• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELIDORArcheAge mmorpg
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    ALONSY: hele, .. timhle si projedte kompy: http://www.tweaking.com/content/page/windows_repair_all_in_one.html
    jen to vycisti komp z pohledu systemu .. tzn vyresetuje nastaveni, obnovi tcpip parametry atd .. nic to neodinstaluje, nic to nepokazi .. uvidite co pak komp zvladne
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ELIDOR: V pohode, ja ho nechavam, jednou prijde na to, ze jeho dcera vlastne neni jeho :P :)))
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ELIDOR: Budu srat, pokud lidi nejsou schopny fungovat bez TSka, tak do ty instance nemaj lezt :) A stale a znova opakuju, kdyz slo ve wowku delat 40many bez hlasovky, tak priblbej desetiman nemuze byt problem. Kazdej mrkne na video na youtube, aby vedel co se ma delat a pak to proste udela :) Wipovat se samozrejme bude, ale to k tomu patri :) Me proste hlasova komunikace u hry rusi a ja u her relaxuju :)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    ELIDOR: zabije, navíc naše compy by to ani neutáhli :D
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    FURRYK: :))) dostanes sipem do zadku az si todle precte
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    btw .. mozna jsem neco prehledl, ale slibili ze bude vyrovnani s hraci hned pote co naskoci servery a .. stale nic. bylo neco psano ze strany gm?
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    ELIDOR: on horko tezko reaguje na svetlo, tak po nem nechtej aby reagoval na mluveni :D
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    ELIDOR: to mame stejny, ja taky pak doma funguje, ale uspava manzelka :-) .... a mala uz si tak zvykla, ze semnou proste spat nepujde :D
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    LOBOTECH: neser lobo :) ts te nezabije :)
    nejde o mluveni, ale o reagovani na pokyny ..
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    FURRYK: ja tu chuderu nemuzu nechat delat vsechno, stara se o ni celej den co jsem v praci, takze kdyz prijdu domu, tak funguju ... aby mela cas na regeneraci
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ELIDOR: Ja byl ve hre cca od deviti a kolem desate jsem se ptal na to GHA :) Na uspani dcery je dobrej chloroform :))

ELIDOR: Serpentis by byl fajn, ale to zas bude gilda rvat, ze chce lidi na team speaku, takze ja se nezucastnim :)
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    ELIDOR: si to zarid jako ja, dceru ma uspavat manzelka :-)
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    no jinak .. GHA .. na ten pomalu hodime bobek a zacnem chodit Serpentis .. angazuje se vic lidi
    skoda jen, ze ten dung alespon z videi vypada fakt hnusne a lacine ..
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    LOBOTECH: sakra vubec jsem si nevsiml ze jste psali, ale do hry jsem se dostal v 21:40 takze to mozna bylo drive, jinak bych sel. (nikdy netusim jak dlouho budu uspavad dceru, takze cas prichodu nemuzu nikdy slibit)
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    ELIDOR: na TS jen kdyz me o to nekdo pozada, sam ne :-) .... ve hre 20-23 vetsinou ...
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ELIDOR: To mas slusnej lan zeme :) Furryk byl vcera online, hledali jsme lidi na GHA, ale vsici byli lini :) DPSka bych klidne dobral mimo gildu, ale aspon healera to chtelo nekoho gildovniho :)
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    LOBOTECH: no mam dum, 4 velky farmy a 2 maly hned u sebe .. nechtelo by se mi .-)

FURRYK: nejak mam smulu te zastihnout ve hre .. chodis na ts?
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ELIDOR: No tak by proste na svym serveru pozemek prodal a na novym koupil od prekupniku ne? Hold by se hur schanely vetsi mista, ale podle mne nic neresitelneho.
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    pokud nevyresi ultrahloupy system pozemku, tak nema smysl opoustet to co clovek ma, pac by se na server kam prejde proste nemel sanci uchytit ...
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    FURRYK: 8x8 :) Ikdyz ty ses takovej tupoun, ze si mozna pulku rozbil nebo ztratil a tak mas 4x4! :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam