• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELIDORArcheAge mmorpg
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    Apexi update. V aukci uz jsou za 300g :D

WASQ: Zabili ste toho krakena vlastne? :)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    WASQ: Hodne hezky. Neco takovyhleho jsem zazil, kdyz me nekdo z gildy vzal na ten ostrov kam se vozej TP, ze zkusime okrast enemaky. No my sme tam byli 4 a najednou prijela zhruba pulka tech galeon co je na obrazku s 4x vic obchodnima a z nich se vyrojilo asi 200 nepratel :DDD

A propo Apexy u nas stojej uz kolem 250g :) Prijde mi to trochu jak bitcoiny :D Rekl bych ze se to zastavi az nekde na tisicovce za nejakje ten mesic :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    Výprava na Krakena. Škoda, že mi to po hodině spadlo uprostřed mohutnýho PvP, takže vlastně ani nevim, jak to dopadlo :)

Většina jsou naše galeony. FG!
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    WASQ: jj casto tankuje mag
    WASQ
    WASQ --- ---
    Řikal jsem si, že bych vám natočil video, ale na YT jsou klipy, kde to chodí bez tanka. A poctivě .)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    WASQ: No jako dps a tank mi to prijde jednoduchy, tezky jak svine to ma healer a tam problem vidim, protoze ability zerou desne many a bossove desne radi ignorujou nejakyho clena a pak mu daj najednou temer instant :P
    WASQ
    WASQ --- ---
    ELIDOR: Né woe mám to nakoukaný joutůbu!
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    WASQ: mluvis z vlastni zkusenosti? :)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    WASQ: To už teď vím, že mít nebudu, vzdala jsem to asi u 14. tokenu :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    Však co je na GHA těžkýho? :) Pokud máte aspoň Hasla weapky a gear z questu, tak se s tim malinko pereš, ale pokud znáš taktiku, tak no problém přece. Imho není těžkej dung :)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ALONSY: No a pak bude ze vsech MMORPG WoWko :D
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    LOBOTECH: No tak z páté :)
    A já nebudu happy když to opraví, to už se tam vůbec nepodívám :p Ty mmorpg by měly být méně náročný.... :D časově. A duševně :D
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    WASQ: Tak to ste husty :) ja bych nejradeji aby to opravili a pak by sme to chodili poctive a vsichni by byli happy :)

Tak to by mne omylo :D Ja zkousel asi 3 tydny pestovat stromy, ale nepad ani log, ani strom, tak sem se vratil k olivam :) Pritulka si vysadila policko poplar tree a hned snad z prvni urody tam mela thunderstuck tree :) A to byly jeste drahy, pac nebyly ty sazenicky :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    LOBOTECH: my to dycky chodíme čistě i když ty bugy známe. Nechcípl jsem v dungu ani nepamatuju. S ubitím problém nemáme..

Je to hnus. Hlavně, když jsem si jich nakoupil tolik, že jsem měl 10 sazenic a ani jeden TS strom :D Pak mi týpek v guildě napíše, že koupil jednu krabičku, měl v ní 3 sazenice a z toho 2 TS stromky. Bych to prokop )))
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    WASQ: No bugovani bossu tim, ze jeden stoji mezi dverma, healer na nej hodi HOTku, on zautoci na bosse, dvere se zavrou, healer stoji vzadu a boss se k nemu snazi dobehnout, jenze dvere ho blokujou a on z nich napul kouka a muzes ho umlatit autoatackem. Dalsi boss se ignoruje, projde a skoci se do vody, pak se napuluje boss, kterej do ni nemuze a ty ho umlatis aniz by ti on neco mohl udelat. A ten posledni je to same jako ten predtimm s dverma. Je to trapny, ale funguje to dycky a delka dungu se ti tim zkrati na tretinu.

Aha, to sem ani nevedel. O tech stromech vim, pac ceny thunderu sli dolu vic nez na plovinu, ale nevedel sem zety sazenice padaj z veci za cash, myslel jsem, ze je to jen za GS. Skoda no, driv clovek z toho Thunder tree mohl mit poradnou radost :) Ale aspon si vic lidi muze udelat ty ctyrmistny vozejky :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    LOBOTECH: já vim, co je to za dung... :D Ale jakej myslíš bug? Jako bugování bossů (na každýho je něco :D ), nebo se to dá nějak zkrátit?

Přidali krabičky za 420 cash peněz, padá z nich sazenice na strom, kterej má 10% šanci bejt thunder. To zamíchalo ekonomikou
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ELIDOR: Ja nerikam ze to nejde, ale bohuzel ten bug je tak tragicky jednoduchej, ze kdyz to GHA chces prolitnout nekolikrat za sebou, tak si tim usetris hromadu casu. Ja to s vama klidne pujdu o vikendu bez bugu me to bavi, ale pres tyden proste tolik casu nemam.
    A mimo jine, healeri tema bugama setrej ukrutny mnozstvi potionu a jidla, ktery tam jinak spalej.

Me desne bavi ten druhej boss, co dela ten fire nesmysl, ten se dava bez bugu a je to dycky ferovka :) Vcera nam pri prvnim runu umreli 3 lidi (vcetne me, pac ten hajzl s oblibou dela to, ze na mne skoci a pak kdyz od nej utikam, tak mi hodi primo do cesty ten krouzek :) ) a pri ctvrtem nam dokonce zbyl jen posledni hrdina co ho dorazil :) Hezky to bylo.
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    LOBOTECH: no my jsme si ten dung prosli bez bugovani, na normal uplne v pohode, gha bohuzel zatim neumime dat tretiho .. ale o tom to je, zkouset taktiky, vyladit se v teamu ..
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ELIDOR: Hmno tak prestanu hrat no :) Jako sorry, ale o tom bugu vedi uz jak dlouho a nic s tim nedelaj, pokud to budou resit mazanim uctu, tak muzou smazat 50 procent hracu. Tohle je lemplovstvi vyvojaru.
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    LOBOTECH: bal bych se, ze za to bugovani GHA budou mazat ucty ..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam