• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MEADMT - "duchovní molekula"
    TRYL
    TRYL --- ---
    arundinacea seems to be, check again.
    MICHAL_R
    MICHAL_R --- ---
    5-meo-DMT is definitely not na "EXCLUSIVE" alkaloid in Phalaris grass. N,N-DMT in Phalaris grass seems to be the predominant alkaloid, with 5-meo being also included, but its definitely not predominant... Phalaris is not known as a reliable source of 5-meo;
    TRYL
    TRYL --- ---
    arudinacea is almost exclusively 5meo, i'd say.
    MICHAL_R
    MICHAL_R --- ---
    TRYL: Let´s wait for the responses from the Nexus :-) I don´t know the answer myself, therefore looking forward to any anwer. Howerver, the most common source of DMT in Central Europe is Phalaris Arundinacea :-)
    TRYL
    TRYL --- ---
    can anybody tell whether this ubiquitous acacia-looking tree is pseudoacacia or true acacia, and if a. confusa & acacia maidenii are to be found in central europe?
    MEA
    MEA --- ---
    dost lidí si plete žábu Cambo (Kambo, Sapu - Verde, Phyllomedusa bicolor), která neobsahuje vyšší dávky DMT, než které pravděpodobně obsahuje její mozek, s Ropuchou koloradskou (Incilius alvarius), kterou šamani nazývaji také Sapu (prý to znamená obecně žába), která obsahuje 5-MeO-DMT, bufotenin, halucinogenní tryptaminy

Bufo :)

Cambo

došlo mi to, že když jsem nedávno mluvila o kambo, tak mi pár lidí řeklo něco ve smyslu "týýýýjo, fákt? tak to zvládni tyjo, to bude asi hodně hustý" a občas jsem si všimla, že tak nějak lidi ty dvě žáby spojují..

HARVIE
    HARVIE --- ---
    Stuff They Don't Want You to Know - DMT - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=r9Rwi-tam1o
    MICHAL_R
    MICHAL_R --- ---
    MEA: Zatím není jisté, že šišinka DMT skutečně "produkuje". Z toho, co se o té studii píše různě na netu, zatím není jasné, zdali její autoři byli schopni dokázat "produkci" DMT, nejen "přítomnost". DMT je detekovatelné např. i v krvi, plicích a dalších vnitřních orgánech. Ta studie zatím není publikovaná, takže si na ní počkáme, a pak budeme chytřejší :-)
    MEA
    MEA --- ---
    KAMAHL: jo! to by mělo být ono :)
    MEA
    MEA --- ---
    jo já nevím, říkal mi to kamoš a tohle jsem nečetla, jdu na to :)
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    MEA
    MEA --- ---
    jinak nedávno vyšlo potvrzení vědecké studie, že šišinka se opravdu podílí na tvorbě DMT. ještě ten odkaz na článek to chce :)
    MEA
    MEA --- ---
    TSEGER: tak můžeš sem, díky .)
    TSEGER
    TSEGER --- ---
    MEA:workshop vcelku jasný... kdyžtak přeložím a vysvětlím ....
    PURPUREAL
    PURPUREAL --- ---
    DMT Found in the Pineal Glands of Live Rats | Psychedelic Frontier
    http://www.psychedelicfrontier.com/2013/05/24/dmt-found-in-the-pineal-glands-of-live-rats/
    MEA
    MEA --- ---
    ten workshop, nemáte to někdo s titulkama?
    a nebo může mi někdo popsat, co používá za látky, co s čím míchá a prostě popsat ten postup?
    látky k použití mu prostě nerozumím a vůbec..
    MICHAL_R
    MICHAL_R --- ---
    DAW: OK. Nechci znít paternalisticky, ale zde je opravdu třeba být opatrný. Např. rozdíl v dávkování mezi "n,n-DMT" a "5-meo-DMT" je cca 10x (což je rozdíl výletu do pekla na horské dráze, které přestaly fungovat brzdy)
    DAW
    DAW --- ---
    MICHAL_R: už jsem si něco k tomu zjistil, díky
    MICHAL_R
    MICHAL_R --- ---
    DAW: Jaké DMT máš na mysli? (Erowid určitě znáš, že jo?)
    DAW
    DAW --- ---
    Ahoj, mohli byste někdo poradit, kolik dmt dát do dýmky na jednu dávku?
    Je to takovej prášek, podobnej jemný soli.
    Nevím, jak to odvážit.. takhle jemnou váhu nemám.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam