade. Fakt se tebou bavim a neminim ztracet cas, sry...
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    VYHULENY_UFO: lol sklerotický děda bude Zemanovi vytýkat i barvu tkaniček do bot (čti brečet kvůli tomu že to tehdy projel ještě asi i na vlastním funuse) a koukám knihovnice taky pěkně bučí :)

PLANDAK:
    Nějak jsem ci nevšim že by se někdo z český strany zabýval např. při jednáních s německým kancléřem kvičením třeba Posselta o Sudetech atd. atd.,to jako budeme řešit při každým jednání co kde plácá nějakej pablb z inner circle kolem kancléře/prezidenta/premiera..?!

PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    Zemanův přítel Jakunin zpochybnil rok 1968. Co přijde dál?

U Zemana jde obvykle o česko-český problém, takže veřejný úkol čistě pro nás. Když ale po zemanovsku pohovoří i Zemanovi souputníci Vladimir Putin a Vladimir Jakunin, je to na pováženou o něco víc. To nejsou žádné bonmoty ani článek vlevo dole, ale dějiny v tlapách medvěda. Takže pozor.

Metoda je přitom podobná u Zemana, Putina i Jakunina. Vzít historický fakt, očesat ho od toho, co bylo předtím a co bylo potom, a místo souvislostí položit důraz na pragmatické, až cynické pojmenování okamžiku. Je to vlastně pořád jen variace na „dějiny píší vítězové“, i po pětadvaceti, padesáti, pětasedmdesáti letech. Bez empatie, zato k obrazu svému.

http://nazory.aktualne.cz/...n-zpochybnil-rok-1968-co-prijde-dal/r~d36e7f88f7e611e4bc3a0025900fea04/
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    VYHULENY_UFO: Srdce každého multikulturně uvědomělého ponča měkne jako máslo v rovníkové Africe a co teprve kdyby to byl Karel :(
    Popojedeme
    shrnuto od Reuters
    On Kremlin visit, Czech president is among friends| Reuters
    http://www.reuters.com/article/2015/05/09/us-russia-czech-idUSKBN0NU0NM20150509
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    VYHULENY_UFO: Články ála Novinky o nějakym pochcanym citátu anebo třeba Mírovo meganázory na návštěvu Miloše v Kremlu :) ? Toho už je tady dost,zbytečná práce

CHORCHEOS: Máš vybraný vkus a musí se nechat že tu komedii ohledně Kosova sehrála bravurně o tom jako žádná :D
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    Lustračním řízením jsem prošel třikrát, vzkazuje na Hrad Eichler — Domácí — ČT24 — Česká televize
    http://www.ceskatelevize.cz/...1081-lustracnim-rizenim-jsem-prosel-trikrat-vzkazuje-na-hrad-eichler/
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    Zeman se v Moskvě hrbil před diktátorem, míní Kalousek - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/...-moskva-nazory-cesti-politici-d60-/domaci.aspx?c=A150510_161046_domaci_bse
    CHORCHEOS
    CHORCHEOS --- ---
    TALPENNY: to já bych tam nejradši viděl Madeleine Albright, jednak proto, že to není Češka, a taky by u ní moc nehrozilo, že bude potají něco píct s Putinem.
    Jenže to by holt o to musela stát, no. Schwarzenberg už je starej, ale spokojil bych se i s ním, hlavně že by odstavil ten podezřelej tandem z Prognostickýho ústavu.
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    VYHULENY_UFO: Co bys cekal od cloveka pro kteryho v CR neexistuje zadna funkce kde by se meli politici chovat jako slusni lidi a vyhovuje mu tahle reprezentativni politika

TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    CHORCHEOS: Ty ne no narozdíl do Míry Kalouska co se dementně snaží na týhle rádobyvlně občanské angažovanosti styl Novinky.cz nabrat body pročež se snaží hrozně erudovaně komentovat dění kole hlavy státu ale jako obvykle mu to vůbec nejde
    CHORCHEOS: Byl bych ochoten volit možná tak Franze,z tamtý crew nikoho ovšem navdory tomu jsem tehdy velice vážně uvažoval o tričku s Milošem a obřím transparentu přmí před lokální komisí,jsem ale líný takže jsem si musel vystačit s posměchem a šikanou zodpovědných Kárlů na sociálních sítích,po ulicích a v hospodách :D
    BTW ano,jistě- všichni jsou mrtví strachy se veřejně přiznat že ho volili ROFL
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    :-D

Byli výraznými českými politiky po listopadu 1989. Dnes se jeden kámoší s Putinem, druhý s Le Penovou a Putin se kámoší s Le Penovou až tak, že ji financuje. Václav Klaus a Miloš Zeman se dobrovolně stali členy bratrstva nočněvlčí pracky.

Očima Saši Mitrofanova: Klaus a Zeman, nastavená zrcadla – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/komentare/369169-ocima-sasi-mitrofanova-klaus-a-zeman-nastavena-zrcadla.html
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    ATOMIKS:

Mapování.cz - Zdeněk Zbytek: Zemana platí Rusové
    http://www.mapovani.cz/zdenek-zbytek/zemana-plati-rusove/898
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    jaké on má Zeman vlastně kšefty s Jakuninem? vždyť se s ním potkává snad víc než svou dcerou
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    Zeman v Moskvě ošklivě selhal. Stal se Antimerkelovou
    Nejen to. Zeman udělal přesně to, co ruský prezident Vladimir Putin potřebuje, co mu hraje do karet. Ukázal, že Evropská unie má jednu velikou slabinu, a tou je nejednota.

Do očí musel každého uhodit nebetyčný rozdíl mezi nedávnou návštěvou Miloše Zemana ve Spojených státech a jeho čerstvým pobytem v Rusku. V USA se nesetkal ani s prezidentem, ani s viceprezidentem. Byl ignorován.

V Rusku mu Vladimir Putin věnoval hodinu svého času. Zeman pro něj byl viditelně důležitým hostem (poslem evropské nejednotnosti). Byli jsme svědky absurdního nesouladu mezi úrovní doprovodu Zemana a úrovní doprovodu Putina. Za Rusy se setkání účastnil krom prezidenta také ministr zahraničí Sergej Lavrov a Putinův poradce pro zahraniční politiku Jurij Ušakov. Tedy dvě velké "šajby".

Za Česko chyběl český ministr zahraničí Lubomír Zaorálek (ČSSD), což bylo naprosto logické a pochopitelné; za dané situace by do Moskvy prostě nejel.

Setkání Zeman plus doprovod s Putinem a Lavrovem mělo vlastní logiku. Jak Mynář, tak Nejedlý jsou lidé, které ruská ambasáda v Praze uznává, jsou to „její“ muži. Premiér Bohuslav Sobotka (ČSSD) a český šéfdiplomat Zaorálek museli na tu pražskou hradní delegaci zírat v ustrnutí. Bylo to, jako by Putina navštívil stát ve státě českém.

http://nazory.aktualne.cz/...elhal-stal-se-milosi-antimerkelovou/r~c9f3c4ecf73a11e49db2002590604f2e/
    JOHNYTHEDEVIL
    JOHNYTHEDEVIL --- ---
    VYHULENY_UFO: ani se nedivim, no ja se s fetakama taky nerad dlouze vybavuju
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    CHORCHEOS
    CHORCHEOS --- ---
    to je zajímavý, že já jsem ještě neslyšel někoho se dobrovolně přiznat, že Zemana volil. Za to spousta lidí má potřebu vehementně tvrdit, že oni ho nevolili v žádným případě.
    CHORCHEOS
    CHORCHEOS --- ---
    TALPENNY: aha, já žádnýho politickýho kámoše ani maskota nemám, takže má v tom případě Ufo pravdu, je to tu OT.
    DAVIDO
    DAVIDO --- ---
    VYHULENY_UFO: Vis jak to je, blbost ktere si vystaven bezprostredne je pro tebe "zajimavejsi" nez blbost vzdalena. Takze si zase tolik negratuluj.

Jinak nejsem zadny milousuv fanousek, a toho pana jsem nevolil. V druhem kole jsem vlastne nevolil vubec, ani jednomu z kandidatu jsem nemohl s cistym svedomim hodit hlas. Na to abych poznal zfanatizovane, stupidni hovado s vyplachlym mozkem ale nemusim byt nici fanousek. Jinak pises ze si "kavarnik", to jake ze v kavarne mejes nadobi?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam