• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANNAWAPatchworkové rodiny
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    u nás v posledních měsících zavládlo něco, co bych se skoro odvážila nazvat harmonií, co se vztahů mezi dětmi týče...
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    MEDI: zajímavá kombinace :-)
    EDERA
    EDERA --- ---
    ANNAWA: ano, vychutnávám si tu chvíli. Už jsem se naučila, že je prchavá a zas přijde ten spodek sinusoidy. Ale v tom je zas naděje, že bude líp.:-)

MEDI
    MEDI --- ---
    ANNAWA: Holky skoro sedumnactilete.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    MEDI: a dvojčata jsou kluci, holky?
    MEDI
    MEDI --- ---
    EDERA: tak to je super. My už máme všechny děti u sebe. Ani se jim k druhým rodičům nechce
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    EDERA: toho si važ a užívej :-D
    EDERA
    EDERA --- ---
    U nás momentálně vládne pohodová fáze - bruneta dneska dokonce vstoupila do dveří s větou "Já jsem se k vám tak těšila!".:-)
    EDERA
    EDERA --- ---
    MEDI: Tak to jsi tady dobře.:-)
    MEDI
    MEDI --- ---
    Ahoj všichni,
    také se hlásím k patchworkové rodině. Máme v péči manželovo skoro sedmnáctiletá dvojčata, mého čtyřletého syna a společnou rok a půl starou holčičku :-)
    EDERA
    EDERA --- ---
    Tak mám!:-)
    EDERA
    EDERA --- ---
    SRETSIS: Dík. Alza už to má připravené k vyzdvihnutí. Tak snad to klapne.
    SRETSIS
    SRETSIS --- ---
    EDERA
    EDERA --- ---
    ANNAWA: No, já sněžítko vyhodnotila jako blbost dopsanou na poslední chvíli pod vlivem reklamy. Byla jsem přesvědčená, že na něj už dávno zapomněla. Tak holt ne. V kamenném obchodě to nikde nemají. Uvidíme co Alza.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    EDERA: no... já z Bártova dopisu nemám trasu B pražského metra, ale to se snad vsakne :-)
    EDERA
    EDERA --- ---
    ANNAWA: No, a já sice mám perfektně zabalené dvě přepravky dárků, ale blondýna se právě vyslovila, že hlavně teda doufá ve sněžítko Glitters, což je zcela neomylně jediná věc, kterou z jejího seznamu nemám.:-( Tak holt jedu shánět, no.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    EDERA: já to mam vymýšlene a zorganizovane perfektne, všechno na sebe navazuje a tak. Bohužel mi to totálně podstřelil Bartuv kasel, takže já se například nehnu z baráku a ze jsem se nějak tesila na výlety.
    WERKA
    WERKA --- ---
    EDERA: To chce grafikon :-)
    EDERA
    EDERA --- ---
    Tak nakonec je z toho totální bramboračka, kdy V. brunetu teď vyzdvihl, zítra odpoledne pro ni přijede teta a bere ji do divadla, přiveze ji zpět k nám večer, kdy pak u nás dostane dárky. V úterý dopoledne ji V. odveze k babičce, u babičky si ji zas vyzdvihne 27. ráno, pojedeme na návštěvu k další babičce a večer opět předáme dítě zpátky. Mám pocit, že potřebuju další excelovou tabulku.:-)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    Jen postesk. U manželových dětí jako každý rok řešíme dárky pro jedno dítě, jeho ex pro druhé, dostanou to vždy u toho, u koho ten rok jsou (zmatky a plus dárky, které do toho ex vnáší, pomíjím). Nicméně my máme vše vyřízeno a zařízeno, načež se ukáže, že pro jejich dceru není zařízeno nic, protože to ex nevyřešila a ona se o jala řešit teď s námi (ví, že to má koupit máma ale to je na tom skoro to nejjednodušší). Přesněji řečeno se mnou. Já na to ale kurva fakt nemám čas. A to jsou od čtvrtka až do vánoc a po vánoc u nás, čili s matkou už toho moc nepořeší, že.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam