• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBIng. Miloš Zeman - Prezident České republiky
    CHORCHEOS
    CHORCHEOS --- ---
    PHAILO: kterej probůh? :)
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    TALPENNY: Ale tipuji, že nakonec to bude Stropnický.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    TALPENNY: Těch variant by se určitě dalo vymyslet poměrně dost. Otázka spíš je, kdo kandidaturu přijme. Mně by se líbil třeba Michal Horáček.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    BIOBOID: Škoda že na to nebyly kurzy-bylo naprosto jasný že PR finta ze Sýrií vyjde,Ukrajina přestane bejt zajímavá a cenou bude Asad pryč a Velká Koalice plus tady taková drobnost jako posílení pozice Mlhy :D
    Mimochodem se po tom co proběhlo v Paříži a hned druhej den v Bejrútu FAKT divim že se tentokrát holt teda nesmělo ječet a něco házet lol

PHAILO: Když ne tenhle člověk tak opravdu netušim koho by si tam teda Pepíci představovali nicméně uznávám že v tradičně plebejském a antimilitaristicky zaměřeném českém národě (relikt let kdy armáda hodila několikrát flintu do žita případně znamenala natírání tanků v banánech o půlnoci kdesi v Blbákově i když se tenhle pohled už dost mění) to může působit poněkud zvláštně :)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    TALPENNY: a jinak myslim, že vytáhnou Knihovnici.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    TALPENNY: heh, vůbec to je takový hořký období. Ukrajina momentálně na třetí koleji, Putin se sbližuje s Hollandem, jejich bůh z plakátu má tělesnou schránku těžce po expiraci a už mu není rozumět vůbec, Zeman válcuje v průzkumech všechny potencionální konkurenty a ta třešnička na dortu, kdy ty hovada (pardon za nálepkování) nepustili na Albertov po zkušenostech z loňského roku? No tak to je úplná totalita, diktátorský režim, MĚLI PŘEDPŘIPRAVENÝCH 15 TRANSPARENTŮ!!!! :-D
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    TALPENNY: Voják prezidentem? Nedík.
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    Český prezident má totiž tak velký strach z reakcí veřejnosti, že si musí pomáhat policejními zátarasy, u nichž se účastníci mítinku lustrují na ty s povolenými a na ty s nepovolenými názory. Zákaz vstupu pro delegaci z Univerzity Karlovy ukazuje, že se bál každého, kdo nezaručoval devótnost, již mu poskytují Zemanovci - a v poslední době také islamofobové.

Vystoupení hnutí Islám v ČR nechceme je veřejně přiznaná sázka na radikála. Přitom spojovat se s radikály je zoufalství, k němuž se politici uchylují, když nemají čím zaujmout voliče s umírněnými názory. „Brilantní“ řečník Zeman se navíc chvílemi při své řeči dostával až do komické polohy. „Nadávka není argument,“ prohlásil, a přitom stál vedle člověka, který na nadávkách muslimům staví politickou kariéru. A tak dále…

Totální Zeman neznamená totalitu • RESPEKT
    http://www.respekt.cz/komentare/totalni-zeman-neznamena-totalitu
    CHORCHEOS
    CHORCHEOS --- ---
    KOCOURMIKES: jo, s tím se dá souhlasit. Asi jak pro koho, ale pro mě je jedno období až moc.
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    Milos rikal ze staci jedno volebni obdobi
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    BIOBOID: Mohl bych být prorokem :D
    BTW by Pavel mohl změnit názor na kandidaturu i když v to příliš nedoufám protože je mu podle mě zcela jasné že díky tomu co předvedli kreténi kolem Karla a vůbec celej anti-Zeman spolek tam bude Miloš strašit ještě za deset let lol
    CHORCHEOS
    CHORCHEOS --- ---
    BIOBOID: možná jo, zchátral za toho 2,5 roku neuvěřitelně.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    CHORCHEOS: já osobně myslím, že bude mít co dělat tohle jeho funkční období vůbec dožít...
    CHORCHEOS
    CHORCHEOS --- ---
    sakra, to vypadá, že by měl začít pořádně pít, jinak se ho už nezbavíme :)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Volby nanečisto ovládl Zeman, jen v Praze těsně prohrál s generálem - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/...volby-prezidenta-vyhral-zeman-fkn-/domaci.aspx?c=A151113_181954_domaci_bur

něco k sobotní kávě.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    PLANDAK: kulení očí, to je tak defcon 2, když na to nestačilo pozvednutí obočí, nesouhlasný mračení ani podtrhávání vlnovkou.
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    BIOBOID: Dokonce i Vasek se divi a koulil ocima :)

"Nastal průlom jisté polistopadové tradice. Poprvé dostal vyznamenání ministr bývalé komunistické vlády, což se prostě dodnes nestalo. Když jsem to slyšel, tak jsem jen vykulil oči," řekl Klaus Frekvenci 1.

Vykulil jsem oči, přiznal Klaus po ocenění Tomana – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/domaci/384833-vykulil-jsem-oci-priznal-klaus-po-oceneni-tomana.html
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    PLANDAK: aha, vyhráls.
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    BIOBOID: Aspon nebyl placenej bolsevikama jako tihle dva...
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    PLANDAK: Šimůnek, Odložil (syn Čáslavské), Chadimová atd jsou džob jiného Venci...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam