CHIMERA: přiznám se, že to je čím dál těžší... v pátek jsem šla "dobrovolně" do práce - prostě pro ten klid na práci... vyděsila jsem vrátného
ideál za mne - určité aktivity v kanceláři, zbytek, když jsou holky ve školce...
pitomé je, že když tam jde ta mladší, tak máme další dva tři týdny o zábavu postaráno a opět to pak lepím, jak se ne/dá...
jinak to řeším tak, že když je malá doma, ráno vyhlásím, že "maminka pije kafe", dám demonstrativně hrnek na viditelné místo - cca 10 min. se u toho odhodlávám, pak ten NT zapnu, když malé dojde trpělivost, zkusím ji obalamutit "malováním", pak nezbývá, než se zapojit do hry nebo jít na procházku, oběd, spát a v mezičase zase něco udělat... pak se k tomu dostanu, když dorazíme ze školky a holky se na chvíli zabaví společně (nebo holt pohádka v televizi), no a pak večer po spaní...
a tak to nějak pořád lepím...
už nějakou dobu si slibuji, že zase začnu vstávat před pátou a udělám nějakou práci ráno, jenže co "jsem" na druhém rodičáku, nedávám to... stačí, že vstávám o půl šesté nebo v šest, když jdu do kanceláře