• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELIDORArcheAge mmorpg
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    ahoj, rybari nekdo? pokud ano, muzete napsat postup? prut a navnady mam, chytal jsem na molu, chytil bambilion nesmyslnych ryb zadna se neda prodat draz nez za par medaku v nejlepsim stribrnaku - za ty labory to rozhodne zatim nestoji (cca 5,5k laboru)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    WASQ: nejdriv musim resetnout, pac primo temper nejde.. a to bylo drahy takze vydrzim nez naharvim zas naky love.
    LOBOTECH: hasla zbrane muzes jen temperovat, regrade az u t3, t1-t2 nejdou
    WASQ
    WASQ --- ---
    LOBOTECH: + ještě tempering .)

Bitky jsou super, to je teď to jediný, co mě u tý hry drží. V neděli bráníme hrad a to že chci vytrénit fishing
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    LIQUIDFREAK: Zlo :) Sem nevedel ze to jde i se zbranma z hasly, myslel sem ze to je jen pro dung veci :) Sem lama :) Ja budu rad, kdyz to dostanu na oranzovy :)

WASQ: Taky farmim luk, tak vim jaky to je, zatim porad jen tier 1 :)))
    S krakenem skoda, ale s bonzakem je to pakarna. Ale aspon sou hezky bitky ne? :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    LIQUIDFREAK: hezký, už jen temper.. :)) Já se k t3 luku furt nemůžu propracovat. Všechno ostatní z hasla mám t1, ale nějak se mi nedaří poskládat partu a farmit. Navíc courage je dost v kurzu..

LOBOTECH: zatim ne. Za prvý máme tady nějakýho prášila, co nás bonzuje a za druhý to chce vychytat taktiku. Tank-heal (prej) Co já vim, jsem jen DPS (který tady v tý hře maj zábavy polovinu v PvE :) )
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LIQUIDFREAK: dulezite info, na heroic a vyse doporucuji resplendent scroll a red charm.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LOBOTECH: regrade itemu. V baglu dole mas takovou ikonu mece, na tu jak kliknes tak to vyuzivas k regrade, osazeni lunagemu nebo lunafrostu. K regrade ale potrebujes scroll + charm ktery ti zveda pravdepodobnost, ktera je dost slaba obecne. Mrkni na youtube na nejaky guidy a pochopis. Ja ten sword dvakrat dostal z heroic na arcane a dvakrat zase z arcane na heroic. Takze jsem si dost zoufal. Dneska uz se mi to povedlo pomoci predrazeneho scrolu a predrazeneho charmu.
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    LIQUIDFREAK: Jak se to dela? :) Nafarmit T3 weapon vin jak, ale jak se to dela na ten eternal? :D
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    ALONSY: no itemy z GHA budou asi na nic, ale crafteny veci a Hasla budou imho dal upgradovatelny, tzn kdo bude mit, ten si bude piskat.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ALONSY: Co nadelas :) t3 haslu aspon na eternalu sem chtel tak ji mam :D na jedno dve siege dobry.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    LIQUIDFREAK: A pak vyjde datadisk a budeš moc všechno vyhodit :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LIQUIDFREAK:

Jeste guardian stone a lunagemy, za ktery asi prostrilim tisice honoru, pac osadit 5 lunagemu je na palici a bude to cajk aspon na chvili :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    SYLVAEN: Mno jo, nechal jsem se unest. Ale uz peace s elinorem tak pohoda :)
    WASQ: Jj trion si mne ruce, a v podstate i lidi. Pac dopad na ceny trade runu tady je, ale neni to tak kriticke ve finale a da se pekne vydelat.
    LOBOTECH: ELIDOR: jaky bugovani? Ja nic nevim :D a vsechno sem si poctive vychodil v GHA :D

Jinak workery a apexy vylezly pac bughoax a vypnuty marketplace. Snad uz se to ted poresilo a bude lepe :) A musim se pochlubit, T3 hasla sword nafarmeny a po investici 550g jsem ho konecne dostal aspon na eternal :D Screenshot za chvilec :)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    Apexi update. V aukci uz jsou za 300g :D

WASQ: Zabili ste toho krakena vlastne? :)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    WASQ: Hodne hezky. Neco takovyhleho jsem zazil, kdyz me nekdo z gildy vzal na ten ostrov kam se vozej TP, ze zkusime okrast enemaky. No my sme tam byli 4 a najednou prijela zhruba pulka tech galeon co je na obrazku s 4x vic obchodnima a z nich se vyrojilo asi 200 nepratel :DDD

A propo Apexy u nas stojej uz kolem 250g :) Prijde mi to trochu jak bitcoiny :D Rekl bych ze se to zastavi az nekde na tisicovce za nejakje ten mesic :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    Výprava na Krakena. Škoda, že mi to po hodině spadlo uprostřed mohutnýho PvP, takže vlastně ani nevim, jak to dopadlo :)

Většina jsou naše galeony. FG!
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    WASQ: jj casto tankuje mag
    WASQ
    WASQ --- ---
    Řikal jsem si, že bych vám natočil video, ale na YT jsou klipy, kde to chodí bez tanka. A poctivě .)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    WASQ: No jako dps a tank mi to prijde jednoduchy, tezky jak svine to ma healer a tam problem vidim, protoze ability zerou desne many a bossove desne radi ignorujou nejakyho clena a pak mu daj najednou temer instant :P
    WASQ
    WASQ --- ---
    ELIDOR: Né woe mám to nakoukaný joutůbu!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam