• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBIng. Miloš Zeman - Prezident České republiky
    Po mnoho let měla na nyxu místo debata Prof. Václav Klaus - Prezident České republiky. V historicky první přímé volbě byl zvolen jeho nástupcem Ing. Miloš Zeman. Domnívám se, že si rovněž zaslouží svůj klub, který má sloužit k věcnému komentování jeho činů v této významné funkci. Nemá se jednat ani o oslavný a nekriticky zbožňující, ale ani o špinící a nízkými nadávkami nasycený klub. K podobným výlevům používejte kluby jiné, za tímto účelem založené. Zklamání menšinové (i když na nyxu většinové) části elektorátu sem nepatří, volby skončily, výsledek se nedá změnit. Silně trpící, kteří nebudou diskutovat věcně, dostanou BAN a mohou odjet za Janem Jíchou do Černé Hory (neboli Monte Negro, případně Swarze Berg). Vítány jsou fotografie, články a linky, dokumentující činnost českého prezidenta Ing. Miloše Zemana po jeho funkční období.
    rozbalit záhlaví
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    PLANDAK: tak znova a pomalu - pokud ten dotyčný máváním kartičkou vyjadřuje svůj názor na Zemana, tak by snad měl být schopen tento svůj názor zformulovat i slovně, ne? když už k tomu dostal příležitost... nebo je to nad jeho mentální schopnosti?
    Otázku ale držitel červené karty nepoložil, a pak oponoval: „Nechci nikoho urazit, ale jestli je toto slušná společnost… Tak odcházím. Na shledanou.“ - ergo předvedl stejnou absenci argumentů, jako ty nebo Gejver :)

a čím konkrétně je Zeman "extremistický" opravdu netuším, a stále marně čekám na příklady :)
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    LONESTAR: Jak si prisel na to ze nebyl schopen rict proc ji mava? On se ho na to nekdo ptal? Me to spis sveci neco o tve inteligenci, "polozte otazku" neni "proc mi davate cervenou kartu"

a pokud reknes ze ti prezident vyhovuje a delas ze sebe hloupeho ze nevis cim je Zeman tak "extremistickym" a ze nechapes co dela spatne(pro jistotu nikde jsi to doslovne nenapsal, ale zneni tve obhajoby jeho kroku vyzniva takhle) a cim skodi svemu uradu, tak to beru jako obhajobu
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    GUYVER: logika zjevně nebýt tvůj kobyl :
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    PLANDAK: kde konkrétně ospravedlňuju Zemana a napadám oprávněnou kritiku?
    já jen říkám, že mávat červenou kartičkou a nebýt při tom ani schopen říct, proč jí mávám (což předvedl ten uvědomělý ovčan v Hanušovicích, a co jste tady následně předvedli vy, zvláště Gejver) nesvědčí o moc velké inteligenci
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    LONESTAR: Takže ty věříš na virózu? Hm...
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    alkodemenci nepochybně má, ale to že tím "trpí" si nemyslím ani já
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    LONESTAR: coz porad nevylucuje ospravedlnovani a napadani opravnene kritiky cinu a chovani po nastupu do prezidentske funkce. Coz presne delas...
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    PLANDAK: to není o "mám rad - nemám rád" taky bych ve druhem kole raději volil někoho jiného - ale když ono vážně nebylo koho :(

GUYVER: nemyslím si, že je výkvětem národa, nemyslím si, že je senilní, a nemyslím si, že trpí alkoholickou demencí...
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    LONESTAR: V tomhle pripade je mi te lito, jako vsech idiotu co zastavaji nazor "Radsi totalni hovado a opilecky prase(cti cesky Jelcin) nez hypoteticky clovek ktereho nemam rad". Nicmene znovu zopakuji ze i ja jsem tomu saskovi co dela ostudu pomohl svym hlasem do uradu(doted se vsem omlouvam), ale i presto mi nevyhovuje co dela z prezidentskeho uradu a chtel bych aby byla zahajena debata o odvolatelnosti prezidenta kdyz uz mame ty zmeny a primou volbu....
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    LONESTAR: Takže přiznáváš, že výkvětem národa je prolhaný mstivý senil, postižený alkoholickou demencí?
    LONESTAR: Já nemusím. nejsem hlava státu.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    GUYVER: můžeš ty doložit, že nejsi debil? :)
    soudě podle tvých projevů na Nyxu zavdáváš k tomuto podezření daleko více důvodů než Zeman
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    PLANDAK: sorry, ale ve druhém kole prezidentské volby žádná jiná možnost nebyla - prezidentem se mohl stát jen jeden z těch dvou, třetí možnost nebyla... takže chtě nechtě musím Zemana posuzovat s ohledem na to, že kdyby na Hradě neseděl on, seděl by tam Kchárl... a z tohoto úhlu pohledu mi Zemanovo prezidentství vyhovuje
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    LONESTAR: Můžeš snad doložit že není debil a funkci zvládá?
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    LONESTAR: Spíš mnohem méně.
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    LONESTAR: Hele nezkousej a nevytahuj na mne Karla. Jestli nejsi schopen mluvit o Milosovi bez toho abys do toho tahal protikandidata, ktery mne osobne vubec nezajima a prezidentem neni. Tak to rovnou ukoncime protoze me nezajima co by hypoteticky udelal Karel, Franta, Putin nebo kdokoliv jinej. JA SE BAVIM O TOM CO DELA ZEMAN.
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    LONESTAR: to sice ano, ovšem nikoliv tak výstižně!
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    KEMAL: ale tohle já netvrdím :)
    já jen říkám, ze slova "je to debil a funkci nezvládá" vypovídají daleko více o tom, kdo je pronáší, než o Zemanovi
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    LONESTAR: to že slova "je to debil a funkci nezvládá" znamenají nerespektování výsledku demokratických voleb tu tvrdíš jen a pouze ty
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    PLANDAK: njn - jenže když si vezmu kdo byl ve druhem kole, tak z hlediska dementních keců mi to vychází tak nějak nastejno :)
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    LONESTAR: jenze v teto chvili je jen a pouze Zeman prezidentem CR ktery ma reprezentovat. Prijal funkci ve ktere se musi nejak chovat a to REPREZENTATIVNE a ne jako buran...
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    KEMAL: vy nerespektujete ještě nějaké další výsledky demokratických voleb? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam