• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELIDORArcheAge mmorpg
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    ELIDOR: No este to musim promyslet ma srdcovka dostane na 56 awa .. SHAKRAM to by me opravdu mrdlo vsichni dostanou takovi pekny zbrane a Kuno dostane nakou debilni vobruc od kola OMFG :-( Tak jak sem psal ted uz jen jak se ukazou stema delfama .. co to bude zac.. jinak uz maj v kr i koniky tier 9 :-)
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    TAJEN: Server : Jordine
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    ELIDOR: Eli na jakem servru to BdO hrajes ?
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    ELIDOR: Jak se sakra pouziva mineral water pump ????
    HAGAN_SIRIUS
    HAGAN_SIRIUS --- ---
    AA ma stejny problem, jako vetsina tehle her, endgame se smrskne na nejlepsi gear a nejlepsi mount..... a s tim AA systemem upgradu se to casem stava silne demotivujici. Hral jsem to, ale nakonec me to prestalo bavit, klasika silne rude nebo piratske guildy v zasade znemozni pristup k hodnotnemu endgame a obycejny hrac co nem cas to smazit furt dokola je na chvoste. Navic kdyz aby se clovek dostal alespon k nejakym penezum tak proste musi platit. Stejny probelm jako EvE a dalsi.....
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    BARTUC: L2 best..

ELIDOR: v Desertu.. vubec nemas sanci stihnout vse co tam jde delat za 24h tam si proste musis vybrat co chces delat a tim smerem jit..jinak jak to vidim ja do roka dopadne BdO jako AA... tedy v EU vzhledem ktomu jak to vedou...

BARTUC: Jn.. bez placeni se v AA ani neuprdnes to tu hru vcelku dost kurvi :-( Zrovna tobe bych BdO doporucil ty boje o hrady byse ti tam libili a hlavne o PvP tam neni nouze bo ty valky sou tam neustale ne jen jednou za 14 dni jak v L2
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ELIDOR: hraju wow, je to jediny mmorpg který mi na mym stroji jede a imho stále top hra... dlouho sem se od ni drzel dal, hral sem primarne l2, ale ted vim, ze to byla velka chyba
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    BARTUC: mas pravdu, endgame na zacatku chybel, ale dohnali to druhym velkym patchem ... coz byla imho fatalni chyba, ze az druhym, protoze velka cast lidi odesla ihned po prvnim, zklamana z nuloveho obsahu (dneska by se dalo rici, ze to byla priprava na druhy patch) ...

dnes bych rekl, ze hra ma tolik obsahu, ze neni realne jej vubec obsahnout behem 24h ani z 10% jen je obrovska skoda, ze s timhle neprisli do pul roku od spusteni .. komunita je naladova a kdyz se nastve, tak neodpousti .. coz uz na vlastni kuzi poznala spousta nadejnych projektu

jestli mohu doporucit, tak ackovy titul z posledni doby Black Desert, bohuzel je ta hra natolik komplexni a spatne prezentuje svoje prednosti, ze spousta lidi nepochopi ze nejde o mobarnu a vzdaji to. stejne jako AA je tam tolik obsahu, ze je nerealne to obsahnout beznym hranim. soucasne tu je jedna vec, ktera AA myslim docela prekazi a to, ze PvP je sice temer vsude mozne, ale neni vsude pritomne .. to vnimam jako obrovsky bonus pro komunitu.

co mi naopak chybi a v AA jsem chrochtal blahem je absence podvodniho zivota .. v AA je to dosazeno temer k dokonalosti a to malo co chybi je jen maly rozmer a tim i (nevim jak dnes, ale kdyz jsem koncil s hranim) i temer likvidace rybolovu
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    jako archage sem zkousel ze zacatku a bylo to docela zabavny, pro me top fakt bylo to, ze mi to jelo i na ty my kalkulacce, ale engame 0 a bez placeni si clovek poradne nezahral :-/ Nevim jak je to ted, ale imho je to zase další hra, kde autori na zacatku nevyuzili plnej potencial ve vidine dalšího zisku z datadisku a podobných mrdek...
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    MALY_BOBIK: A kde vidis ze sem zmenil nazor ? :-) ale jako hrat utoho este Division.. tak jako sem uz skoro na dne a este me ty hry budou chvili srat a koupim Black Desert...
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: si rikal ze to je picovina a uz nikdy vic ne ?
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    A jeste mam malinkou cernou pumu.. ale nechce pit mliko a vyrust.. cim seto da este krmit, kdy jeto male ?
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Tak domecek na stromku hotovej :-D ale ted premejslim.. jak se to vyrabeli zizaly ?
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ELIDOR: Ja jsem se po mnoha letech vratil ke hre jejiz slovo nesmi byt vysloveno :P Je to smutny, ale bavi me to :P Prozatim! :)
    HAGAN_SIRIUS
    HAGAN_SIRIUS --- ---
    Hraju to, tak neja na relax, nijak vazne a seriozne
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ELIDOR: jo a jeste jsem to pustil a zjistil ze mam plnou banku i inventar a nevim co vyhodit/prodat abych si pak netrhal vlasy :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ELIDOR: nedavno jsem to stahl a tim to skocilo :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    ELIDOR: Asi uz tezko... Za par dni se spustu EU BdO mam docela strach ze to skonci stejne jako AA :-(
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    hraje jeste nekdo?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam