• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELIDORArcheAge mmorpg
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    ma cenu prejit na kypros? koukam ze tam jsou fronty na to aby se clovek mohl lognout
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    MALY_BOBIK: mel bys tam mit pole: uzivatelsky seznam, tak tam dej: Morati; (kocky); US Kyrios
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ELIDOR: nevim co se tam jak pise :) tak me tam prosim napis Morati (kocky) Kyrios
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    CHLASTAMPIVO: ja myl u Veterans na EU serveru ale protoze to je pres den nehratelne sel jsem za ostatnima z SW na US server
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    zapiste se, kdo kde hraje (kliknutim na nastenku)
    treba to dame nejak dokupy ..
    CHLASTAMPIVO
    CHLASTAMPIVO --- ---
    No EU Guildy jsou v pohode ale nám jde taky o CZ/SVK komunitu a trošku jim to tam osladit ... :D
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    CHLASTAMPIVO: jsem v nějaké EU guilde ještě s pár lidma ale do friends si pár Čechů klidně přidám ;)
    CHLASTAMPIVO
    CHLASTAMPIVO --- ---
    Zdar pokud chce někdo na Kyprose do Guildy za Harany tak napište Wisp : Bajaja/Timo/Atreyu. Jsme jediná CZ/SVK Guilda u Haranů a jmenujem se DEZINFEKCE ... :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    CARTMAN: na kypros jsem v 9 večer nečekal na EU byla fronta pořád
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    MALY_BOBIK: hele musim rict ze vcera jsem byl ve fronte 10minut na kyprose... to mi pripada pomerne snesitelny. Tentokrat to nespadlo na pamet takze jsem dve hodinky zahral... jeste nemam vznasedlo a motam se po te prvni mape... zatim mam rozpacite pocity :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    CARTMAN: já reálně přemýšlím nad přesunem na US servery, většina guildy z SW tam je a i front je min
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    tak se zjevilo nekolik novy serveru na EU a zda se ze to hodne pomohlo
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    Us servery se tváří líp
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    taky se tam nepodivam, mam odehranou hodinu v sobotu rano ... pak uz jsem se tam nedostal, vecer zadnej :D
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    tak fronta 2700+ est 2h... asi jen stacilo v makru snizit hodnotu "pohni se jednou za 10min" na "pohni se jednou za 5minut" a vse jede vesle dal beze zmeny .)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    CAIA: ještě aby začali banovat boty a bude hej
    CAIA
    CAIA --- ---
    ale ten 5 min afk -> kick je fakt hodne oser. s patronem teda nemam frontu vubec a nedovedu si predstavit farmit LPcka bez nej.
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    MALY_BOBIK: noo, takze ve 22 kdy se dostavam ke kompu zas urcite 5000
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    MALY_BOBIK: fronta 1560 lidi :D
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    MALY_BOBIK: hmm ubdate, zatim to uz 5 minut pise ze to bude hotove za 15 vterin :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam