• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELIDORArcheAge mmorpg
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    WASQ: prostě pojď za mnou a bude něco postavíme spolu
    CAIA
    CAIA --- ---
    To zalezi i server od serveru co se kde vyplati. Proste to chce chvili sledovat trh.
    WASQ
    WASQ --- ---
    Myslíte si, že budou přidávat parcely na stavění? Jsem si včera koupil parádní farmářskou chatu, projel všechny zelený lokace na kontinentu a nenašel jediný volný místo (teda pokud nechci bydlet na poušti...).
    Máte přehled o tom, co by se vyplatilo pěstovat a prodávat (jako čistý výpěstek)? Chtěl jsem dělat alchemku, ale je to drahý jak ďas, než se člověk prokouše k nějakejm použitelnejm výrobkům (5k...). Stromy? Kytky?
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    REFLEX:
    CAIA:
    muzu hrat plynule na maximalni detaily, mam GTX 660 TI, ale nejak me nebavi poslouchat huceni ventilatoru a obecne ve vsech pvp hrach mam vzdy detaily na minimum, jedne co zapinam na maximum je distanc na zobrazeni postav a maximum postav v dohledu. ostatni grafika pro me zas tak dulezita neni.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    Poraďte build na čistého bufera, teď hraju za BD ale časem bych rád víc podpořil raid
    CAIA
    CAIA --- ---
    REFLEX: ma strasny detaily
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    ta grafika teda sux :]
    CAIA
    CAIA --- ---
    druhou zahradku muzes leda koupit od jineho hrace jestli se nepletu.
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    no chtel bych vic nez jednu zahradku .. vim ze budu platit vetsi dane, ale zaboha nevim jak toho panacu ziskat.
    co se tyce vetsi zahradky .. super dekuju, zacnu je delat
    btw uz se chystam na to udelat si farmu ... jen ty nekrestansky pocty surovin na to ..
    CAIA
    CAIA --- ---
    ELIDOR: ty myslis vetsi zahradku nez mas? postavil sis prece tu 8x8 a jestli chces vetsi, musis udelat traderun questy
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    co jsem potkal na moři
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    CAIA: jak vyrobit strašáka, nebo jak jej získat. V aukci není. Hledal jsem v encyklopedii tam nenacházím (zřejmě tam bude, ale opakovaně jsem ho přehlédl), tím spíš, že encyklopedie na webu nekoresponduje s tou ve hře ..
    CAIA
    CAIA --- ---
    nerozumim dotazu
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    poradi nekdo prosim, jak na noveho strasaka (na pole)?
    CHLASTAMPIVO
    CHLASTAMPIVO --- ---
    CHLASTAMPIVO: FIX : Oprava 15 GS stojí strašák 8x8. Domek stojí 50 GS ... Omlouvám se za případné potíže... Jinak když se mrknete na to video tak by vám to mělo být jasné ... :)
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    CAIA: ajta krajta, dekuju pouceni pro priste. nebyly ..
    btw noveho panaka si musim vyrobit?
    CAIA
    CAIA --- ---
    PRotoze si tu farmu nepostavil. Tu stavbu dokoncis prave tim drevem z batohu. Takhle sis to jen rozestavel a zacal tam davat veci. Byl to ale stale public pozemek a nekdo ti to vsechno sebral. Stopy po rkadezi uz tam nebyly?
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    lidi mel bych dotaz ...
    ve meste kde byl volny pozemek na jednoho strasaka jsem jej umistil, do vyhranene pozice jsem nahazel kurata, nejake stromy a kravu ... chvilku na to mi postou prisel pozadavek na zaplaceni, zaplatil jsem a sel jsem spat (02h rano), odpoledne se na to pole jdu podivat a krava nikde, stromy nikde, par kurat zbylo, ale ... hlavne ze strasaka byla jen drevena kostra (tedy kriz) .. jak je to mozne? opravit sel tim, ze jsem mel v batohu prkno .. a opet se obnovil, ale moc nechapu co se stalo ...
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    REFLEX: jj tohle je od lidi z facebooku
    ja jsem presel v ramci serveru Nebe z vychodu na zapad, je tam cca 20x tolik online nasincu
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    ELIDOR: ty hrajes ale jinde co? v guilde?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam