EDERA: To byt sam sebou je fakt dulezity, hlavne k tomu proste pristoupit tak nejak pocitove a nemit presne dany plan, co presne pro dite budu znamenat a jet podle nejakeho vymysleneho mustru. Ono se to navic fakt hodne vyviji. A myslim, ze na erika zabralo, ze s novym muzem byla proste legrace, ze jsme podnikali spolecne veci. Ja treba strasne ocenovala, ze kdyz jsme meli rande, tak on myslel na to, ze si ma erik taky prijit na sve. Takze planoval spolecnou schuzku tak, ze pujdeme nejdriv na vystavu a pak navrhl blizke hriste, at ma taky erik zabavu (on teda rad i muzea). A zvlast na ty male deti ta legrace podle me fakt zabira, ze pak se ten vztah tvori lip.
A hodne hodne hodne jsme o tom mluvili. Treba i o tom, jak on se k erikovi choval, co se mi libilo/nelibilo, co by treba on udelal byt mnou jinak. Nerikam, ze to vzdy bylo harmonicke, zvlast kdyz vyjadroval nejaky nesouhlas s mym pristupem, ale myslim, ze to bylo dulezity, ze jsme si takhle vyladovali nase postoje. Snazila jsem se nebrat to, ze jim to jde jako samozrejmost a snazila jsem se respektovat, ze on kolem toho musi mit milion pocitu, ktere jsme sdileli spolu. To je teda asi spis pro da_andracky partnera tohle...