• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELIDORArcheAge mmorpg
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ELIDOR:
    ELIDOR: Omg, to jako fakt? Tak to by mne nasralo. Me staci, kdyz jedu a najednou se zemi propadnu nekam pod zem do nekonecneho more. Recal sice pomuze, ale stejne me to sere :P
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    ELIDOR: tak se u me objevilo gm po nekolika zadostech v chatu a pry se mi bugnula fletna a script to spatne vyhodnotil, zvednul me (tzn odfreeznul), ale nechal mi pk status a nemoznost cokoliv udelat, tzn bojovat, healovat .. neustale jsem v peace zone co je u priesta co ozivuje .. pakarna, uz se neukazal
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    hmm taky se mi ted stala zajimava vec ..
    jsem v solzreed, na brehu jsou dve lode, jedna dokonce u tvorice tradepacku ..
    udelal jsem si screenshot a pak tradepack, behem toho do me z jedne z lodi streli harpunou ..
    sejdu na breh, vyvolam lod, plavu k ni, nastoupim dam "f" a hra me portla na samou hranici mapy s tim, ze me vzapeti cekal load screen a portlo me to na zem .. lezim u ozivovace, nemuzu se zvednou, fialova karma, stun na 5 hodin, informace o tom, ze pouzivam nejaky scripty ...
    wtf?
    psal jsem na support, ale pochybuju ze se driv jak za 5h ozvou
    hra nejde 20 minut ukoncit (regulerne to pise, ze ne), nejde se prehlasit na jiny charakter ..
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    REFLEX: jo tak o tom žádná to by měli
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    MALY_BOBIK: tak jasne, chyba je asi na strane majitele uctu, na druhou stranu by tu bezpecnost meli mit vetsi a hlavne kdyz uz si to platis tak a koupil sis pre release pristup tak by to aspon meli vratit :]
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    REFLEX: jako že mu ho ukradli a on chtěl aby mu ho vrátili?

Trochu dmnce pokud ne ale měl si udělat pořádné zapespeceni
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Tak kamosovi nevratili ucet, takze na ArcheAge sere ;]
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    Byl jsem ukecan abych rozjel tanka, poraďte nějaký ten build. Vím že to je paladin který mě i vcelku láká ale jestli jsou ještě nějací tanci a nějaké ty výhody a nevýhody.
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    CAIA: Diky moc, to vypada jako slusna varka informaci :)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    TAJEN: Potreboval bych nejaky hinty ohledne toho jak hrat archera :P Tedka leveluju auramancy, abych byl primeval a mam i tak nejak svuj plan, jenze porad nevim, kde treba sehnat nejakej slusnej gear. Asi budu muset craftit co? :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    ELIDOR: Stim hovadskym obourucakem se nedivim :-)))
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    TAJEN: tj tj proti archerum se necapal, proti magum vetsinou vyhral a proti vsemu nablizko vyhraval naprosto vetsinu zapasu
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    ELIDOR: Jjj ocividne jak tam dostaval od toho archera za 4k to se mu moooc libilo :-))))
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    TAJEN: nesmysl, hru si uziva :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    ELIDOR: mno kouk sem nato za 1 min .. sem slysel asi padesatkrat FUCK ...jako.. ten kluk si mysli ote hre tosame co ja .-)
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    pokud koukate, tak aktualne (uz nekolik hodin) rybareni: http://www.twitch.tv/brutusgaming
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    kamosovi prej hackli nejdriv seznam mail, no whatever, co jsem tady cetl o gold sellerech tak mi je jasny, ze spis zkousel to, noob ;]
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: a jméno účtu tak nemám podle jména postavy a nebo že bych tam napadl nickname...
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    MALY_BOBIK: mno GW2 sem hral hodne let na z5 uz to je ..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam