• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELIDORArcheAge mmorpg
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    LIQUIDFREAK: dekuji Ti, tzn velmi opatrne s tim, kterou zvednout ... aby to za to stalo.
    nema hadam smysl zvedat harvestici skilly ... mining, gathering, fishing, logging ... ale spis alchemy, cooking, machining ..
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ELIDOR: KDyz u daneho skillu zvednes profku na 10,20,30tis objevi se ti primo u nej sipka dolu a nahoru. Po kliknuti sipky nahoru ti vyskoci okenko, kde potvrdis zvednuti skilu na dalsi uroven.
    Snowflake je na to, aby sis v budoucnu, az budes mit vice profek vyexpenych na maximum povolil moznost zvednout na max dalsi. Ted muzes mit jen dve na max, snowflake ti dovoli levelit na max dalsi a tak dale.
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    mel bych dotaz .. dam klavesu K (skilly), kliknu na zalozku Proficiency (tzn tam je prehled vsech craftich skillu ) .. nu a dole je tlacitko: Increase .. ktere vyzaduje Specialization Snowflake .. chapu z toho jen to, ze kdyz to upgradnu tak se mi zvedne neco z 7 na 8, ale absolutne nevim co.
    myslel jsem, ze se mi soucasne zvedne i strop 10 000 skillu, treba na 15 000 .. ale ne, mam stale jen 10 000. Co se stalo a k cemu to je? Dalsi zvednuti chce jiz dve ty vlocky .. tzn pekne draha zalezitost.
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    WASQ: Tak vzdycky resime nejaky predvoj na jinych lodich ktery ocekuje co a jak. Nasledne 2,3,4 party bez packu zajdou vycistit aby mohli ostatni s packama projit. Nas je ale opravdu hodne, sme jedna z nejsilnejsich guild na kyriosu takze mame celkem silu a respekt.
    Hlavne se nemuzeme dockat 4.11. a doufame ze diky nasim poctum a peclive priprave ziskame hrad :) Sam osobne se nemuzu dockat Aurorie. Zatim je to to u nas Archeage 0.9, 1.0 bude az s aurorii :D
    WASQ
    WASQ --- ---
    LIQUIDFREAK: já se právě divim, protože my máme pokaždý ne Fridrichoj děsný PvPko. Kolikrát jsme tam právě podobný osádky 5 členný na merch shipě sundali. Tak jestli se to vyplatí? Jinak guildovně jezdíme co člověk, to bágl
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    WASQ: Ano, presne tak. A v ramci zefektivneni trade runu ma vzdycky jeden z guildy 8x8 farmu hned u jednoho z krafticich stolu a nachysta na farme rovnou uz baliky. Takze my jen pendlujeme s hotovyma balikama k lodi a pak na fridrichu zase to same.
    WASQ: Zkus cooking, to je ve finale jeste kapku vetsi pakarna :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    LIQUIDFREAK: s těma trade shipama se jezdí tak, že pár lidí nanosí kvanta balíků a ty se pak postupně nosí doprostřed Fredricha?
    WASQ
    WASQ --- ---
    ELIDOR: Já jsem si ho vybral jako primární skill už na začátku a leze to děsně pomalu. Je to skill na trénink pro masochisty (pokud tě nedotuje guilda). Ve finále z toho ale imho koukaj solidní prachy.

Jinak včera jsem kvůli AA (hlavně mass PvP) poskládal novej stroj a čumim jak to vypadá luxusně :)
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    ti co hraji dele, ... doporucujete delat alchemy?
    SYLVAEN
    SYLVAEN --- ---
    MALY_BOBIK: Buď rád. :) Jinak by to dopadlo i takhle..

MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    LIQUIDFREAK: hele rád bych se takhle vydělával a srandičkoval výrobou všeho možného ale ono nechtějí moje peníze tak musím hrát jako f2p
    ORFCZ
    ORFCZ --- ---
    Kupovat v dnesni dobe plánek na Clipper za GS je nesmysl. V aukci to má již velice nízkou cenu.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    MALY_BOBIK: Kdyz uz tak poradne :D 3 galeony, 3 trade shipy, jeden skuner. 2x-4x za den. Holt se farmi na fortressu tak je to trosku jak druha prace :D
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    WASQ: třeba trade run 1 řídí a tři čumí na vodu ;)
    WASQ
    WASQ --- ---
    Na loď je důležitej plánek. Standardní závodní harpoon clipper je za 50 a dá se s tím užít tuna zábavy. Lepší ve 2-3 lidech :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ELIDOR: v sobotu to ještě omrknu
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    KURE: dekuji
    KURE
    KURE --- ---
    vyrabet. ale je to super easy
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    je na ziskani lodi nejaky quest? nebo se musim naucit ji vyrabet?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam