• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELIDORArcheAge mmorpg
    CAIA
    CAIA --- ---
    Tak jsem dostal odpoved na tu stiznost a zamita se. Nenapsali duvod proc jsem dostal ban ale je tam seznam co priste nemam delat a nebo naopak mam a v nicem jsem nepochybil. To je banda ....
    WASQ
    WASQ --- ---
    LIQUIDFREAK: zkoušel si to? :) Já jsem na videa koukal, nikdy jsem nebyl úplnej PvP expert, ale za lamu se taky nepovažuju. A tohle prostě moc nedávám :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    WASQ: primeval je jedno z nej dps do arenek. Prvni je bych rek Daggerspell. A pokud mas gha equip mel bys to tam docela solidne krajet. Tak snad muzu doporucit leda pohledat na netu nejaky primeval guidy, pac to je opravdu velmi husty protivnik. Kite, kite, kite to death. :)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    WASQ: GHA mam jeste pred sebou. Nedavno jsme nedosli ani GA :P Me instance bavej a chodil bych je, jen doufam, ze se v gilde najdou lidi co pujdou :)

V arenach mam hodne podobnej zazitek. Pritom jsem nedavno videl Primevala (na youtube), kterej v arene rozkrajel prakticky kazdyho, jenze jeho kdyz stunuli, tak nesel na ranu, ale prezil to a v klidu pak kitoval dal :P Fakt nevim jak to delaj, asi proste hodne dobrej equip (tam v komentarich psali, ze tenhle mel top, ale nevim jak na tom byli jeho oponenti) Zas na druhou stranu si to tezce vynahrazuju v Open PvP, kde je primeval neskutecna osina v prdeli :) Driv jsem jen dorazel nacaty lidi a utocil kdyz byli bez many, tedka uz si troufnu prakticky na cokoliv, ne vzdycky vyhraju, ale rozhodne je to ferovka :) Open PvP se mi v archeage hodne libi, jeste kdyby ten honor clovek dostaval i pri conflictech a ne jen ve valce :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    LOBOTECH: Oblečení buďto craft, nebo z dungu - GHA

ad arénky... Je to totální nesmysl :) Já mám docela pěknej gear z GHA, Hasla luk, nějaký enchanty atd atd. Není to žádnej top, ale myslim si, že žádnej odpad. No hraju primevala, přijdu do arény a potkám tanka (takovej nic moc equip, ani mu nesvítí meč!). Kajtuju ho půl minuty, uhejbám, uskakuju, soustředim se, že si málem překousnu jazyk. Dostanu ho na půlku (kecám, asi to bylo tak na 40%). Pak blbě uhnu, on na mě skočí a dá mě na pár rán, než se zvednu ze země. To se opakuje další kolo.. Si protřu oči a čekám 5 minut na další match. Potkám darkrunera, nebo něco podobnýho, co na mě skočí a jednim critem mi dá za půl. Tak to zamáčknu slzu a arény na den odkládám :)) Imho na arény musíš mít jeden z pár speců, kterej je prostě dobrej 1v1 (což mi přišlo, že by primeval měl být, ale DPS tomu vážně neodpovídá - aspoň do plechovek)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    CAIA: Wohoooo! Dik za info, to zni jako plan! :) Pokud na to auto teda nebude potreba 10x Thunderstuck tree a podobny nesmysle :D No mam asi 20k, tak to jeste chvili potrva :D Ikdyz vlastne je to jen o tom mit dost laboru, protoze sklizet je porad co :)

A propo, konecne jsem si vyfarmil hasla weapon... prave vcas, kdyz budou zitra pridavat novej kontinent a pujde to upgradnout, takze muzu zacit znovu :D

A dalsi dotaz. Tusite, kde se da sebrat slusnej leather s agility/stamina statama? Nekdo sem pred nedavnem daval docela hezkej popisek pro padinu kde sehnat veci, ale tam je strasne casto str nebo int, coz jsou pro mne nepodstatny staty. Z niceho jineho nez z crafteni to neziskam? (ne ze by mi to vadilo, jen se ptam :) )

uz me totiz nebavi umirat v arene instantne (jakoze fakt, vcera mne tam porcoval nejspis darkrunner) na to, ze dostanu stun, zmacknu abilitu na odstunovani a nez dojede globalni CD na to abych se teleportnul, tak uz sem mrtvej :P Chtel jsem ho ukitovat a po 4ech ranach mel pulku HP, jenze pak mne stejne dobehnul (mozna nejaka kombinace blink+charge) Asi to delam blbe a tu abilitu proti stunu musim mackat uz kdyz vidim ze je blizko, pac tam jsou asi 4 vteriny immunity na to no.
    CAIA
    CAIA --- ---
    LOBOTECH: za 150k vocation je tam planek na auto, tak klidne setri ;-)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    WASQ: Mhmm tak setreni laboru by bodlo :) Nejak to prestava stacit a odmitam mit postavu porad nalogovanou jen aby ziskavala labor rychleji :)

Aha na bundly jsou potreba blessingy, to sem nevedel, to se jeste bude hodit, zatim jsem to za nic neutratil. NEvis jestli ty Vocation nesmysle maji nejakej cap? Abych je pripadne utracel vcas :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    LOBOTECH: trénování profky bude asi akorát personal achievement :) U těžících profesí chápu, proč jí zvednout - nižší potřeba laboru na těžbu, sklízení, sekání - tady snad nelakuju, někde jsem to četl. Zatim mám nejvýš gathering 20k+ a myslim, že mě sklizení bundlu furt stojí 10 LPs..

Za ty vocation body kupuju shatigons blessing na dělání bundlů. Jsem od lvl 1 pěstitel hub..
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    WASQ: Presne tuhle otazku taky resim. Zatim jsem si profesi jeste nevybral, protoze jsem hledal neco vydelecneho, ale nenasel, takze asi budu delat to co sam potrebuju, protoze to je asi jedna moznost jak ne sice vydelat, ale aspon usetrit. Uz uz jsem se chtel pustit do cookingu, jenze to ten opruz delat nejdriv maly jidlo z toho vetsi a este vetsi atd atd mne odrazuje, protoze kdyz si pak budu chtit neco vyrobit, budu muset stejne projit tenhle celej proces.

btw: Za co utracite ty body (sorry vypadl mi nazev), ktere dostavete za sklizeni a asi i crafting?
    WASQ
    WASQ --- ---
    LIQUIDFREAK: Já tu alchemku jedu právě. Ale po tom co jsem dělal průzkum trhu, jestli se vyplatí vyrábět nějaké jiné, než t1 poty (trénink), abych na tom popřípadě i něco trhnul a zjistil jsem, že ne (cena materiálu byla i větší, než po smíchání. WTF?).. Na posledních potech se dá teda něco trhnout, ale to je asi dané tím, že není moc top alchemiků..

S tim souvisí otázka: Jsou nějaký profese na kterých se dá vážně něco vydělat? Protože takhle mi přijde, že srát se profkou je totálně o ničem. Stačí mít 2 velký farmy na nich něco sklízet / sázet -> prodat, sem tam přeplout s tradepackem a goldů na cokoliv je dost. Proč teda rvát vypěstovaný, natěžený.. materiál do tréninku profese?
    CAIA
    CAIA --- ---
    Nevim jestli to za to stoji...
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    CAIA: no pores to s nima, pokud mas ciste svedomi urco ti to vratej
    CAIA
    CAIA --- ---
    LIQUIDFREAK: Nedelam a nikdy jsem nedelal nic nelegalniho. Ban prisel v momente co jsem si jel na osliku s tradepackem.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    CAIA: par lidem se to stalo take, ale vesmes po presunech goldu, nebo velkeho poctu nejakych matu. Treba 5k goldu, nebo tisice stromu/ore apod. Stacilo vzdy vyresit se supportem, zatim.
    Nehakoval, ci nekupoval sis goldy ne?
    Jinak cooking 60k+, pokud po tom touzite taky, pripravte si cca 100k laboru a pevne nervy. Dalsi takova podelana profka je snad uz jen alchemy a i ta je jednodussi kapanek.
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    CAIA: ano, staci se zaregistrovat pod novym uctem a napsat ze se to tyka toho a toho uctu, hned na zacatku to vyplnis a pak se te na to stejne jeste zeptaji
    CAIA
    CAIA --- ---
    ELIDOR: a jak? kdyz se nedostanu do hry ani nikam jinam svym kontem
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    CAIA: kontaktuj live chat, pokud jsu nepouzival nejake externi programy tak ti ban urcite zrusi
    CAIA
    CAIA --- ---
    Tak me prave z niceho nic zabannovali ucet. Jelikoz se podobne veci co jsem slysel stavaji pomerne casto, na tuhle hru asi z vysoka s... NEco podobneho jsem za ty roky zkusenosti s MMORPG nezazil.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam