• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELIDORArcheAge mmorpg
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    LIQUIDFREAK: hele rád bych se takhle vydělával a srandičkoval výrobou všeho možného ale ono nechtějí moje peníze tak musím hrát jako f2p
    ORFCZ
    ORFCZ --- ---
    Kupovat v dnesni dobe plánek na Clipper za GS je nesmysl. V aukci to má již velice nízkou cenu.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    MALY_BOBIK: Kdyz uz tak poradne :D 3 galeony, 3 trade shipy, jeden skuner. 2x-4x za den. Holt se farmi na fortressu tak je to trosku jak druha prace :D
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    WASQ: třeba trade run 1 řídí a tři čumí na vodu ;)
    WASQ
    WASQ --- ---
    Na loď je důležitej plánek. Standardní závodní harpoon clipper je za 50 a dá se s tím užít tuna zábavy. Lepší ve 2-3 lidech :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ELIDOR: v sobotu to ještě omrknu
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    KURE: dekuji
    KURE
    KURE --- ---
    vyrabet. ale je to super easy
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    je na ziskani lodi nejaky quest? nebo se musim naucit ji vyrabet?
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ELIDOR: co máš za kartu? Já mám Master Card
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    MALY_BOBIK: ahoj, ano platil, potvrzeni prislo okamzite, ve hre se to tez projevilo behem vterin
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    Platili jste si teď někdo subscribe?
    Vyplnil jsem kartu dal ok, po půl hodině přišel email že jim to nejde. Tak jsem sub zrušil a dal znovu, podle jejich webu je vše v pořádku ale na mejlu nemám nic o zaplacení a patron taky nikde. Nějaké rady nebo čekat případně pay pal?
    Díky
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    Platili jste si teď někdo subscribe?
    Vyplnil jsem kartu dal ok, po půl hodině přišel email že jim to nejde. Tak jsem sub zrušil a dal znovu, podle jejich webu je vše v pořádku ale na mejlu nemám nic o zaplacení a patron taky nikde. Nějaké rady nebo čekat případně pay pal?
    Díky
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    ELIDOR: Mno mesezda ze abys mel postavicky v roodine musej bej obe onlajn abyseto sparovalo, jinak uz sem ti to psal moje postavicky na jednom acc hospodarili vsechny na jedne farme/zahradce nak vtom problem nebyl..
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    tez bych mel dotaz ... zarazilo me, ze postavy na uctu nemaji spolecnou banku .. a defakto vystupuji jako zcela cizi postavy, .. na strasakovi jsem nasel prepinac "rodina" .. hadam ze to je prave proto, abych mohl svou dalsi postavu vyuzit treba na trhani ovoce v sadu ci s ni sdilel dum .. je to tak?
    WASQ
    WASQ --- ---
    CHLASTAMPIVO: já bych se teda ozval.. .) Víš, jestli je k něčemu posunutí hranice 10k skill pointů u miningu / loggingu?
    SYLVAEN
    SYLVAEN --- ---
    MALY_BOBIK: Hele, úplně stejně, s tou Lineage. Jednou jsem tu bandu sezval na grilování, my chlapi kecali o hře, ženský o .. bůhvíčem, a pak se nějaká ženská zeptala "a co na tom vlastně vidíte?".. No, tak jsme je přesvědčili že to se nedá vysvětlit dokud to nezkusí. Mno, o dva týdny později se náš klan rozrostl na víc než dvojnásobek, a tvořily ho samé partnerské/manželské páry. :D
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    SYLVAEN: to nevím, znám je z swtor pak šli na secret world a GW, teď jsou v AA

Jinak naše stará L2 guilda to byli časy všichni jsme se znali z reálu a to co se neznalo se poznalo na srazu
    SYLVAEN
    SYLVAEN --- ---
    MALY_BOBIK: Jestli myslíš ty Veterány co jsou ve WOW na EU Drak'thul, tak znám.

TAJEN: Jo, to mě mrzelo. Nešlo ani o to aby to bylo Češi, s tím problém nemám - všechny guildy co jsem buď zakládal nebo se do nich dostal, byly anglicky mluvící. Ale hlavně dát dohromady dobrou partu co by si rozuměla. Taky bych ještě zahrál, jen mít lidi. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam