• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELIDORArcheAge mmorpg
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    traderuny jsou idealni prilezitost pro piraty a pk .. ono se to samo zacne redukovat
    WASQ
    WASQ --- ---
    Je to tak. Dneska jedna cesta Silent Forest - Falcorth. Bylo to jak na dálnici a výtěžek cca 105%.. díkyčau..
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ELIDOR: dve nejdraszi komodity pujdou nehorazne dolu. S tim se objevi obrovske mnozstvi farm cartu a zniceni cen ta trade runy. A nastoupi vysoka inflace. Uvidime ale ts za 200 je solidni joke.
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Ta Auroria je safe nebo pvp zona ?
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    LIQUIDFREAK: vysvetlis proc si to myslis?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Myslim, ze pocinaje dneskem se jedna o mrtvou hru :D A proc? Protoze.... http://archeagedatabase.net/us/item/26955/
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    Ja jsem tu Aurorii nejak nepochopil. Vcera jsem se byl projet a vsude pusto prazdno, nikdo nikde, zadny kvesty, jen mobove. Pak mne teda zaujala nejaka jeskyne, kde sem se prokopaval s dalsimi dovnitr (a za 3 labory dycky 1 rawstone a docela ta skala drzela) a tam se daly tezit silvery, coppery a tak. Ale jinak proste nikde nic, asi je nekde nejaky farmici misto a ja nemam paru kde :) A nebo jsou vsichni v hasle a farmej na upgrady :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    Nicméně zážitek docela dobrej. Jak flotila našich galeon a clipperů vjíždí do toho zálivu bylo fakt majestátní. Si budu dlouho pamatovat :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    O hodinu později už není místo na postavení ničeho, nikde. Jsem rád za svůj farm house a 2 velký farmičky :)) Jinak jsem teda čekal větší řež, ale je to asi daný tim, že naše guilda má PvPko dost v malíku, v podstatě jakákoliv jiná aliance neměla šanci zabrat nám druhý patro (a to spodní jsme vytěžili jako první).

Teď ještě najít v čem je ta výhoda sázet nahoře v Narnii. Tušim, že jdou nějaký stromy za GS a těžit z nich archeum - zkoušel jste to někdo? Pro mě teda hlavní bonus, že mám konečně temprate (+ subarctic teda) a můžu sázet velký stromy na Thunder logy - a postavit konečně traktor na 4 trade packy :))
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    WASQ: gratz jak cip :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    Máme hrad! První na serveru. 90 minut :D
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    Ty jo, to to tam mate jeste dost levny. U nas se kazdy tyden +- zdrazi o 20 goldu.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LOBOTECH: kyrios 85-90. Kde sou ty casy co stal 40. Nemluve o workers za 8g kery sou ted na 19-20 :-(
    Mimochodem, k tomu snizeni laboru. Asi to nejak nechapu pac na 60k+ jsem mel 80%, tedy kdyz je neco za 100 tak to zezere jen 80. Na 70k+ mi to ukazuje 77%. Sem z toho jelen.
    KURE
    KURE --- ---
    na Airu +-120
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    Lidi kolik u vas na serverech stojej APEXy? U nas je ted cena v aukci kolem 130-140g. Dneska jsem si aktivoval patron status na dalsi mesic a premyslim, ze utratim tezce vydelany goldy zas za dalsi dva, pac tohle hodnotu asi nikdy ztracet nebude.
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ELIDOR: Ja se moc omlouvam :) Kdyz nekdo zdravi v gildchatu a ja jsem ve hre, tak odpovidam, ale casto jsem afk :)
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    LOBOTECH: hehe ja ti posilal v guild chatu pozdrav opakovane .)
    CAIA
    CAIA --- ---
    Ale vzdyt goldeselleri nejsou problem AA. To je jen opruz. Problem je hacking a AA je bohuzel velmi pristupna k hackovani. Kdyz to Korejci programovali tak zrejme spolehali na to, ze v Koreji je hra pristupna jen pres ID cloveka. O to vic pak asi mohli zandbat vnitrni ochranu. JAk to dopadlo na Ruskejch serverech, odkud se ty programy zrejme siri dal je videt na aktualnim stavu hry.
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ELIDOR: Ty krabe.... prave jsem zjistil ze jsme na stejnym serveru ve stejne gilde :D
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ELIDOR: To me tihle spammeri v poste taky serou. Clovek uz si mysli ze se mu neco prodalo a on tam spam! :)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam