• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELIDORArcheAge mmorpg
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LOBOTECH: jsou agi plejty.. ale plejty te nezachrani od casteru. Tak jako tak tam melo byt alespon tech 10% mdef mno, a nerek bych ani popel :)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    LIQUIDFREAK: Vsak v klidu, nijak zle jsem to nebral, co clovek to jiny pozadavky :) Ale neprijde mi, ze caster si nafarmi 5k a je za vodou :) Caster muze bud delat dps, nebo healit, nebo supportit :) Taky si musi nafarmit vsechny tri, kdyz chce :) Ikdyz je fakt, ze jsem treba videl spoustu platu vhodnych pro castery :) Klidne bych jako primeval nosil plate armor, kdyby mel vhodny staty :) Podle me by to mohla bejt celkem prdel :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LOBOTECH: tady nejde o nedomyslenost. Ale o ocividne protezovani magic class jak se to deje v ruznych, zvlaste korejskych mmo po mnoho let :D A to ze caster si nafarmi 5k na jeden equip a je hotov a ja musim nafarmit ty equipy 3 mi proste neprijde fer :D Ale neber to jako silenou kritiku, jen proste diskutirujem ;)
    CAIA: wut?
    CAIA
    CAIA --- ---
    melee > ranged > magic > melee
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    LIQUIDFREAK: Pro mne to unbalance neni :) Plat proste zastavi spoustu physical dmg a je slabej proti magii. Leather je slusnej v obojim, ale ani v jednom nijak nevynika. Cloth ma physical jako slabinu a magic naopak umi slusne ignorovat. A je jen na tom jakou cestu si vyberes :) Navic mi to dava smysl i logicky :) Ale hlavne, dycky si muzes vybrat co chces mit :) Jen si to musis nejak vycraftit, vyfarmit, whatever :) To ze za svoje nedomyslenosti platim mi naopak vyhovuje, mam rad hry u kterych muzu relaxovat a zaroven vyzadujou premysleni :) Asi mame proste kazdeji jinej vkus, ja jsem uz dlouho nehral tak dobry MMORPG jako Archeage, takze ja si nemuzu stezovat :) Az se skoro stydim, ze jsem to neplatil a platim si Patrona Apexama :P
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LOBOTECH: jo, to souhlasim. Mozna zmena specu na OP je easy, ve sve podstate to ale treba pro mne, kterej se rozhodl hrat tanka (abo/blight/skullkng) uz z podstaty nesmysl. Pac ja nechci menit gear a spec. Ale proste nekdy musim, pac treba plate je totalne o hovne, kdyz potkas v arene nejakyho castera. A stve mne, ze mne nedomyslenosti tlaci nekde kde ja nechci. Kuprikladu leather ma balanced phys/magic defense, cloth ma 90% magic def a 10% phys def. Rekni mi proc ma plate jen phys def? To je proste unbalance pro mne :D
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    LIQUIDFREAK: No primevalovi se na telo da dostat docela snadno teleport+charge je dobra kombinace, ale ne vsichni ji maji nastesti :)
    Me se naopak tahle hra velice libi, protoze muzes mit uplne jakejkoliv build chces, takze rec o nejakym balancovani je totalni nesmysl :) Kdyz si myslis, ze je neco OP, tak proste zmen build, sezen gear a sup do toho :) Ja sem s primevalem spokojenej, protoze me ten styl hry bavi, ale rozhodne si nemyslim ze by to bylo neco OP. Ani kdyz me sundaj jak malyho tak to za to nepovazuju, protoze na kazdou kombinaci se tam najde antikombinace :) Daleko vic nenavidim, kdyz mas nejakou classu tu vylevelujes a oni pak udelaj patch, nerf nerf nerf a muzu se jit klouzat :) Nastesti v tyhle hre jde delat hromada jinejch veci krom pvp, coz beru jako jeji druhej velkej klad :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    WASQ: ano zkousel, a pohoda :D
    LOBOTECH: ta arena je tezka tak nejak obecne. Jak se ti neco dostane na telo, nedej boze hodi imprison, jsi marny.
    Vyhoda proste je, ze na tech 28metru se te nikdo neni schopnej jakkoli dotknout. Avsak tech promennych je tam moc, ruzny klasy proti kterym hrajes maj taky jiny vychytavky. Ja treba hraju abolishera a primevaly mam jako enemy velice rad :D Zas to nesmi byt hovada co mne sundaj na dve rany (cti lidi co maj supermega craft gear a zbrane).

At tak nebo onak, tadle hra neni v pvp ani hovno balanced a to se mi taky moc nelibi.
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    CAIA: ja jsem pochodil az u ctvrteho gm, evidentne tam kazdy dela co chce.
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    LIQUIDFREAK: Me ten kite vychazi v open pvp, ale v arene sem zalostnej. Ale zatim to muzu svadet na equip :) Asi budu muset zrusit svuj krasnej olivovej sad a zacit pestovat neco na kuze :)
    CAIA
    CAIA --- ---
    Tak jsem dostal odpoved na tu stiznost a zamita se. Nenapsali duvod proc jsem dostal ban ale je tam seznam co priste nemam delat a nebo naopak mam a v nicem jsem nepochybil. To je banda ....
    WASQ
    WASQ --- ---
    LIQUIDFREAK: zkoušel si to? :) Já jsem na videa koukal, nikdy jsem nebyl úplnej PvP expert, ale za lamu se taky nepovažuju. A tohle prostě moc nedávám :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    WASQ: primeval je jedno z nej dps do arenek. Prvni je bych rek Daggerspell. A pokud mas gha equip mel bys to tam docela solidne krajet. Tak snad muzu doporucit leda pohledat na netu nejaky primeval guidy, pac to je opravdu velmi husty protivnik. Kite, kite, kite to death. :)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    WASQ: GHA mam jeste pred sebou. Nedavno jsme nedosli ani GA :P Me instance bavej a chodil bych je, jen doufam, ze se v gilde najdou lidi co pujdou :)

V arenach mam hodne podobnej zazitek. Pritom jsem nedavno videl Primevala (na youtube), kterej v arene rozkrajel prakticky kazdyho, jenze jeho kdyz stunuli, tak nesel na ranu, ale prezil to a v klidu pak kitoval dal :P Fakt nevim jak to delaj, asi proste hodne dobrej equip (tam v komentarich psali, ze tenhle mel top, ale nevim jak na tom byli jeho oponenti) Zas na druhou stranu si to tezce vynahrazuju v Open PvP, kde je primeval neskutecna osina v prdeli :) Driv jsem jen dorazel nacaty lidi a utocil kdyz byli bez many, tedka uz si troufnu prakticky na cokoliv, ne vzdycky vyhraju, ale rozhodne je to ferovka :) Open PvP se mi v archeage hodne libi, jeste kdyby ten honor clovek dostaval i pri conflictech a ne jen ve valce :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    LOBOTECH: Oblečení buďto craft, nebo z dungu - GHA

ad arénky... Je to totální nesmysl :) Já mám docela pěknej gear z GHA, Hasla luk, nějaký enchanty atd atd. Není to žádnej top, ale myslim si, že žádnej odpad. No hraju primevala, přijdu do arény a potkám tanka (takovej nic moc equip, ani mu nesvítí meč!). Kajtuju ho půl minuty, uhejbám, uskakuju, soustředim se, že si málem překousnu jazyk. Dostanu ho na půlku (kecám, asi to bylo tak na 40%). Pak blbě uhnu, on na mě skočí a dá mě na pár rán, než se zvednu ze země. To se opakuje další kolo.. Si protřu oči a čekám 5 minut na další match. Potkám darkrunera, nebo něco podobnýho, co na mě skočí a jednim critem mi dá za půl. Tak to zamáčknu slzu a arény na den odkládám :)) Imho na arény musíš mít jeden z pár speců, kterej je prostě dobrej 1v1 (což mi přišlo, že by primeval měl být, ale DPS tomu vážně neodpovídá - aspoň do plechovek)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    CAIA: Wohoooo! Dik za info, to zni jako plan! :) Pokud na to auto teda nebude potreba 10x Thunderstuck tree a podobny nesmysle :D No mam asi 20k, tak to jeste chvili potrva :D Ikdyz vlastne je to jen o tom mit dost laboru, protoze sklizet je porad co :)

A propo, konecne jsem si vyfarmil hasla weapon... prave vcas, kdyz budou zitra pridavat novej kontinent a pujde to upgradnout, takze muzu zacit znovu :D

A dalsi dotaz. Tusite, kde se da sebrat slusnej leather s agility/stamina statama? Nekdo sem pred nedavnem daval docela hezkej popisek pro padinu kde sehnat veci, ale tam je strasne casto str nebo int, coz jsou pro mne nepodstatny staty. Z niceho jineho nez z crafteni to neziskam? (ne ze by mi to vadilo, jen se ptam :) )

uz me totiz nebavi umirat v arene instantne (jakoze fakt, vcera mne tam porcoval nejspis darkrunner) na to, ze dostanu stun, zmacknu abilitu na odstunovani a nez dojede globalni CD na to abych se teleportnul, tak uz sem mrtvej :P Chtel jsem ho ukitovat a po 4ech ranach mel pulku HP, jenze pak mne stejne dobehnul (mozna nejaka kombinace blink+charge) Asi to delam blbe a tu abilitu proti stunu musim mackat uz kdyz vidim ze je blizko, pac tam jsou asi 4 vteriny immunity na to no.
    CAIA
    CAIA --- ---
    LOBOTECH: za 150k vocation je tam planek na auto, tak klidne setri ;-)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    WASQ: Mhmm tak setreni laboru by bodlo :) Nejak to prestava stacit a odmitam mit postavu porad nalogovanou jen aby ziskavala labor rychleji :)

Aha na bundly jsou potreba blessingy, to sem nevedel, to se jeste bude hodit, zatim jsem to za nic neutratil. NEvis jestli ty Vocation nesmysle maji nejakej cap? Abych je pripadne utracel vcas :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    LOBOTECH: trénování profky bude asi akorát personal achievement :) U těžících profesí chápu, proč jí zvednout - nižší potřeba laboru na těžbu, sklízení, sekání - tady snad nelakuju, někde jsem to četl. Zatim mám nejvýš gathering 20k+ a myslim, že mě sklizení bundlu furt stojí 10 LPs..

Za ty vocation body kupuju shatigons blessing na dělání bundlů. Jsem od lvl 1 pěstitel hub..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam