KARLOS: jj, ty první zážitky jsem měla odproštěný od sebe naprosto, sebe jsem neidentifikovala ani jako entitu, protože bez ega to imho nejde.. prostě existuje jenom čistý bytí a vize nebo vizuály, člověk sám o sobě jakoby není identifikovatelný, ale přitom vnímá, že je, bez rozumu, jen citem, nevim, jak to líp popsat, zatim.. během takovýhleho stavu třeba nejsem schopna vysvětlit nebo popsat, jak ty obrazy vypadají, často jsou fraktálovitý nebo jax psal, tak mandalovitý, ale blíž mi to zatim popsat nejde, co se detailů, barev, tvarů týče..
další dny už jsem takový naprosto odproštěný stavy vnímala míň, už jsem v nich věděla a cítila, že existuju a prožívám řekněme určitý typ vyvrcholení nebo kontinální pocit naprostýho blaha, spokojenosti a slasti, který se drží hodně dlouho a v něm probíhá příběh, kterej jsem tu psala někdy před dvěma lety circa, byl o indiánech a sázení peyotlu, myslim..
VYHULENY_UFO: to je právě to, co si nepamatuju, a to je trochu škoda, jak jsem psala, chtěla jsem si to zrekapitulovat a nešlo to, jediný, co jsem si pamatovala byla ta realita, příběhy zmizely brzo..