• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELIDORArcheAge mmorpg
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    ELIDOR: mno kouk sem nato za 1 min .. sem slysel asi padesatkrat FUCK ...jako.. ten kluk si mysli ote hre tosame co ja .-)
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    pokud koukate, tak aktualne (uz nekolik hodin) rybareni: http://www.twitch.tv/brutusgaming
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    kamosovi prej hackli nejdriv seznam mail, no whatever, co jsem tady cetl o gold sellerech tak mi je jasny, ze spis zkousel to, noob ;]
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: a jméno účtu tak nemám podle jména postavy a nebo že bych tam napadl nickname...
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    MALY_BOBIK: mno GW2 sem hral hodne let na z5 uz to je ..
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: nevím proč ale v GW mi nešlo dát velká písmena ale 8 písmen a 3 čísla mi přijde jako dobré heslo
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    MALY_BOBIK: Jisteze to bude v kazde hre nekdo skouset ale uprime pochybuju zesemu to povede.. jasne s heslem 123456 je to o hubu.. ale co takle vim tak heslo malavelka pismena + cisla a jestli jde udelat i mezera .. tak je to prakticky nerozlousknutelne ..
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Hesla 12345? :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: v GW 2 jsem teda nikomu nedával účet a přitom se na mě někdo stále zkoušel zapnout. Ale většinou to byla Čína, Korea a Rusko. Takže to jde, neboj ;)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ELIDOR: Aha, tak to nic pro me :) Ale dik za upresneni.
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Mno este v alfe si nekdo v chatu stezoval ze mu goldseleri ukradli ucet :-)) ocividne jim zdelil id a pass aby mu tam dali mrte goldu :)) jinak oravdu netusim jak by nekdo nekomu ukradl ucet..
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    kamosovi ukradli dost nagrindenej ucet 2500G, barak, lod, nevim jestli to je hodne, hral od early denne 25h
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    LOBOTECH: primo v nastaveni uctu je identifikator na mobil .. android, apple, microsoft
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    REFLEX: To je nejaka funkce primo AA, nebo externi aplikace?
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    bacha kradou ucty, udelejte si authenticator
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ELIDOR:
    LOBOTECH: Koukam jen na wiki a vypada to hodne zajimave :) Navic je to koukam limitovany jen gilda starama (a asi dane samozrejme)
    Underwater farm - Archeage Wiki - ArcheageDB
    http://db.archeagedb.net/Underwater_farm

Asi se mrknu jak to vypada s obsazenim u nas na serveru a mozna bych jich par zalozil :)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ELIDOR: Ty jo, nikdy jsem nezkousel, ani nevim co se tam da pestovat, jestli jen kytky, nebo treba i chovat ryby. Zkusim neco pogooglit.
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    ma nekdo podvodni farmu a soucasne normalni? kolega v guilde ji ma a hodne si ji pochvaluje. muze je nekdo porovnat z vlastni zkusenosti?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ELIDOR: ja zvedam zatim vsechno, a take to jde snizit kdyby sis chtel jakoby uvolnit spot.
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    LIQUIDFREAK: dekuji Ti, tzn velmi opatrne s tim, kterou zvednout ... aby to za to stalo.
    nema hadam smysl zvedat harvestici skilly ... mining, gathering, fishing, logging ... ale spis alchemy, cooking, machining ..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam