• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBIng. Miloš Zeman - Prezident České republiky
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    CHORCHEOS:
    Já vám to nezávidím, protože zejtra může pršet a demoška s málo lidma vystačí jen na bronzovou.
    CHORCHEOS
    CHORCHEOS --- ---
    MANFRED: to vám teda nezávidím, takovej život.
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    No, a kvůli Mildovi nemáme nejen zlatou, ale máme žádnou. Přitom kdyby jste se tady neškorpili a poradili.....V pondělí bude naštěstí demoška, v úterý podpisová akce a rok budem všude roztrubovat, jaký jsou medailisti hovada, neumějí hokej a my jsme ty nejlepší ( náš fanda dřepí s břečkou v plastu nejlíp na světě a fšade je populární a milovanej, stejně jak naši pukohoničí).

TALPENNY: Tim drážděnim z toho zdařile vyrábíš kopii auditka " Ukrajina střed vesmíru". :-)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    VYHULENY_UFO: můžu se zeptat, co si takový mastnovlasý buřt s nickem Vyhuleny_Ufo představuje pod pojmem "fetovani"? Díky.
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    VYHULENY_UFO: No jasnej mamanek, odjet jako mladej kluk hrat do NHL.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    VYHULENY_UFO:
    Je TAK lidový(srdíčkový smajlík)

Mírné OT k Jágrovi coby potenciálnímu kandidátovi na prezidenta
    (BTW za mě výborný nápad)- je vidět že nekonzumuješ bulvár což tě šlechtí nicméně i zlé jazyky co se svého času motaly kolem tvrdí Jaromír že má (nejspíš asi jediné) mínus a tím je MÍRNĚ řečeno "mamánkovství",na jeho potenciální partnerky je Mama Jagr velmi náročná a pokud se jí zdá že děvče není "do života" je zde problém a pokud popřejeme sluchu i drbům údajně proběhlo i pletí záhonů v jehlách,testy vaření atd. atd. takže s tím hradním kancléřem to byla tak jako tak trefa do černého :D
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    GUYVER: Soz poprvý co jsem další nepochybně velmi erudovanou gramatickou glosu sepsanou nahonem o pauze při Babovřesky maratonu v letním kině za přátelského chrochtání selátek ani nepřelít - nepochybně tam ale asi je že jsem plantážník nečesaný a hemží se to slovy jako jářku a sardel :D

VYHULENY_UFO: Dobrej nápad,představa maminky Jágrové kterak ostřížím zrakem hodnotí počínání si budoucí snachy u kompostu případně zabijačky je uchvacující
    CHORCHEOS
    CHORCHEOS --- ---
    TALPENNY: inu, je jasné, že pro cukrovkáře je absence cukru ve slivovici stěžejní informace, jen tak dál. Jak je našláplej, možná se mu ty potíže podaří přechlastat :)
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    TALPENNY: U vás ve slumu se alkoholikovi říká "renesanční člověk"? Jediný důvod proč Ovar ještě nepije leštěnku je ten, že si může za státní prachy dovolit něco lepšího.
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    TALPENNY: Ne, já tady řeším to, že děláš svému pánu ostudu tím, že nedokážeš dát dohromady souvislou větu. A co ty? Místo toho, abys byl vděčný, držkuješ. Jenže já mám svatou trpělivost. Není v zájmu nás, příslušníků lumpenkavárny, aby se tvrdilo, že jsme lehce zvítězili nad nějakými absolventy zvláštní školy. Takže pokračujeme:
    Koho jako zajímá velká část společnosti co volí Bureše za koblihy případně se někde na Novinkách pohoršuje nad vulgaritou hlavy státu :) ?
    Větu končíme obvykle tečkou. V případě rozkazovací věty vykřičníkem. Ve větě tázací, jako je tato, používáme otazník. Příliš časté používání smajlíků je příznakem infantility.
    Mě určitě ne a s timhle uspěješ fakt možná tak někde na Vidle.cz,plně chápu že tě asi farář řezal jak žito když sis plet písmenka a jednička s hvězdičkou u maturit znamenala významný milník na cestě ctižádostivého hocha či dívky za úspěchem ve velkoměstě ale tvý exkurzy do vod gramatiky zajímají možná tak nějakýho psychiatra mě určitě ne.
    Obvyklá neuspořádaná a nevábná změť slo, navíc s faktografickou chybou: farář nevyučoval gramatice.

ale zakládal jsem si to tady nalitej a splet jsem si písmeno čárka mangažroute :D
    Popojedem

Konečně něco uchopitelného. A nalitej jsi zjevně permanentně jako Ovarova játra, že?
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    GUYVER:
    Koho jako zajímá velká část společnosti co volí Bureše za koblihy případně se někde na Novinkách pohoršuje nad vulgaritou hlavy státu :) ?Mě určitě ne a s timhle uspěješ fakt možná tak někde na Vidle.cz,plně chápu že tě asi farář řezal jak žito když sis plet písmenka a jednička s hvězdičkou u maturit znamenala významný milník na cestě ctižádostivého hocha či dívky za úspěchem ve velkoměstě ale tvý exkurzy do vod gramatiky zajímají možná tak nějakýho psychiatra mě určitě ne.
    BTW když už tady řešíš takový hovadiny jako nicky tak to měl bejt ten věčně sjetej fízl ze San Andreas ale zakládal jsem si to tady nalitej a splet jsem si písmeno mangažroute :D
    Popojedem
    Zeman chválil tlačenku. Ve slivovici není cukr, poučil studenty v Jeseníku | Domov | Lidovky.cz
    http://www.lidovky.cz/...-je-o-druzich-alkoholu-p52-/zpravy-domov.aspx?c=A150514_174642_ln_domov_ELE
    Špatné a dobré alkoholy-je to renesanční člověk :)
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    VYHULENY_UFO: Velmi reprezentativní vzorek Zemanova elektorátu, ta naše Dlouhá Mince!
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    TALPENNY: případně hodnocení něčí gramatiky plky bez diakritiky nemohl jít do prdele :)
    Problém s diakritikou máš především ty, milé Talpenny. A pokud někdo permanentně píše příspěvky, jejichž smysl je, díky tomu, že dotyčný neovládá větnou skladbu, pouze těžko uchopitelný, upozorňovat na to nikdy není OT, v jakémkoli klubu.
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    TALPENNY: Podívej se na to asi takhle: Miloš Zeman je velkou částí společnosti považován za prezidenta nevzdělanců, polointeligentů, křupanů, vidláků buranů a dementů, kteří nejsou schopni dát dohromady souvislejší větu nežli "hnuj - vydle - jydlo"! A proč? Ano, správně! Kvůli takovým jako jsi ty, kterým činí potíže vyjadřovat se tak krásnou a košatou řečí jako je čeština. Víš jak nešťastný je tvůj pán kvůli takovým obdivovatelům jako jsi ty? Nevidíš ten jeho ztrhaný výraz? Ne. Ty nemůžeš slyšet jak zhusta do noci volá: "Panebože, sešli mi voliče, kteří si nepletou měkké a tvrdé I!" A tehdy zaleskne se slza v oku zeměpánově... a kdo je tím vinen? Ano! I ty, TALPENNY jsi původcem prezidentského hoře! Takže z toho vyvodíš důsledky, proneseš sebekritiku a dáš si zemanský závazek, že se naučíš pořádně stylizovat.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    VYHULENY_UFO: Přemejšlim jestli bys třeba s tim kejhánim o tom co je či není v auditku OT případně hodnocení něčí gramatiky plky bez diakritiky nemohl jít do prdele :)
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    VYHULENY_UFO:Infantilní kvičení rádobypříslušníků pražské kavárny mne nemůže jakkoliv vyvést z míry a ty exkurzy do vod gramatiky ROFL-poučka asi tak z dob padesátšestkovejch modemů praví že kdo nemá co by řek a ještě ze sebe chce udělat vola na Ntou začne někde mimo fora vyznavačů Babičky a podružnejch kravin řešit pravopis :)
    VYHULENY_UFO: No Mlha považuje sankce za kravinu a to kvůli tomu že akorát upevní Putinův support ve společnosti což se (i když ofc ne jen kvůli sankcím toho zlého Západu) přesně stalo ovšem pokud se herr Putin nemíni uklidnit je pro zpřísnění.Dále mocný Lubomír pravil že až na drobné odchylky v zásadních otázkách existuje shoda-v čem je problém přiznám se ne tak úplně chápu ale zřejmě postrádám schopnost se na věc podívat tím správným echt DOXáckým prismatem
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    GUYVER: O tom kam budu padat a co pilovat nerozhoduje zaostalý a nejspíše frustrovaný mladý venkovan co se primárně realizuje kdesi v debatách o prezidentovi a léčí si frustrace z toho že Mánička místo opakování gramatiky a dvou malinovek jela v tomto pěkném sobotním odpoledni k rybníku s Pepou co má biceps,fichtla s knížecí nálepkou na nádrži a v reliktu místního JZD obdržel po pěti letech i vlastní smeták ,)

VYHULENY_UFO: Ale kdeže-bavím se královsky jako ostatně tady na Nyxech často :)
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    GUYVER: Zato je to Mitteleuropské - most mezi Východem a Západem etc.
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    VYHULENY_UFO: S takovým literárním talentem!
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    TALPENNY: Mám pocit že jediný kdo zde má pěnu u úst jsi ty. Já jsem naopak rád že jsi personifikovaným potvrzením mé teorie, že Ovara mohou chválit pouze individua chabého intelektu, neschopná dát dohromady souvislou holou větu a s mentalitou voříška, provádějícího veselé kousky s vidinou šlupičky z buřta, kterou mu zeman Miloš z Nova Veselé, pán na Šloufenberce, za odměnu hodí ze svého prezidentského stolu.
    Teď padej pilovat stylistiku. Propříště: dlouhá souvětí raději vynechej, zkus krátké věty s jasně formulovanou myšlenkou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam