• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELIDORArcheAge mmorpg
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ELIDOR: jo a jeste jsem to pustil a zjistil ze mam plnou banku i inventar a nevim co vyhodit/prodat abych si pak netrhal vlasy :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ELIDOR: nedavno jsem to stahl a tim to skocilo :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    ELIDOR: Asi uz tezko... Za par dni se spustu EU BdO mam docela strach ze to skonci stejne jako AA :-(
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    hraje jeste nekdo?
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    MALY_BOBIK: jup, jen s patronem
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ELIDOR: barak je ale jen pokd mam patrona ne ? kdyz to zacalo tak sem barak mel pod hradem nasi guildy. po skoncenu subu ale asi zarostl travou
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    MALY_BOBIK: no hele, zaklad je barak a tam za prachy nejvetsi truhly .. tedy pokud farmaris nebo craftis, pokud nedelas ani jedno, tak by ti mela stacit plne rozsirena banka a batoh.

nehraju, .. asi uz bych asi nedokazal udelat cas na spolecne akce a bez toho zbyva vlastne jen pvp a pve s nahodnou skupinou coz neni problem u lehcich dungu (az do GHA vcetne diky moznosti bugovat vsechny bosse)

bagl a banku zvetsis: splnenim konkretnich questu, nakupem za real prachy
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    tak jsem si to vcera zase stahl, zjistil jsem ze mam plny inventar, plnou banku a uz tak nak ani nevim co ma cenu prodat a co ne.

pak jsem dostal nejake zetony ny vymenu, npc ma bejt nekde na tom ostrove jak se kupuji planky na barak ale fakt nevim kde. + jsem vyfasoval labor pointy a ty listky na placeni baraku (coz nevim k cemu mi bude).

jmeno serveru ted teda zaboja nevim ale zajimalo by me:
    kde hrajete?
    kde je to npc na ankup veci za ty "navratil" coiny?
    jak si zvetsim bagl/banku ?
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    HAGAN_SIRIUS: no bohuzel je to more moc maly, kdyby bylo 10x vetsi tak by bylo porad maly, ale dalo by se tam alespon neco delat .. takhle je to proste marny (diky radarum/sonarum/dalekohledum) .. ty vyznam more devalvuji
    HAGAN_SIRIUS
    HAGAN_SIRIUS --- ---
    mno, po necelem tydnu lv 45, ale nutno rict, ze cil tehle hry je asi jinde, endlevel je spis cosi jako vstupenka k tomu aby clovek zacal resit nejake slusne vybaveni. Jinak zatim libi, asi si poridim loda udu se motat nekde po mori, jeste k tomu premluvit par lidi - nakonec jsem zkoncil v jedny anglicky gilde, zadna top guild, ale maji ambice se k tomu casem propracovat. Co ma tahle hra asi nejlepsi je to more, to je proste moc pekny
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    MALY_BOBIK: pardon za velikost :D sem si na telefonu rikal jestli to vubec prectete :D

ELIDOR: ja jsem z toho prvne pochopil ze to je jako ze nejsou penize na ucte takze zruseny sub
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    MALY_BOBIK: hele to byla prvni vec co me napadla taky ... ihned jsem to sel zkontrolovat.
    ne, dali vsem tusim 5 dni zdarma ... aniz by o tom rekli a pak jen poslali info ze to skoncilo
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ELIDOR: počkat, takže to není můj fail že jsem nezrušil sub ale že jsem to měl do teď zdarma?
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    ty dny zdarma byly jako "bolestne" za problemy s mergem serveru ..
    co jsem koukal, tak AA ma nyni dost zmen
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    jj nedali vedet ze kazdy dostal dny zdarma
    take jsem nad tim kroutil hlavou ..
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    To potěší když to nehraju asi víc jak půl roku
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---