• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANNAWAPatchworkové rodiny
    HANELA
    HANELA --- ---
    EDERA: jen já měla jako holčička jejich věku vyzkouseno, že tři je špatný počet. Vždycky se dvě spiknou proti jedné....
    EDERA
    EDERA --- ---
    HANELA: Experimentálně jsme ověřili, že víc holčiček znamená víc zábavy pro ně a méně práce pro mě. Takže klidně i K. Zvlášť, když by z toho zas koukal nějaký volný večer na oplátku. Mám dobitou baterku jako dlouho ne.:-)

ANNAWA: Pátá třída, tj. něco mezi 10 a 11. Přesně nevím.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    EDERA: a kolik je K?
    HANELA
    HANELA --- ---
    EDERA: a je ti jasné, že odted vám ještě přibude holčička K.? :-) :-)
    EDERA
    EDERA --- ---
    Tak blondýnu si fakt přijela dneska vyzdvihnout brunetina matka s přítelem P., jeho dcerou K. a brunetou. A zítra podle všeho blondýnu přiveze matka K., protože shodou okolností bydlí nedaleko nás a pro K. si tak jako tak pojede. Je to trochu maglajz, ale všechny tři holčičky vypadaly nesmírně spokojeně a těšily se, že budou mít mejdan. No, a my díky tomuhle co-sharingu dětí máme volný večer, takže jdeme na pivo.:-)
    FIFI
    FIFI --- ---
    EDERA: on je urcite v AJ skvelej a udela rovnou to CAE.
    EDERA
    EDERA --- ---
    FIFI: No, Jr. se rozhodl zariskovat. Uvidíme. FCE v nejhorším taky ještě stihne.:-)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    FIFI: normálně mu to poslali na jeho účet, řekla bych, domlouval si to s nimi sám.
    FIFI
    FIFI --- ---
    FIFI: jako on se na CAE pripravuje na tom doucku, kam chodi. Loni ho pripravila na FCE, byl rad, ze ma tohle, mel za B. CAE prave rikala pristi leto / podzim - podle terminu.
    Dcera byla letos na PET, holt nas ty zkousky stojej vic penez, nez kdyby sli rovnou na CAE.
    FIFI
    FIFI --- ---
    EDERA: nas CAE az za rok nebo kdy, rozhodne az po maturite.
    EDERA
    EDERA --- ---
    FIFI: Jr. jde na CAE teď v pátek a v sobotu. Step by step.:-)
    FIFI
    FIFI --- ---
    SINSEMILLA: moje deti berou nacerno u mne v praci. Dceri bylo pred 3 dny 15 a je to tak, ze brigadu smi az po 15 roce veku a musi mit odchozenych 9 let skoly. Nekdy jsem jim vozila praci domu a v praci nahlasila hodiny, proplatili to. Jindy deti byly primo u nas.
    Jak to platili synovi ANNYWA si uz nepamatuji, nejak to slo, ale byly to tak 2 dny asi? nejake pomahani pri stehovani jedne nasi pobocky.
    EDERA: dnes byly tr. schuzky maturitni predmety se u nas hlasi do 1.12. Aspon tedy uz ma overeny certifikat na FCE, to dnes byl na poste manzel :) Ostatni jeste certifikaty budou delat, asi je staci dodat pozdeji a tim mit anglinu z krku.
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    EDERA: to je pravda, to je taky děs
    EDERA
    EDERA --- ---
    IDENTITY: Družební spolupráci s Michelskými pekárnami měly snad všechny školy v Praze. Na mistra Rudolfa Zelenku jsme tuhle vzpomínali se slzou v oku.

SINSEMILLA: Mýdlo je ještě dobrý, ale ty indický vonný tyčinky! Zhebla bych tam na migrénu do tří dnů.
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    TRISSIE: já zas nikdy nechápala, jak někdo může pracovat v těch obchodem s mýdlem
    IDENTITY
    IDENTITY --- ---
    SINSEMILLA: Přes známý je to nejlepší, to platí pořád, ať už je to manuální práce, hlídání, nějaký krmení počítačů, cokoliv. Pro mě mj. pocit, že neprůbojka není úplně mezi cizíma (i když ty pralinky právě přes znánou byly, takže...). Ale teď v září třeba dělala pro MČ průzkum, kterej našla na fb. Za měsíc a 50 odevzdaných dotazníků to hodilo asi 2,5 k.
    IDENTITY
    IDENTITY --- ---
    TRISSIE: EDERA: Gymnázium Ohradní za totáče myslím jasně indikuje družební spolupráci s Michelskými pekárnami. Tak v rámci toho jsem zažila věci... Mj. mi bylo špatně z vůně při pečení sladkýho kynutýho těsta. Třetí den už mě z toho nosohltan pálil tak, že se mi chtělo brečet. (A sorry za OT.)
    EDERA
    EDERA --- ---
    IDENTITY: Dyť říkám - znám M., takže chápu, v čem byl problém. Ona je taková něžná víla.:-)
    TRISSIE: Já vím. Dělala jsem na brigádě u Metro-dezertu.:-)
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    SINSEMILLA: A vlastne jsem jeste prodavala ve skejtackym obchode a majitel byl tatuv znamy. Ale to uz mi bylo pres dvacet
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    EDERA: no... já bych asi tak trpěla, jednou jsem byla pracovně v Orionu (v kancelářské části, ne v čokoládovně) a ten smrad se mi zažral do kůže, do oblečení, asi měsíc jsem se nemohla na čokoládu ani podívat. Prostě čeho je moc, toho je příliš!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam