• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELIDORArcheAge mmorpg
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    MALY_BOBIK: ahoj, ano platil, potvrzeni prislo okamzite, ve hre se to tez projevilo behem vterin
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    Platili jste si teď někdo subscribe?
    Vyplnil jsem kartu dal ok, po půl hodině přišel email že jim to nejde. Tak jsem sub zrušil a dal znovu, podle jejich webu je vše v pořádku ale na mejlu nemám nic o zaplacení a patron taky nikde. Nějaké rady nebo čekat případně pay pal?
    Díky
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    Platili jste si teď někdo subscribe?
    Vyplnil jsem kartu dal ok, po půl hodině přišel email že jim to nejde. Tak jsem sub zrušil a dal znovu, podle jejich webu je vše v pořádku ale na mejlu nemám nic o zaplacení a patron taky nikde. Nějaké rady nebo čekat případně pay pal?
    Díky
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    ELIDOR: Mno mesezda ze abys mel postavicky v roodine musej bej obe onlajn abyseto sparovalo, jinak uz sem ti to psal moje postavicky na jednom acc hospodarili vsechny na jedne farme/zahradce nak vtom problem nebyl..
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    tez bych mel dotaz ... zarazilo me, ze postavy na uctu nemaji spolecnou banku .. a defakto vystupuji jako zcela cizi postavy, .. na strasakovi jsem nasel prepinac "rodina" .. hadam ze to je prave proto, abych mohl svou dalsi postavu vyuzit treba na trhani ovoce v sadu ci s ni sdilel dum .. je to tak?
    WASQ
    WASQ --- ---
    CHLASTAMPIVO: já bych se teda ozval.. .) Víš, jestli je k něčemu posunutí hranice 10k skill pointů u miningu / loggingu?
    SYLVAEN
    SYLVAEN --- ---
    MALY_BOBIK: Hele, úplně stejně, s tou Lineage. Jednou jsem tu bandu sezval na grilování, my chlapi kecali o hře, ženský o .. bůhvíčem, a pak se nějaká ženská zeptala "a co na tom vlastně vidíte?".. No, tak jsme je přesvědčili že to se nedá vysvětlit dokud to nezkusí. Mno, o dva týdny později se náš klan rozrostl na víc než dvojnásobek, a tvořily ho samé partnerské/manželské páry. :D
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    SYLVAEN: to nevím, znám je z swtor pak šli na secret world a GW, teď jsou v AA

Jinak naše stará L2 guilda to byli časy všichni jsme se znali z reálu a to co se neznalo se poznalo na srazu
    SYLVAEN
    SYLVAEN --- ---
    MALY_BOBIK: Jestli myslíš ty Veterány co jsou ve WOW na EU Drak'thul, tak znám.

TAJEN: Jo, to mě mrzelo. Nešlo ani o to aby to bylo Češi, s tím problém nemám - všechny guildy co jsem buď zakládal nebo se do nich dostal, byly anglicky mluvící. Ale hlavně dát dohromady dobrou partu co by si rozuměla. Taky bych ještě zahrál, jen mít lidi. :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: Veterans třeba drží pospolu už dlouho
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    TSW sem dal skoro az nakonec pak nak nebyli uz lidicky to zakoncit :-( tjjj skoda este bych zahral..
    SYLVAEN: jop cesi sou stimhle nastiru.. zatech cca 15 let ? co mmo hraju dat dokupy stabilni klan s aspon 50 aktyv .. nemozne ..
    SYLVAEN
    SYLVAEN --- ---
    TAJEN: Joooooo, Secret World byl super. :) Teda ještě stále je, akorát už nehraju. Bohužel.. nějak jsem nenašel partu se kterou hrát.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    TAJEN: TSW bylo super, to ne že ne, ale moc dlouho se to hrát nedalo.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: tak tam jsi grafiku nepotřeboval když si měl na mapě 100+ X 100+. Což platí i u AA, sice mě to trochu štve
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    MALY_BOBIK: No tam sem daleko nedosel nejaaak mi to graficky nesedlo.. :-(
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: a best pvp v Aika :D
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    MALY_BOBIK: Best questy byli v The Secret World kam se nato sere AA :-) Jo a nic lepsiho nez UO uz asi nikdy nebude..
    CHLASTAMPIVO
    CHLASTAMPIVO --- ---
    Pro lidi co začínají nebo už hrají ale jsou pro ně některé věci nejasné.
    Celkem základ si aspoň brat Questy na EQ v každém zóně jsou aspoň 2-3 Q na sety.
    Levlování: Levluješ postavu jako takovou zatím max 50 LVL a k tomu se ti ještě expují skilly a když si změníš strom tak s tou změnou taky musíš znovu expit strom/stromy. Jednoduché ... :)
    Pište o rady ... Rád poradím ... :)
    CHLASTAMPIVO
    CHLASTAMPIVO --- ---
    ALONSY: Kdyby si ty questy dělala tak by si měla pořád EQ na to aby si ty mobíky složila... Nejsou tam jen tak pro nic za nic ... :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    SYLVAEN: s tím WS jsme na tom podobně
    SYLVAEN
    SYLVAEN --- ---
    MALY_BOBIK: S craftem je v AA potenciální problém pro F2P hráče, tj. sběr bodíků. Dobře, přiznám se, že v EVE i v RIFTu jsem si dal subskripci, ale další prachy už do her topit nechci. Už tak jsem na sebe nasr.. že jsem dal prachy za koupi WS a za dva měsíce hraní. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam