• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELIDORArcheAge mmorpg
    WASQ
    WASQ --- ---
    LIQUIDFREAK: Já tu alchemku jedu právě. Ale po tom co jsem dělal průzkum trhu, jestli se vyplatí vyrábět nějaké jiné, než t1 poty (trénink), abych na tom popřípadě i něco trhnul a zjistil jsem, že ne (cena materiálu byla i větší, než po smíchání. WTF?).. Na posledních potech se dá teda něco trhnout, ale to je asi dané tím, že není moc top alchemiků..

S tim souvisí otázka: Jsou nějaký profese na kterých se dá vážně něco vydělat? Protože takhle mi přijde, že srát se profkou je totálně o ničem. Stačí mít 2 velký farmy na nich něco sklízet / sázet -> prodat, sem tam přeplout s tradepackem a goldů na cokoliv je dost. Proč teda rvát vypěstovaný, natěžený.. materiál do tréninku profese?
    CAIA
    CAIA --- ---
    LIQUIDFREAK: Nedelam a nikdy jsem nedelal nic nelegalniho. Ban prisel v momente co jsem si jel na osliku s tradepackem.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    CAIA: par lidem se to stalo take, ale vesmes po presunech goldu, nebo velkeho poctu nejakych matu. Treba 5k goldu, nebo tisice stromu/ore apod. Stacilo vzdy vyresit se supportem, zatim.
    Nehakoval, ci nekupoval sis goldy ne?
    Jinak cooking 60k+, pokud po tom touzite taky, pripravte si cca 100k laboru a pevne nervy. Dalsi takova podelana profka je snad uz jen alchemy a i ta je jednodussi kapanek.
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    CAIA: ano, staci se zaregistrovat pod novym uctem a napsat ze se to tyka toho a toho uctu, hned na zacatku to vyplnis a pak se te na to stejne jeste zeptaji
    CAIA
    CAIA --- ---
    ELIDOR: a jak? kdyz se nedostanu do hry ani nikam jinam svym kontem
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    CAIA: kontaktuj live chat, pokud jsu nepouzival nejake externi programy tak ti ban urcite zrusi
    CAIA
    CAIA --- ---
    Tak me prave z niceho nic zabannovali ucet. Jelikoz se podobne veci co jsem slysel stavaji pomerne casto, na tuhle hru asi z vysoka s... NEco podobneho jsem za ty roky zkusenosti s MMORPG nezazil.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    LIQUIDFREAK: vracíš se farmit do swtor?
    CAIA
    CAIA --- ---
    LIQUIDFREAK: napodobne. vcera me hra zase tak nakrkla. cas jit zase o dum dal.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    CAIA: to si jeste nenecham ujit ale pak nazdar bazar.. nejak mne to nadseni opustilo..
    CAIA
    CAIA --- ---
    LIQUIDFREAK: Co tak najednou, jeste pred par dny jsi tu ukazoval jak zbrojite na Aurorii.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ELIDOR: ciwe co na to říct... Slušný support
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ELIDOR: ciwe co na to říct... Slušný support
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    tak vyreseno nakonec na live chatu .. pac gm ve hre jsou krapatko nesvepravni ...
    prvni gm ke kteremu jsem se jeste vcera dovolal me "ozivil" do te doby jsem jen lezel u priesta, ale nechal mi pk flag a donekonecna se obnovujici debuff ktery mi znemoznoval absolutne cokoliv krome chozeni a psani do chatu (puvodne jsem myslel ze to zmizi po 5ti hodinach)

druhe gm mi reklo, ze chyba je v itemu flute ... ale nesmazal ji, nezrusil mi zadny flag ani ten pk status

treti gm jiz na live chatu mi sice napsal, ale jen informaci ze to prosetri a az do rana ani slovo

ctvrty gm slava bohu to vzal od zacatku, vyptal se na podrobnosti, zjistil si kdy cca se to stalo, asi po pul hodine me ozivil ve hre, sundal vsechny flagy (dokonce i to, ze mam bonus za 2h zbran a full cloth) .. rekl mi, ze fletna rozhodne bugnuta neni, ale ze nevi co se stalo, popral mi peknej zbytek dne a omluvil se za prutahy ..

tzn opet hraju
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ELIDOR:
    ELIDOR: Omg, to jako fakt? Tak to by mne nasralo. Me staci, kdyz jedu a najednou se zemi propadnu nekam pod zem do nekonecneho more. Recal sice pomuze, ale stejne me to sere :P
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    ELIDOR: tak se u me objevilo gm po nekolika zadostech v chatu a pry se mi bugnula fletna a script to spatne vyhodnotil, zvednul me (tzn odfreeznul), ale nechal mi pk status a nemoznost cokoliv udelat, tzn bojovat, healovat .. neustale jsem v peace zone co je u priesta co ozivuje .. pakarna, uz se neukazal
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    hmm taky se mi ted stala zajimava vec ..
    jsem v solzreed, na brehu jsou dve lode, jedna dokonce u tvorice tradepacku ..
    udelal jsem si screenshot a pak tradepack, behem toho do me z jedne z lodi streli harpunou ..
    sejdu na breh, vyvolam lod, plavu k ni, nastoupim dam "f" a hra me portla na samou hranici mapy s tim, ze me vzapeti cekal load screen a portlo me to na zem .. lezim u ozivovace, nemuzu se zvednou, fialova karma, stun na 5 hodin, informace o tom, ze pouzivam nejaky scripty ...
    wtf?
    psal jsem na support, ale pochybuju ze se driv jak za 5h ozvou
    hra nejde 20 minut ukoncit (regulerne to pise, ze ne), nejde se prehlasit na jiny charakter ..
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    REFLEX: jo tak o tom žádná to by měli
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    MALY_BOBIK: tak jasne, chyba je asi na strane majitele uctu, na druhou stranu by tu bezpecnost meli mit vetsi a hlavne kdyz uz si to platis tak a koupil sis pre release pristup tak by to aspon meli vratit :]
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    REFLEX: jako že mu ho ukradli a on chtěl aby mu ho vrátili?

Trochu dmnce pokud ne ale měl si udělat pořádné zapespeceni
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam