• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELIDORArcheAge mmorpg
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    LOBOTECH: btw jak je to s rodinama u draku?
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ELIDOR: To by se mi nahodou libilo, klidne bych prestoupil do nejaky akcnejsi gildy, Krutak i Kelimek by to pochopili. Ale problem je prave ta kazen :) Nechci to mit jako druhou praci, chci se lognout, kdyz mam chut a delat to na co mam chut :) Nemam problem komukoliv z gildy pomahat, ale proste musim sam chtit :) Jinak z tech dvou guild by se mi asi vic libilo u OoTW. By sme se mohli mrknout na to jaky maji naroky :)
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    LOBOTECH: naprosto chapu ..
    btw s furrykem jsme si rikali, ze bychom leavli corsairs a presli nekam kde maji sanci na slozeni red dragona .. tech moznosti moc neni, wolfove nebo immortals .. hloupy je, ze obe guildy vyzadujou dost tuhou kazen a ucast na jejich akcich .. tzn ta pohoda lognu kdy chci a jdu co chci ... tam chybi
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ELIDOR: Ja jsem to ignorem vyresil uz davno :) Ale proste s ni nechci bejt v parte, chci bejt v parte s pohodovejma lidma a relaxovat :)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ELIDOR: No dragoni tolik nemaj, asi hodne lidi nehraje ted. Ale to roztristeni se taky nechapu, kdyby to byly nejaky agohonky, nebo tak, tak chapu ze si chtej hrat na vlastnim pisecku, ale ty gildy jsou obe vlastne stejny :)
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    LOBOTECH: proc to vy dva nevyresite navzajem ignorem?
    oba super dpska v jedny parte neskutecne vykonny kombo a nic z toho neni .. pac se nedokazete vystat ..
    k tomu tank, heal a nekdo posledni .. dali bychom cokoliv
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    taky nechapu existenci dvou guild, kde kazda ma do 20ti lidi online v primetime ..
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    Jen porad nechapu, proc se dragoni nepridaj ke korzarum, prospelo by to obema gildam mit vic lidi online.
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ELIDOR: Vecer bych teoreticky mel mit cas :) Jsem pro kazdou spatnost, takze zajdu klidne cokoliv GHa, KRedl, Neco uplne novyho, nebo se jen tak poflakovat u enemaku a prudit :) Ale predem rikam, ze v grupe s Ariazelkou nebudu, takze se pridam jen pokud tam nebude :)

Jinak u dragonu se nic moc nedeje, dycky kdyz chtej jit nejakou instanci, tak desne pozde a online byva malo lidi, ale davam tomu jeste sanci, Krutak a Kelimek jsou fajn pohodari :)
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    LOBOTECH: ja byl za posledni tyden ve hre (takhle postavu mam afk porad, ale myslim cas traveny hrou) cca 3 hodiny .. nejak me to prestalo bavit co ses v dragonech .. co dat vecer neco?
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ELIDOR: No ja to totiz zkousel taky, ale preslo mne to rychleji nez tebe :) Pockam na patch na konci unora a uvidim jestli vubec budu hrat. Zatim jen skilluju a pomalicku vydelavam na apexy, aby jel patron :) Docela si to uzivam takhle hrat na pohodu :)
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    LOBOTECH: no hele pouzival jsem klasicky sutry na regrade ty urcene vzdy pro konkretni hodnotu. ty za 1700 goldu jsem nebral i kdyz ve vysledku bych zrejme usetril
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ELIDOR: A jak si to regradoval? Pouzil si ten oranzovej regrade scroll s drahym charmem, nebo si to zkousel pres ty modry regrade svitky? :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    ELIDOR: to je přesně jedna z věcí, co mě příšerně vytáčela.. :)
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    tak jsem zkusil enchantnout hasla 3 zbran .. nechal jsem v tom 2500+ a nehnul jsem se ani o pid (pokazde jen: degrade, fail, regrade, degrade, fail, fail, regrade, ..)
    diky degrade mi zmizel osazenej sutr ve zbrani a kdyz sjem se ho snazil dat zpatky, tak zmizeli i ty ostatni a asi na 20 pokusu jsem nebyl schopnej umistit vic nez dva, pak vzdy fail a zniceni sutru .. docela kretenska funkce ze mizej vsechny ... no vysledek fail :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    ELIDOR: Po pravdě vůbec nevim. Žánr mi teď nechybí, navíc jsem byl znechucenej RNG při craftu. Takhle by to podle mě fungovat nemělo. No a jelikož top end game itemy jsou craft.. :)

Navíc zkoušim HotS a hlavně bude nová sezóna v D3.. :)
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    WASQ: ou, tys prestal hrat? uvazujes o navratu po patchi 1.7 ? (ten co maji v koreii)
    WASQ
    WASQ --- ---
    ELIDOR: Před vánocema, když jsem AA ještě hrál, jsme to běhali :)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    Vubec :) Jednou jsem tam omylem vlez a sezral mne nejakej utok Zergu, Dahuta na to jen z povzdali koukala :) A v Serpentisu tusim jsem hned na zacatku videl moby s 600k zivotem, tak mne celkem presla chut je postuchovat :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam