• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELIDORArcheAge mmorpg
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    CHLASTAMPIVO: tam jsou i veterans myslím větší cz guilda
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    CHLASTAMPIVO
    CHLASTAMPIVO --- ---
    ALONSY: Kde hraješ ? My jsme na EU Kyprose ... :D
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ELIDOR: na US bez front :)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    CHLASTAMPIVO: U nás je APEX za 40 goldů, heč.
    CHLASTAMPIVO
    CHLASTAMPIVO --- ---
    Dobrá informace pro ty co Vip / Patrona nemají.
    Není možnost stavět farmy/domy/strašáky.
    A pokud chtějí dát něco na aukci musí si koupit Aukční licenci která stojí 150Creditu /9-10 Goldu
    Celkem radím si to Vip / Patrona pořídit. Dá se to sehnat i ve hře. Jmenuje se to APEX a stojí okolo 70-90 G za kus
    Na první spuštění VIP / Patrona je třeba 2 Apexy.
    Z každého Apexu dostanete 1250 Creditů za které se dájí kupovat různé vychytávky.
    Snad vám tyto informace pomůžou :)
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    pokud se chystate platit predplatne, pak vam mozna pomuze tabulka
    seznam toho co ziskate:

BONUS EXPERIENCE
    Get a 10% bonus to all Experience gained through questing, combat, and labor usage.

PATRON QUEUE
    Receive priority queuing when entering the game.

FASTER LABOR
    Double your Labor Point regeneration to 10/5 min!

AUCTION HOUSE LISTING
    Get full access to listing and selling items on the Auction House.

MAX LABOR BONUS
    Increase your maximum Labor Points to 5,000.

OFFLINE LABOR
    Earn Labor Points (5/5 min) even while you’re offline.

LAND OWNERSHIP
    Claim and own a piece of Erenor by placing farms and houses!

LOYALTY TOKENS
    Get 5 Loyalty Tokens when you log in each day. Redeem them for special items at the in-game Loyalty Store!

1mesic 3 mesice 6 mesicu kurz usd
    cena 15 39 66 21,7
    Cena / 1m 15 13 11
    cena v Kč 325,5 846,3 1432,2
    cena v Kč / m 325,5 282,1 238,7

ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    ALONSY: ja jsem si uzil hru bez cechu/slovaku ted nekolikrat za sebou a docela se mi zastesklo po komunite.
    trosku me trapi fakt, ze vetsina lidi u hry nevydrzi vic jak mesic a hodne to prikladam prave tomu, ze se nikde nevytvori pevnejsi komunita co by hrala spolu. to je bohuzel castecne zapricineno tim, ze to hra (alespon do mych 23 lvl) nevyzaduje a clovek projde solo cokoliv s vyjimkou dungeonu, pevne verim, ze se to casem zlepsi.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    ELIDOR: No, podle nástěnky je nás víc na Nebe, akorát tam nejsme s Furrykem a Lobem zapsaní :)
    Nehledě na to, že se lehce obávám, že to je server s nejvíce čechama, čemuž se obvykle snažím vyhýbat, ale co už..
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    ALONSY: rikam si, ze nez se do toho clovek vnori mesicema hrani, tak by bylo dobre se nejak spojit .. vic hracu vic zabavy a je jedno kdo kam. jen aby nebylo na kazdem serveru 5 lidi .. vim jak to po par mesicich konci.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    ELIDOR: Proč bys přecházel?
    Zůstaň u nás! :)
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    ma cenu prejit na kypros? koukam ze tam jsou fronty na to aby se clovek mohl lognout
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    MALY_BOBIK: mel bys tam mit pole: uzivatelsky seznam, tak tam dej: Morati; (kocky); US Kyrios
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ELIDOR: nevim co se tam jak pise :) tak me tam prosim napis Morati (kocky) Kyrios
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    CHLASTAMPIVO: ja myl u Veterans na EU serveru ale protoze to je pres den nehratelne sel jsem za ostatnima z SW na US server
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    zapiste se, kdo kde hraje (kliknutim na nastenku)
    treba to dame nejak dokupy ..
    CHLASTAMPIVO
    CHLASTAMPIVO --- ---
    No EU Guildy jsou v pohode ale nám jde taky o CZ/SVK komunitu a trošku jim to tam osladit ... :D
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    CHLASTAMPIVO: jsem v nějaké EU guilde ještě s pár lidma ale do friends si pár Čechů klidně přidám ;)
    CHLASTAMPIVO
    CHLASTAMPIVO --- ---
    Zdar pokud chce někdo na Kyprose do Guildy za Harany tak napište Wisp : Bajaja/Timo/Atreyu. Jsme jediná CZ/SVK Guilda u Haranů a jmenujem se DEZINFEKCE ... :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    CARTMAN: na kypros jsem v 9 večer nečekal na EU byla fronta pořád
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    MALY_BOBIK: hele musim rict ze vcera jsem byl ve fronte 10minut na kyprose... to mi pripada pomerne snesitelny. Tentokrat to nespadlo na pamet takze jsem dve hodinky zahral... jeste nemam vznasedlo a motam se po te prvni mape... zatim mam rozpacite pocity :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    CARTMAN: já reálně přemýšlím nad přesunem na US servery, většina guildy z SW tam je a i front je min
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam