• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELIDORArcheAge mmorpg
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    BARTUC: Trpasliky neurazet! Trpaslici si to dlouho pamatuji! :)

ELIDOR: To bylo rpesne to proc mne wowko od BC nebavilo :) Davam dohromady top gear sitej na myru moji classe takovuo dobu a pak prijde datadis a v prvni zone mi pada zelenej gear, lepsi nez muj dlouho farmenej :P :) ale v AA se mi tohl elibi. Vseobecne se mi ta hra libi, skvely by bylo jen, kdyby to bylo trochu prisnejsi. Pri killu ztrata komplet vybavy i mounta a tak, to by bylo konecne super :) Ikdyz s jejich crashema, by asi lidi nadavali no... lepsi technicky zazemi by tomu prospelo :)
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    LOBOTECH: wowko ma problem v tom, ze tam neexistuje system upgradovani craft itemu a proto s kazdym datadiskem muzes kompletne vyhodit banku, pac nepouzijes na novem datadisku vubec nic ... ani v craftu, ani zbrane ci equip .. vse beznadejne ztrati hodnotu.

wowko je obecne chudej pribuznej ... ale zavidet mu lze dungeony a raidy .. v tomhle nechapu malou nabidku v AA
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    LOBOTECH: siemky sou vsude sou horsi jak trpaslici... :-D
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    BARTUC: Nestras mne :P Siemky at si zustanou u WoWka :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    LOBOTECH: samozrejme ze to tak skonci, protoze siemka crybabies jsou vsude :-D
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    LIQUIDFREAK: Aha :))) Tak to mozna jednou az nebudu vedet co s goldama :D Ale jako libi se mi, ze je to tak tezky, douam ze to nepujde cestou wowka, kdyz za mesic pridaj item co to udela na 100 procent a podobny picoviny :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LOBOTECH: No, je treba si pripravit tak 2,3,4 tydle sety nez se ti to povede :D
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    LIQUIDFREAK: Ty krabe, takezja zalpatmi 400 goldu za ten resplended a to druhy sem snad v aukci ani nevidel a pak mam 24 procent sanci ze se to povede? :) Premejslim, ze si necham zajit chut :DDD Ale diky moc za popis, presne tohle mne zajimalo.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LIQUIDFREAK: blby je, ze neni siroko daleko dostatek relevntnich dat jak to vlastne funguje. Ale u t3 hasla je to cca 12% sance + 100% red charm = 24% sance ze to dostanes nahoru na unique. Pocet sipek ktere ti ukazujou vlevo je kam az maximalne by to mohlo jit, tedy z heroic na unique, eternal ci divine max..
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LOBOTECH: resplendend scroll + red regrade charm. Ale porad to neni 100% sance. kdyz downgradnes, nezoufej a zkus to znovu
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    SYLVAEN: Špatnej drak :D
    SYLVAEN
    SYLVAEN --- ---
    LOBOTECH: Tak už ti to zase jede? :)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    LIQUIDFREAK: Tak, mam konecne T3 hasla weapon a chtel bych to taky regradnout, co muzu udelat pro to, abych maximalne zvysil sance na to, ze se to povede a neznicim tu zbran :D
    WASQ
    WASQ --- ---
    ALONSY: no pořádný.. je to odstupňovaný podle skillu. Do 10k je tušim bambusovej (http://archeage.gamepedia.com/Fishing)

LOBOTECH: mám externí makrovací program. Vlastně 2. Nic složitýho.. Jeden je nastavenej, aby každých 6 sekund zmačknul P a druhej každou sekundu kliká levý myšítko. Obojí by určitě šlo naskriptovat v AHK, ale mám strach, že "send" příkaz co to používá by gameguard vyčmuchal, tak to řešim takhle
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    WASQ: Jak se ti podarilo udelat makro na "P" a klik na vodu? Me by bohate stacilo makro, co mi bude mackat porad F, kdyz kopu tu skalu v Exalochu, abych nemusel jak debil porad mackat jeden cudlik :P
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    WASQ: Já pořád nemůžu nikde v AH najít žádný pořádný prut, také bych to ráda zkusila.
    SYLVAEN: Antivir vůbec nemám, zkusím ten zbytek, díky. Třeba to půjde samo po restartu.
    WASQ
    WASQ --- ---
    Trénuju fishing. Zatim jen v jezeře. Je z toho hovno, ale udělal jsem makro na "P" a klik do vody, takže je to bezúdržbový. Včera mi to vypálilo 5k laboru (moc teď nehraju), když jsem byl venku za sportem :D Do 14 dnů plánuju pořídit rybářskou bárku, to už bych měl mít 30k+ fishing. Pak podám zprávu, jak moc je to lukrativní záležitost (reálně)
    SYLVAEN
    SYLVAEN --- ---
    ALONSY: Ne, to se mi stávalo celkem pravidelně. Pomohlo, když jsem přihodil celý adresář AA do vyjímek antiviráku a přidal EXE soubory do vyjímek z runtime scanu (btw tím se sakra zrychlí i načítání). Pak jsem šel do "c:\Users\[username]\AppData\Local\" a smazal jsem složku Glyph, se vším jejím obsahem. Tím smažeš lokální kopii Glyphu a donutíš ho updatnout. Spousta pádů totiž vzniká díky neschopnosti Glyph platformy se updatovat. Pak jsem spustil AA v admin módu.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Je to vážné, když se nemůžu dostat do hry a hází mi to tuto stránku: https://support.trionworlds.com/app/hackshield/p/3640/theme/archeage/ ?
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    dohledal jsem toho manika, streamuje zde: http://www.twitch.tv/brutusgaming (aktualne offline)
    neuveritelnej clovek
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam