• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELIDORArcheAge mmorpg
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LOBOTECH: No, je treba si pripravit tak 2,3,4 tydle sety nez se ti to povede :D
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    LIQUIDFREAK: Ty krabe, takezja zalpatmi 400 goldu za ten resplended a to druhy sem snad v aukci ani nevidel a pak mam 24 procent sanci ze se to povede? :) Premejslim, ze si necham zajit chut :DDD Ale diky moc za popis, presne tohle mne zajimalo.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LIQUIDFREAK: blby je, ze neni siroko daleko dostatek relevntnich dat jak to vlastne funguje. Ale u t3 hasla je to cca 12% sance + 100% red charm = 24% sance ze to dostanes nahoru na unique. Pocet sipek ktere ti ukazujou vlevo je kam az maximalne by to mohlo jit, tedy z heroic na unique, eternal ci divine max..
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LOBOTECH: resplendend scroll + red regrade charm. Ale porad to neni 100% sance. kdyz downgradnes, nezoufej a zkus to znovu
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    SYLVAEN: Špatnej drak :D
    SYLVAEN
    SYLVAEN --- ---
    LOBOTECH: Tak už ti to zase jede? :)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    LIQUIDFREAK: Tak, mam konecne T3 hasla weapon a chtel bych to taky regradnout, co muzu udelat pro to, abych maximalne zvysil sance na to, ze se to povede a neznicim tu zbran :D
    WASQ
    WASQ --- ---
    ALONSY: no pořádný.. je to odstupňovaný podle skillu. Do 10k je tušim bambusovej (http://archeage.gamepedia.com/Fishing)

LOBOTECH: mám externí makrovací program. Vlastně 2. Nic složitýho.. Jeden je nastavenej, aby každých 6 sekund zmačknul P a druhej každou sekundu kliká levý myšítko. Obojí by určitě šlo naskriptovat v AHK, ale mám strach, že "send" příkaz co to používá by gameguard vyčmuchal, tak to řešim takhle
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    WASQ: Jak se ti podarilo udelat makro na "P" a klik na vodu? Me by bohate stacilo makro, co mi bude mackat porad F, kdyz kopu tu skalu v Exalochu, abych nemusel jak debil porad mackat jeden cudlik :P
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    WASQ: Já pořád nemůžu nikde v AH najít žádný pořádný prut, také bych to ráda zkusila.
    SYLVAEN: Antivir vůbec nemám, zkusím ten zbytek, díky. Třeba to půjde samo po restartu.
    WASQ
    WASQ --- ---
    Trénuju fishing. Zatim jen v jezeře. Je z toho hovno, ale udělal jsem makro na "P" a klik do vody, takže je to bezúdržbový. Včera mi to vypálilo 5k laboru (moc teď nehraju), když jsem byl venku za sportem :D Do 14 dnů plánuju pořídit rybářskou bárku, to už bych měl mít 30k+ fishing. Pak podám zprávu, jak moc je to lukrativní záležitost (reálně)
    SYLVAEN
    SYLVAEN --- ---
    ALONSY: Ne, to se mi stávalo celkem pravidelně. Pomohlo, když jsem přihodil celý adresář AA do vyjímek antiviráku a přidal EXE soubory do vyjímek z runtime scanu (btw tím se sakra zrychlí i načítání). Pak jsem šel do "c:\Users\[username]\AppData\Local\" a smazal jsem složku Glyph, se vším jejím obsahem. Tím smažeš lokální kopii Glyphu a donutíš ho updatnout. Spousta pádů totiž vzniká díky neschopnosti Glyph platformy se updatovat. Pak jsem spustil AA v admin módu.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Je to vážné, když se nemůžu dostat do hry a hází mi to tuto stránku: https://support.trionworlds.com/app/hackshield/p/3640/theme/archeage/ ?
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    dohledal jsem toho manika, streamuje zde: http://www.twitch.tv/brutusgaming (aktualne offline)
    neuveritelnej clovek
    WASQ
    WASQ --- ---
    ELIDOR: To byl určitě Pohx Kappa :) No právě, že na moře můžeš okamžitě i s 0 fishingem. Nevim, jestli ti ta ryba může nějak utýct. Ale u nás v guildě dělaj fishing runy. Pár lodí, najdou spot, někdo je nakrmí - což je první výhoda, krmení stojí dost laborů a stačí, když nakrmí jeden a můžou chytat všichni (jo navíc to krmení se dá koupit na lodi, stejně jako návnady - nemusíš toho tahat tuny sebou) a druhá výhoda - v 10 sehranejch rybářích se ubráníš lecjakýmu náporu :)
    Jinak Marlini jsou co jsem pochopil asi nejdražší ryby
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    WASQ: ja koukal na streamy a manik tam chytal ryby cca co 5 minut nejakeho merlina ci co, rikal ze jeden se prodava cca za 40 goldu a ze on ma z fishingu kolem 2 000 kazdy den.
    Fakt je, ze cca co 20 minut mel na lodi nejakeho enemyho i dva a pokazde je vykostil aniz by prestal mluvit do mikrofonu, tzn pro nej rutina ...
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    WASQ: dekuju Ti
    WASQ
    WASQ --- ---
    ELIDOR: Jsou 2 druhy rybaření
    1. klasik - kdekoliv (asi jak si chytal). Namotáš žížalu a chytáš pičoviny
    2. sport - bejvá v jezerech, ale hlavně moře. Musíš najít školku nějakejch ryb, nakrmit je žrádlem za labory, hodit spešl návnadu a čekat na rybu. S tou pak zápasíš v takový minihře. Čím větší fishing tím lepší prut, tím víc dávaš dmg (chytal jsem obyčejnýho kapra za gold a půl asi 10 minut... :D ). Když jí ulovíš, dostaneš trade pack na záda a ten pak vyměníš za prachy někde na pobřeží.
    Dobrá je k tomu fishing boat - na ní jsou místa na ty packy (nemusíš se furt vracet) a hlavně má radar na ty spoty, kde se chytá.
    Taková je teorie, jak jsem jí pochopil. Nachytáno nemám téměř nic. Ale plánuju to teď vytáhnout co nejrychleji. Po tom, co mi borec řekl, že si fishingem vydělá na 8 WC potů denně :))
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    ahoj, rybari nekdo? pokud ano, muzete napsat postup? prut a navnady mam, chytal jsem na molu, chytil bambilion nesmyslnych ryb zadna se neda prodat draz nez za par medaku v nejlepsim stribrnaku - za ty labory to rozhodne zatim nestoji (cca 5,5k laboru)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    WASQ: nejdriv musim resetnout, pac primo temper nejde.. a to bylo drahy takze vydrzim nez naharvim zas naky love.
    LOBOTECH: hasla zbrane muzes jen temperovat, regrade az u t3, t1-t2 nejdou
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam