• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBIng. Miloš Zeman - Prezident České republiky
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    PHAILO: No jestli bude kandidovat Klaus, tak to bude zase on.. myslím že to je jedna z nejpravděpodobnějších variant, pokud to Zeman odpíská po prvním období.
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    TALPENNY: To zmizelo z přirozený skromnosti, navíc zjistili, že nejsme více toho hodni, by se naše oka takovou krásou kochala.
    Vetchej s tim druhym, no ten jak vosidloval pohraničí, byli zajímavý jak žili v dojmu, že hráli-li letce, znamená to že letci z bitvy o anglii jsou a maj teda logicky vystupovat jako representanti letců...docela zábavný, připomíná to místního vypravěče, kterej dřív nadšeně líčil, jak byl na národní třídě v 89 hned vedle Olgy Havlový a oba je zbili zlí VB (Olga z toho pak učitě omarodila a po 7 letech umřela, neb prej musela mít z těch ran vnitřní zranění) tak zaujatě, že u toho brečí, mě kazí zážitek že byl tehdy 17týho se mnou na vodpolední, Olga na Hrádečku a že u STB měl krycí jméno Quido, ale kdo neví, má fakt krásnej zážitek, kterak potkal nefalšovanýho chartistu.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    BIOBOID: "..tak zasmál,tak POUSMÁL !!..manžel vyzval na souboj...."
    Právě mi ztvrdnul.

MANFRED: Můj druhý nejoblíbenější videoklip kde padlo mj. "Karle dáme ti svoje děti !!!" případně Ondra Vetchý patetickým hlasem vyprávějící o letcích z Anglie (podotýkám že v situaci kdy veteráni téměř jednotně volili Mlhu) co již druhý den po volbě záhadně zmizely z YouTube nejsou k dispozici,tak aspoň zase takhle
    Wlastenci - Kníže
    https://www.youtube.com/watch?v=kYDrE6Fy7fI

To je nesmrtelný prostě :D
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    TALPENNY: Pravda, to nebyl nejlepší tah. Odhaduju, že bejt diskuse nyní, Karel by imně vytáhl uprchlíky, prásk to 20cm nad břevno a mohlo by se jít domu.
    Mne teda dostal jeho fans Mentzel s tím nadšeneckym videem o plebsu (furt myslim že to byla snad sabotage:-) a tim jak po dvou tejdnech masáže tiskem jsem se zamýšlel, jak vlastně mohou existovat národy, který nemaj Karla, bez jeho vynálezu kola (ruchadlo bylo vobsazený).
    Pro mne z toho vyplynulo poučení že s blbym PR a poraděnky nelze zvolit prezidentem kohokoliv, jakkoli iluze byla, že Karel je něco jako Masaryk a miluje ho i Anka.

TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    MANFRED: A když plácá nesmysly o Benešovi čimž si rozhodí 90 procent gerontů je to úplně v piczi lol
    CHORCHEOS
    CHORCHEOS --- ---
    PHAILO: hm, Reagan byl nakonec taky jen béčkovej herec :)
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    CHORCHEOS: Ten starší ;-)
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    TALPENNY: Obávám se, že i volitelný kandidát ve chvíli, kdy včas nepoužije repelent a přisaje se na něj uřvaná parta, má rázem o 10% hlasů míň, pokud mu budou dělat kampaň o dalších 20.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    PHAILO: Proti gustu....

CHORCHEOS: Zelená žabička v další rodinné trafice je poměrně otřesná představa
    CHORCHEOS
    CHORCHEOS --- ---
    PHAILO: kterej probůh? :)
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    TALPENNY: Ale tipuji, že nakonec to bude Stropnický.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    TALPENNY: Těch variant by se určitě dalo vymyslet poměrně dost. Otázka spíš je, kdo kandidaturu přijme. Mně by se líbil třeba Michal Horáček.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    BIOBOID: Škoda že na to nebyly kurzy-bylo naprosto jasný že PR finta ze Sýrií vyjde,Ukrajina přestane bejt zajímavá a cenou bude Asad pryč a Velká Koalice plus tady taková drobnost jako posílení pozice Mlhy :D
    Mimochodem se po tom co proběhlo v Paříži a hned druhej den v Bejrútu FAKT divim že se tentokrát holt teda nesmělo ječet a něco házet lol

PHAILO: Když ne tenhle člověk tak opravdu netušim koho by si tam teda Pepíci představovali nicméně uznávám že v tradičně plebejském a antimilitaristicky zaměřeném českém národě (relikt let kdy armáda hodila několikrát flintu do žita případně znamenala natírání tanků v banánech o půlnoci kdesi v Blbákově i když se tenhle pohled už dost mění) to může působit poněkud zvláštně :)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    TALPENNY: a jinak myslim, že vytáhnou Knihovnici.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    TALPENNY: heh, vůbec to je takový hořký období. Ukrajina momentálně na třetí koleji, Putin se sbližuje s Hollandem, jejich bůh z plakátu má tělesnou schránku těžce po expiraci a už mu není rozumět vůbec, Zeman válcuje v průzkumech všechny potencionální konkurenty a ta třešnička na dortu, kdy ty hovada (pardon za nálepkování) nepustili na Albertov po zkušenostech z loňského roku? No tak to je úplná totalita, diktátorský režim, MĚLI PŘEDPŘIPRAVENÝCH 15 TRANSPARENTŮ!!!! :-D
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    TALPENNY: Voják prezidentem? Nedík.
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    Český prezident má totiž tak velký strach z reakcí veřejnosti, že si musí pomáhat policejními zátarasy, u nichž se účastníci mítinku lustrují na ty s povolenými a na ty s nepovolenými názory. Zákaz vstupu pro delegaci z Univerzity Karlovy ukazuje, že se bál každého, kdo nezaručoval devótnost, již mu poskytují Zemanovci - a v poslední době také islamofobové.

Vystoupení hnutí Islám v ČR nechceme je veřejně přiznaná sázka na radikála. Přitom spojovat se s radikály je zoufalství, k němuž se politici uchylují, když nemají čím zaujmout voliče s umírněnými názory. „Brilantní“ řečník Zeman se navíc chvílemi při své řeči dostával až do komické polohy. „Nadávka není argument,“ prohlásil, a přitom stál vedle člověka, který na nadávkách muslimům staví politickou kariéru. A tak dále…

Totální Zeman neznamená totalitu • RESPEKT
    http://www.respekt.cz/komentare/totalni-zeman-neznamena-totalitu
    CHORCHEOS
    CHORCHEOS --- ---
    KOCOURMIKES: jo, s tím se dá souhlasit. Asi jak pro koho, ale pro mě je jedno období až moc.
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    Milos rikal ze staci jedno volebni obdobi
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    BIOBOID: Mohl bych být prorokem :D
    BTW by Pavel mohl změnit názor na kandidaturu i když v to příliš nedoufám protože je mu podle mě zcela jasné že díky tomu co předvedli kreténi kolem Karla a vůbec celej anti-Zeman spolek tam bude Miloš strašit ještě za deset let lol
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam