• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELIDORArcheAge mmorpg
    WASQ
    WASQ --- ---
    Venku je dost PvP - Hasla + Fred + super bitvy o Halcyonu to snad stačí ne? :)

Arény mě mrdaj, protože hraju Primevala a ten se v aréně moc nechytá. Narozdíl od mass PvP, kde je super (nicméně už mám skoro doexpenou def větev, takže to bude stone arrow a ten vypadá do arén dost použitelně)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ALONSY: To se jim moc nedari :) V arenach jsou lidi zalezli stejne, venku jsou lidi zalezly na Heidrich Islandu (ja vim, ze se to jmenuje jinak, ale jinak se tomu rict neda :P). Vsichni jsou nekde zalezly :)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Nechtějí, aby byli lidé zalezlí v arénách místo toho aby dělali world pvp.
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ELIDOR: Jak pise WASQ nejde a je to desne na prd, protoze
    1. Casto se ti stane, ze to nekomu spadne a hra se pak odehrava 4 vs 5 coz je dost casto uplne na hov... (ikdyz nedavno nam hned na zacatku odesli 2 lidi a hrali jsme to cely 3 vs 5 a vyhrali jsme o jeden kill :D Asi nejaky neskutecny lamy :D)
    2. Joinujou se ti tam lvl 40 + a ten tym co ho ma ma jasnej handicap.

Jako je jasny, ze premade by rozsekaly kazdej random, jenze o tom to preci je :) Pak je to vetsi zabava.

Me nici arena 1 vs 1 , protoze mi to treba 3x za sebou da stejnyho soupere a pokud ma antibuild, tak nemam nejmensi sanci. Dneska rano jsem si chtel splnit kvest na gilda star a kdyz mi to potreti dalo stejnyho soupere, tak jsem odmitnul seskocit dolu :P Pak jsme asi 10 minut chatovali ve faction chatu (on byl od enemaku) a ve finale mi slibyl ze se necha zabit, jen kdyz nebudu zdrzovat :D Jak slibyl, tak dodrzel :P :)))

Me se potencial aren libi, protoze krome vybavy a buildu se tam daj pouzivat PvP veci, jidlo, lektvary a je to docela napadity, nekdy souboje sice konej naprosto jasne, ale nektery jsou naprosto super a vyhravam nebo prohravam o jednu ranu :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    ELIDOR: nejde. což nechápu....
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    kolik lidi tu chodi 5v5? jde to chodit jako (predem sestaveny) team?
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    k čemu jsou ty body 3 a dál? :D
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    dulezite je, ze aktivace je na webu
    postup:

1. Go to archeage.trionworlds.com and log in.
    2. Locate the Compensation Package and click on "APPLY".
    3. Click on "BUY NOW" (Don't worry - it's free!)
    4. Choose the character you would like to receive the items and click "CONTINUE TO PAYMENT"
    5. Click "COMPLETE PURCHASE"
    WASQ
    WASQ --- ---
    A Big Thank You From The ArcheAge Team

5 Days of Patron Time (This will not appear as an item and will be applied to your account)
    15 Superior Worker's Compensation (500 LP each)
    2 Loyalty Token 15-Pack
    3 Greedy Goblin Gummies
    3 Frankenflavor Jawbreaker
    3 Marshmallow Sugar Pumpkin

Je tu někdo bez Patrona? Máte jinej balík?
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    na samotne vyladeni systemu je pak napriklad toto: http://www.tweaking.com/content/page/simple_system_tweaker.html
    povypina hloupustky co zatezuji system a zaroven nejsou nutne (stiny oken pri pretahovani atd)
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    ALONSY: na zacatku je co vse bys mela mit (nebo preskocit) pred tim, nez zacnes samotny proces, tzn:
    - odstraneni malware a viru
    - kontrola disku (chkdsk)
    - system fail check .. kontrola systemovejch knihoven, zda jsou podepsane microsoftem (sfc /scannow)
    - zazalohovane registry

pak teprve se dostanes k tomu co bude delat tenhle program (ac vsechny body predtim ti jednim tlacitkem take spusti)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ELIDOR: Kdyz si neceho nevsimnu, tak od toho jsou wipy! :D A to ze by na TSku byl zachovan klid.... tomu neveris, ze ne? :) Jako dalo by se to poustet na bednickach, ciste jen poslech, ale v kazdy hre mi to zatim vadilo a obavam se, ze tohle neni vyjimka. Mozna se nekdy ozeru a pak to nainstaluju, ale bude mi pak lagovat hra :D

ELIDOR: Taky zkusim dik :)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    ELIDOR: Jj, jede mi to tam od včera od té doby, cos mi to posílal na FB :)
    Ale já u toho usínala, kdo ví, co jsem si tam naklikala :)
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    LOBOTECH: no ja pokazdy rikam, ze ts neni od toho aby se tam debatilo (na raidech), ale zachovavat radiovej klid a poslouchat pokyny + reagovat na situaci ktery si treba jinak nevsimnes, nebo bys reagoval pozde (treba na hozenej wings nemas sanci zareagovat jinak, nez ze ti to nekdo rekne, nebo napise) .. atd
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    ALONSY: hele, .. timhle si projedte kompy: http://www.tweaking.com/content/page/windows_repair_all_in_one.html
    jen to vycisti komp z pohledu systemu .. tzn vyresetuje nastaveni, obnovi tcpip parametry atd .. nic to neodinstaluje, nic to nepokazi .. uvidite co pak komp zvladne
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ELIDOR: V pohode, ja ho nechavam, jednou prijde na to, ze jeho dcera vlastne neni jeho :P :)))
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ELIDOR: Budu srat, pokud lidi nejsou schopny fungovat bez TSka, tak do ty instance nemaj lezt :) A stale a znova opakuju, kdyz slo ve wowku delat 40many bez hlasovky, tak priblbej desetiman nemuze byt problem. Kazdej mrkne na video na youtube, aby vedel co se ma delat a pak to proste udela :) Wipovat se samozrejme bude, ale to k tomu patri :) Me proste hlasova komunikace u hry rusi a ja u her relaxuju :)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    ELIDOR: zabije, navíc naše compy by to ani neutáhli :D
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    FURRYK: :))) dostanes sipem do zadku az si todle precte
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    btw .. mozna jsem neco prehledl, ale slibili ze bude vyrovnani s hraci hned pote co naskoci servery a .. stale nic. bylo neco psano ze strany gm?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam