• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELIDORArcheAge mmorpg
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LOBOTECH: kyrios 85-90. Kde sou ty casy co stal 40. Nemluve o workers za 8g kery sou ted na 19-20 :-(
    Mimochodem, k tomu snizeni laboru. Asi to nejak nechapu pac na 60k+ jsem mel 80%, tedy kdyz je neco za 100 tak to zezere jen 80. Na 70k+ mi to ukazuje 77%. Sem z toho jelen.
    KURE
    KURE --- ---
    na Airu +-120
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    Lidi kolik u vas na serverech stojej APEXy? U nas je ted cena v aukci kolem 130-140g. Dneska jsem si aktivoval patron status na dalsi mesic a premyslim, ze utratim tezce vydelany goldy zas za dalsi dva, pac tohle hodnotu asi nikdy ztracet nebude.
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ELIDOR: Ja se moc omlouvam :) Kdyz nekdo zdravi v gildchatu a ja jsem ve hre, tak odpovidam, ale casto jsem afk :)
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    LOBOTECH: hehe ja ti posilal v guild chatu pozdrav opakovane .)
    CAIA
    CAIA --- ---
    Ale vzdyt goldeselleri nejsou problem AA. To je jen opruz. Problem je hacking a AA je bohuzel velmi pristupna k hackovani. Kdyz to Korejci programovali tak zrejme spolehali na to, ze v Koreji je hra pristupna jen pres ID cloveka. O to vic pak asi mohli zandbat vnitrni ochranu. JAk to dopadlo na Ruskejch serverech, odkud se ty programy zrejme siri dal je videt na aktualnim stavu hry.
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ELIDOR: Ty krabe.... prave jsem zjistil ze jsme na stejnym serveru ve stejne gilde :D
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ELIDOR: To me tihle spammeri v poste taky serou. Clovek uz si mysli ze se mu neco prodalo a on tam spam! :)))
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    LOBOTECH: nove uz to nebude potreba, pribude moznost reportnout rovnou ze hry, gm se ulozi post s kterym byl dotycny reportovan a pak to proste jen bude prochazet,
    co me ale stve vic, jsou goldselleri v poste .. tam to jde reportovat jedine na live chatu, coz znamena dve hodiny cekat .. blah.
    CAIA
    CAIA --- ---
    LOBOTECH: Jo, GMka jsou profici. :D
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    LIQUIDFREAK: Boty zabanujou, nutno podotknout, ze v tomhle se vyvojari docela snazej,byt je vtipny ze chodej do hry a ptaj se na jmena goldselleru :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LOBOTECH: v databazi nize, co sem postoval moratimu je prehled vsech questu. Staty jsou dane, a zpravidla udrzuji nejakou balance mezi staty na danem gearu (ve vztahu ke komplet setu za quest). Tedy ze kdyz si vyberes leather, bdue tam nejvice agility atd.
    Labory se ti snizuji myslim na 20,40,50,70. Pro priklad 100labor feast table mne ted stoji 80, 3 laborove jidlo 2 labory, 5 laborove 4 labory (mam 69xxx ten cook). Cili znat je to az u veci s vysokou spotrebou laboru. Kdyby zas trion nestavkoval tak jsem mohl byt ve hre, dingout 70k a spocitat ti to presne, pac info nejak neni :-p
    WASQ: asi tak tri hodky. Po prijezdu si okamzite dojedte k nejblizsi mirage island ikone, bude tam toma na kterou se boudnes a kdyz umres ubjevis se u nui, ne na druhym kontinente :D nasledne zabrat jednu z casti jeskyni a cekat a kopat a cekat a kopat. My si urvali cast jeskyne jen pro sebe, takze jsme to meli relativne rychle. Na druhou stranu doporucuji cekovat AHcko, jedna takrka neznama guilda nakoupila bary na ahcku a meli jeden ze 4 jako 3. Fialovy hnus velebnosti. Kazdopadne GOOD LUCK

Nejvic sem se ale pousmal kdyz jsem dneska na ofic forku narazil na inzerat. Prodam 529 pozemku v aurorii, 16x16 300g, 24x24 500g. V pripade zajmu mne east kontaktujte na chinafarmer, west na chinafarmer2. Aneb asi tolik k aurorii, 70% spotu vybotili boti.
    WASQ
    WASQ --- ---
    LIQUIDFREAK: jak dlouho celá mise trvala? My startujeme za 3 hodiny. Ambice na zabrání hradu jsou veliké! :)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ALONSY: Nic moc teda :)
    Ale na googlu se mi nedari najit nic co by popisovalo jaky vyhody ziskam, pokud budu mmit napriklad gathering na 50k. Podle tech vyhod bych si snaze vybral na co se zamerim.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    LOBOTECH: Ten druhý příklad :p
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ALONSY: A co je drahe? :) Kdyz to zere 15 laboru, snizi se mi to na min? :D Nebo je to jen na veci typu hereather stone, kterej zere 50, tak to pak zere "jen" 45? :D
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    LOBOTECH: 20k profese chce na ty drahé věci o pět laborů méně :)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    LIQUIDFREAK: Ja sem plejty s Agi nevidel, asi sem mel proste smulu. Me facinuje jak odmeny z akvesty jsou random a ja vlastne nikdy nevim jaky staty si naroluju :) Rolloval jsem dycky leather a jednou sem to mel supr agi/sta/str a jindy sem dostal spi/int kombo :D

Kdyz se tu hleedaj stranky, nemate nekdo prehled benefitu jednotlivejch voactions? Jako treba od kdy to zacne chtit min laboru?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LIQUIDFREAK: hrad kua :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    MALY_BOBIK: http://archeagedatabase.net/us/ nic lepsiho neni,d ej si vyhledat armor/wepku dle chuti, seraz dle levelu a farej.

Kazdopadne, Kyrios NA, lagfest nejvetsiho kalibru, ac jsme stihli vsechno v idealnim case, diky lagum na miste se podarilo osadit hrat jine guilde, takze jsme ostrouhali. Nemluve o tom, ze clovek s tak dulezitym packem na zadek padnul a musel se delat novy..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam