• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELIDORArcheAge mmorpg
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: tak tam jsi grafiku nepotřeboval když si měl na mapě 100+ X 100+. Což platí i u AA, sice mě to trochu štve
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    MALY_BOBIK: No tam sem daleko nedosel nejaaak mi to graficky nesedlo.. :-(
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: a best pvp v Aika :D
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    MALY_BOBIK: Best questy byli v The Secret World kam se nato sere AA :-) Jo a nic lepsiho nez UO uz asi nikdy nebude..
    CHLASTAMPIVO
    CHLASTAMPIVO --- ---
    Pro lidi co začínají nebo už hrají ale jsou pro ně některé věci nejasné.
    Celkem základ si aspoň brat Questy na EQ v každém zóně jsou aspoň 2-3 Q na sety.
    Levlování: Levluješ postavu jako takovou zatím max 50 LVL a k tomu se ti ještě expují skilly a když si změníš strom tak s tou změnou taky musíš znovu expit strom/stromy. Jednoduché ... :)
    Pište o rady ... Rád poradím ... :)
    CHLASTAMPIVO
    CHLASTAMPIVO --- ---
    ALONSY: Kdyby si ty questy dělala tak by si měla pořád EQ na to aby si ty mobíky složila... Nejsou tam jen tak pro nic za nic ... :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    SYLVAEN: s tím WS jsme na tom podobně
    SYLVAEN
    SYLVAEN --- ---
    MALY_BOBIK: S craftem je v AA potenciální problém pro F2P hráče, tj. sběr bodíků. Dobře, přiznám se, že v EVE i v RIFTu jsem si dal subskripci, ale další prachy už do her topit nechci. Už tak jsem na sebe nasr.. že jsem dal prachy za koupi WS a za dva měsíce hraní. :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    SYLVAEN: z questu výbavu dostaneš a nebo craft. Kromě story ty questy neřeším a ani je ňák hluboko nestuduji. Co se questu týče tak to je klasická nuda, u mě v questech vede swtor a gw2.
    Grafika je jak v L2 a celé to je postavené na craftu, dungy dobrý pvp jsem ještě nedělal.

Po delším hraní opravím své hodnocení na 6/10 je to takový lepší průměr
    SYLVAEN
    SYLVAEN --- ---
    Zatím mi to přišlo trochu (víc než trochu) zmatečný. :) Hlavně teda způsob prezentace questů - minimálně jeden quest byl o něčem úplně jiném než jak ho startovací NPC prezentovalo. Zároveň mě mate princip levelů, a fakt, že kromě přehršle zbraní které de facto nepoužiju (Vitalism/Witchcraft), jsem zatím neviděl žádný equip (když nebudu počítat to co prodávají NPC, což si nemůžu finančně dovolit). Takže prozatím tápu i co se týče informací o tom jak získat equip, a mám pocit že jsem aktuálně silně pod-vybaven. :)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Ale prostě to není EVE, ani Ryzom nebo UO (Ryzom ani UO jsem nehrála, ale podle toho, co jsem slyšela, jsou to moje vysněné hry :))
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Teda, já jsem lehce zklamaná, ale za to možná mohou očekávání a baví mě to.
    Poprvé to jedu v klidu, téměř ignoruju questy, jsem často AFK kvůli LP, velmi se sabotuji (pořád měním role, a pořád nemůžu umlátit ani o dva levely nižší moby :D), ale jo, baví mě to dost. A je pravda, že už to chvíle je :)
    Na rozdíl od té WS, která mě hodně nalákala a bavila z donucení (aneb, těšila jsem se FAKT hodně a nechtěla jsem si moc připustit, že to není úplně dokonalý), tak tady mě to chytlo hned navzdory veškerému očekávání :)
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    SYLVAEN: od dob ultimy je to teprve druha hra (po saga of ryzom), ktera me nadchla moznostmi co postava muze delat, je to opravdu naprosto giganticky rozsah moznosti. za me velke +1
    SYLVAEN
    SYLVAEN --- ---
    FURRYK: Díky za odpověď. :) Předtím jsem hrál spoustu jinejch věcí, od Lineage2 přes WOW, AOC, Aion, WAR, SWTOR, EVE, RIFT, a nakonec jsem zkusil WS.. Nekonečný grindy už nemusím, mám odjetý statisíce questů, odraidováno stovky raidů, a je to čím dál tím víc na stejný brdo.. takže doufám že snad AA nabídne něco zajímavýho. :)
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    SYLVAEN: hoj, ja wildstar taky opustil pac me to nejak nechytlo a to mozna i drive jak ty .... AA jsem zkusil, pac je to zadarmo a asi po emsici musim rict, ze me to stale bavi .... je toho tolik co se da delat a co porad neovladam .... prozkoumal jsm za tu dobu jen zlomek toho co ta hra nabizi .... minimalne to stoji za to zkusit kdyz uz je to free ...
    SYLVAEN
    SYLVAEN --- ---
    Zdravím všechny.. Po asi třech měsících, co jsem znechuceně zrušil WildStar, jsem zjistil že jaksi nemám žádný způsob aktivní relaxace. A i když jsem po svých minulých zkušenostech z nových MMO velmi skeptický, přece jen mě zajímá jestli AA stojí za zkoušku. Sandbox zní zajímavě, a možnost sestavit si vlastní build taky. Ale není nad konzultaci s někým kdo má zkušenost z první ruky - takže jsem se chtěl zeptat jestli to má cenu zkoušet. :)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    ELIDOR: Jo? Kde?
    Dneska hledám celej den a nakonec jsem to naštvaně vypla :D
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    na Nebe je jasne videt ubytek hracu .. spousta parcel se uvolnuje
    CHLASTAMPIVO
    CHLASTAMPIVO --- ---
    Heh .... na našem serveru takový spot nenajdeš už 3 týdny ... :D
    WASQ
    WASQ --- ---
    MALY_BOBIK: nn už jsme položili základy na farmhouse (2 proti sobě spojený large farmama:) ), naházeli nějaký kamení. Jeden z posledních fleků. A typuju, že i tahle lokace bude do týdne plná.

Máte někdo zkušenosti s hausingem v PvP lokaci?
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    WASQ: prostě pojď za mnou a bude něco postavíme spolu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam