• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MEADMT - "duchovní molekula"


    Diskuse o DMT - Dimethyltryptaminu a s ním úzce souvisejících jevech

    - teoretické poznatky
    - prameny (knihy, dokumenty)
    - praktické zkušenosti
    - souvislosti a návaznosti na další substance
    - spirituální pohledy
    - vědecké pohledy a poznatky
    - asociace
    - vlastní názory a zamyšlení- výtvarná tvorba
    - zážitky podobné stavu na DMT a s ním související
    - historie
    - ayahuaska

    Jde mi o ucelení informací o této látce a s ní úzce souvisejících jevů.
    DMT jako univerzální jazyk...


    http://www.rickstrassman.com/
    http://wiki.dmt-nexus.me/Main_Page
    https://www.dmt-nexus.me/forum/
    http://www.dmt.20m.com/

    http://www.erowid.org/chemicals/dmt/ - rozcestník

    bylinky
    http://www.biotox.cz/enpsyro/pj3rpsv.html

     

    rozbalit záhlaví
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    VYHULENY_UFO: no už jsem od tebe někde něco takovýho četl, tak by mě zajímalo co tím myslíš, když přesahy odmítáš
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    BRKODLAK: ja s temnotou nezacal.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    VYHULENY_UFO: no bať. hele takže když mluvíš o temné straně síly, tak tím myslíš jenom temnou stránku člověka, nebo i něco co ho přesahuje?
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    JAZZZ: cimze si myslis, zes mi slapnul na kuri oko? :P
    ale ok, ja nejsem napojen na sirsi vedomi, tak predpokladam, ze ses vis neco co ja ne :P
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    VYHULENY_UFO: musel ses ozvat, protoze jsem ti s tou temnou hlubinou slapnul na kuri oko, co?

    a co si pod takovym koncem sveta predstavujes? otevirani bran pekelnych, misto vody v rekach toxickou brecku a nebo ze ti nefunguje kreditka a neda se prihlasit na fejsbuk? konce nekterych svetu jsou realnejsi nez jine. nektere uz probehly, jine nas teprve cekaji :)
    CZECH23EKTOUR
    CZECH23EKTOUR --- ---
    2012 už bylo? mám doma sekt, který se chystám otevřít k té příležitosti, to už ho nebudu pít nikdy? Ne já počkám, až se začne počítat nanovo, teď to asi nemá cenu jak tak čtu.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    BRKODLAK: jo, takze to byl tedy tvuj prvni konec sveta? :P
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    VYHULENY_UFO: ne, byla to čistě záležitost toho období před rokem 2012, hledal jsem něco čeho se chytit. bylo to užitečný k získání náhledu na tyhle satanistický srandy...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    BRKODLAK: ok, takze patris mezi ty lidi co maji doma katastrofickej kalendar a doufaji, ze jednou ten konec sveta prijde. a kdyz neprisel ani v 2000, ani v 2012, tak urcite jednou musi prijit, idealne jeste za jejich zivota :P
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    VYHULENY_UFO: já v to doufal
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    JAZZZ: verils, ze konec sveta nastane v roce 2012??? :P
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    ONEHEART: to je ta stinna stranka lidske povahy. i do tehle temnoty DMT otvira dvere tem, kteri ji v sobe zivi a oni se pak DMT pravem boji, protoze presne v te hlubine budou travit zbytek vecnosti. ale stale doufam, ze treba DMT by mohlo dostatecnemu mnozstvi lidi pomoci uvedomit si co vlastne Zemi a i sami sobe delaji a k tomu bude treba ho udrzitelne produkovat.

    problematikou udrzitelneho rozvoje uz se zabyvam par let. zacatek bych pocital od jednoho silneho zazitku na palouku v lese. prsty jsem mel zaborene v mechu, dychal spolu s planetou a soucitil s ni. najednou mi docvakla spousta informaci o globalni ekonomice a celem produkcne-spotrebnim retezci, ktere jsem predtim neumel dat do souvislosti. uvedomil jsem si, ze pri soucasnem tempu rustu civilizaci zbyvaji maximalne desitky let a kolik to zpusobi utrpeni. pak jsem se rozplakal a omlouval se za celou tu absurdni technoplisen, ktera obrusta a dusi planetu. ji to sice boli, ale nakonec nas prezije, jestli se nenaucime chovat udrzitelne.
    znate karmajogu? od toho roku mam pocit ze muzu cerpat spoustu energie z toho, ze jako smysl sveho zivota, ktery bude ramovat moje kazdodenni kroky, si zvollim sluzbu a pomoc nasi spolecne matce. Zeme je jeden obrovsky meta-organismus :)

    kdyby to nekoho zajimalo, tak tady jsou k tomu nejake informace jak to exaktne uchopit
    Video Highlights | The Natural Step
    http://www.naturalstep.org/en/videos

    mozna ze prave vy to dokazete pochopit nejlepe ze soucasnych lidi. videli jste nekonecno a ted uz je to jen o tom ho umet spravne pouzit :)

    abych jen nekecal, tak ted na jare ve Valci sazim stromky. kdybyste meli chut, muzete se pridat. zrovna ted 17-18.4. tam miri nejeden psychonaut :)
    [ Sázíme ovocný sad ve Valči! / workshopworkshop / 27.3.2015 / CR - Karlovarsky kraj - Valeč v Čechách ]
    ONEHEART
    ONEHEART --- ---
    When DMT Equals Killing the Environment - The Nexian
    http://the-nexian.me/home/knowledge/131-when-dmt-equals-killing-the-environment

    stinná stránka popularity DMT :-/
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    MICHAL_R: hahaha :) dmt s imao je legrace
    MICHAL_R
    MICHAL_R --- ---
    MORRELLI: Ono to hodně záleží na technice vaporizace. Nejčastější chybou je podle mne to, že (1) toho lidi hodně spálí přímým kontaktem s plamenem (když nepoužívají vaporizér), nebo (2) to nezvládnou v plicích podržet dostatečně dlouho. Ale když se to provede dobře, tj. když je dobrá technika, tak 30mg obvykle stačí. S dobrým vaporizérem to pak lze natrénovat i tak, že se to všechno inhaluje jediným nádechem - to je pak taky docela zajímavá zkušenost...
    MORRELLI
    MORRELLI --- ---
    MICHAL_R: OK dík, 30 se mi zdálo málo, ale já jsem nějakej moc odolnej :-)
    MICHAL_R
    MICHAL_R --- ---
    MORRELLI: Zcela určitě neměl. Jak jsem psal, tak orální IMAO zesílí efekt n,n-DMT cca 3x. Čili (cca) 12x3=36mg. "Průlomová dávka", když se to provede "správně", je u normálního člověka cca 30mg...

    Jinak pro info: kombinovat IMAO a 5-MeO-DMT (orálně!) je fyzicky poměrně nebezpečná, potenciálně smrtelná, záležitost... Takže bacha :-)
    MORRELLI
    MORRELLI --- ---
    MICHAL_R: 10 - 12 mg to je hodně nízké dávkování. Neměl jsi 5-MEO-DMT?
    MICHAL_R
    MICHAL_R --- ---
    MORRELLI, FEXIST: Párkrát jsem to zkoušel, a upřímně si nejsem jistý, jestli do toho ještě někdy půjdu... Hodně mne zaskočila jak intenzita, tak délka trvání (cca půl hodiny namísto obvyklých 5ti minut). Po odletu jsem ležel na zemi, lapal po dechu a modlil se, ať to už skončí - a ono to pořád nabíralo na intenzitě. V jeden okamžik mne to přeneslo do vozíku na nějaké pekelné horské dráze, a já zjistil, že se samozřejmě nemůžu ani pohnout. Do vozíku vedle mne pak přisedl takový výstřední mezi-galaktický skřítek, kouká na mne s takovým zlomyslným zábleskem v očích, a křičí na mne: "TAKŽE TY TO CHCEŠ VIDĚT, JO? TAK JO! CHACHÁ! TEĎ SE BUDEŠ KOUKAT, PROTOŽE JÁ TI TO VŠECHNO UKÁŽU! CHACHÁ!!!", a rozjeli jsme se na nejděsivější jízdu mého života. Skřítek mi furt něco ukazoval a vysvětloval, ale já jsem si z toho nebyl schopen, kvůli své smrtelné závrati, nic zapamatovat. Skřítek se jakoby zmocnil mého vědomí (docela nepříjemný pocit), a odmítal mě pustit "dál". Ta jízda byla to takový vizuálně-emoční overload, že si z toho teď již pamatuju fakt jenom ty emoce - něco mezi bezmocným zoufalstvím a smrtelnou hrůzou.

    Takže výprask jako z učebnice ("Psychedelie pro mírně pokročilé - metodika pokus / omyl") :-) Hukot jako sviň, ale na nějakou "pomalejší" práci to moc není... Nikoho od ničeho neodrazuji - jen buďte, prosím, opatrní.

    Po plné inhibici skrze žaludek (tj. cca 30 min.po vypití vývaru ze 3g routy) pak zkušenost trvá asi půl hodiny. DMT taky, přes počáteční relativně pomalejší akceleraci (kdy si člověk říká "to je nějaký pomalý - že jsem si toho naložil málo?"), působí minimálně 3x intenzivněji... takže bacha. Rozhodně nedoporučuji měřit od oka: 10mg bylo ještě docela zvladatelné, ale 12mg mě poslalo na výše popsaný horror-trip, ze kterého si vůbec nic nepamatuju.

    Hodně štěstí všem letcům. A nezapomeňte pak nasdílet své zkušenosti...
    KUMULUS
    KUMULUS --- ---
    ANGIOLETTO: Rád si to přečtu :-)
    ...já si po opakovaném zvažování říkám, jestli ta třetí úroveň nebyla jen pokračování té druhé a kundalini energie nakonec přece jen nevystoupala až do poslední čakry, jen už jsem to nevnímal fyzicky.
    Ale možná se jen zpětně snažím víc a víc celý zážitek nějak dovysvětlit, jak už má racionální mysl ve zvyku.
    FEXIST
    FEXIST --- ---
    MORRELLI: Nezkousela sem, ale dej vedet pripadne jak to dopadlo..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam