• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELIDORArcheAge mmorpg
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    TAJEN: Potreboval bych nejaky hinty ohledne toho jak hrat archera :P Tedka leveluju auramancy, abych byl primeval a mam i tak nejak svuj plan, jenze porad nevim, kde treba sehnat nejakej slusnej gear. Asi budu muset craftit co? :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    ELIDOR: Stim hovadskym obourucakem se nedivim :-)))
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    TAJEN: tj tj proti archerum se necapal, proti magum vetsinou vyhral a proti vsemu nablizko vyhraval naprosto vetsinu zapasu
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    ELIDOR: Jjj ocividne jak tam dostaval od toho archera za 4k to se mu moooc libilo :-))))
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    TAJEN: nesmysl, hru si uziva :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    ELIDOR: mno kouk sem nato za 1 min .. sem slysel asi padesatkrat FUCK ...jako.. ten kluk si mysli ote hre tosame co ja .-)
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    pokud koukate, tak aktualne (uz nekolik hodin) rybareni: http://www.twitch.tv/brutusgaming
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    kamosovi prej hackli nejdriv seznam mail, no whatever, co jsem tady cetl o gold sellerech tak mi je jasny, ze spis zkousel to, noob ;]
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: a jméno účtu tak nemám podle jména postavy a nebo že bych tam napadl nickname...
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    MALY_BOBIK: mno GW2 sem hral hodne let na z5 uz to je ..
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: nevím proč ale v GW mi nešlo dát velká písmena ale 8 písmen a 3 čísla mi přijde jako dobré heslo
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    MALY_BOBIK: Jisteze to bude v kazde hre nekdo skouset ale uprime pochybuju zesemu to povede.. jasne s heslem 123456 je to o hubu.. ale co takle vim tak heslo malavelka pismena + cisla a jestli jde udelat i mezera .. tak je to prakticky nerozlousknutelne ..
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Hesla 12345? :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: v GW 2 jsem teda nikomu nedával účet a přitom se na mě někdo stále zkoušel zapnout. Ale většinou to byla Čína, Korea a Rusko. Takže to jde, neboj ;)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ELIDOR: Aha, tak to nic pro me :) Ale dik za upresneni.
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Mno este v alfe si nekdo v chatu stezoval ze mu goldseleri ukradli ucet :-)) ocividne jim zdelil id a pass aby mu tam dali mrte goldu :)) jinak oravdu netusim jak by nekdo nekomu ukradl ucet..
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    kamosovi ukradli dost nagrindenej ucet 2500G, barak, lod, nevim jestli to je hodne, hral od early denne 25h
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    LOBOTECH: primo v nastaveni uctu je identifikator na mobil .. android, apple, microsoft
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    REFLEX: To je nejaka funkce primo AA, nebo externi aplikace?
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    bacha kradou ucty, udelejte si authenticator
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam