• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MEADMT - "duchovní molekula"
    MEA
    MEA --- ---
    MICHAL_R: kino aero?
    MEA
    MEA --- ---
    ELDA: třeba to chtělo uvařit dohromady jako směs nebo min. žvýkat společně, i s tim džusem - nějak, nevim :D.. ale tam bych si řikala, že ta možnost posrání, pozvracení, by mohla být reálná, i když, co já vim.. chce to zkusit :)
    MEA
    MEA --- ---
    FEXIST: jojo, je to zajímavý.. tos mi připomněla..

    i když to není vůbec objektivní, tak například, když jsem měla zkušenost s vyšší hladinou harmalinu než údajně bývá obvyklý v poměru k jiným směsím, viděla jsem spíš tunely a různá zrození, hranatý mapy na těle lidí ala shipibo tetování (na což jsem přišla nedávno při psaní práce, do tý doby jsem netušila, že kmen shipibo používá mapový tetování) poměrně špatně jsem si ty vize pamatovala a spíš si je pomalu vybavuju s odstupem času, ale vizuály rostlin a pocity, že s nimi komunikuji, jsem skoro neměla.. ale asi taky záleží trochu na prostředí, protože jsem byla většinou mimo přírodu..
    i když se tvrdí, že prostředí nemá vliv, věřím přesto, že má, i když minimální..

    stejně jako je otázka, jestli množství harminu, harmalinu a celkově se různící poměry, může způsobit jiný druh vizí.. osobně by mi to nepřišlo nepravděpodobný, protože když se to vezme z poměru "vše souvisí se vším", tak záleží vzdycky na souhře okolností a návazností, ale to už je moc filozoficky zavánějící a chtělo by to velký množství výzkumných vzorků, no.. :)

    jinak..

    jaký poměry směsi byly od maďarů, se kterýma mám častější zkušenost, netuším, nicméně vize byly spíš rostlině-antropologický, tedy, že jsem viděla příběhy o lidech sběru peyoutlu a sazby rostlin a bylin, různá políčka a tak, případně se mnou divoký rostliny komunikovaly a např. mne někam lákaly, koukaly na mne z čaje a podobně :), jen nevim, jestli tam byly právě ty víc "dívčí" rostliny..

    zkusím poptat složení :)
    MEA
    MEA --- ---
    paráda! spuštěn výzkum ohledně kontextu užívání ayahuasky po celým světě, k zájemcům se určitě dostane :)

    jinak výborná kniha od strassmana, luny a dalších, pěkný kolígium :) -

    https://www.kosmas.cz/knihy/145400/vnitrni-cesty-do-vnejsiho-vesmiru/,

    možná už tu někdy proběhlo, ale jsem z ní nadšená, takže prostě post :)
    MICHAL_R
    MICHAL_R --- ---
    Byli jste tam nakonec někdo?

    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    ELDA: bud rad, ze ses z toho neposral jak amina... zvykat seminka... :-)
    Tadyhle kocourmikes by mohl vypravet, jak stravil psychedelicky vylet vsede na hajzlu s kyblem na kline,)
    ELDA
    ELDA --- ---
    Hodinu jsem kousal tri gramy seminek Harmaly (nic moc) od Botanicu a pul hodky po rozzvykani, rozzvykal dvacet slabsich moravic a zapijel rybizovou stavou a nemam z toho pocit, zeby to fachalo vic. Vizual zadny zato hodne myslenek az mi z toho tezkla hlava a pak zpíval a modlil se, kze ryze meditativni... Bylo to rozhodne slabsi nez ctyricet pred tremi mesici.
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    Epizoda 9: Rita Kočárová | Podcast Proti Proudu
    http://protiproudu.net/rita-kocarova/
    FEXIST
    FEXIST --- ---
    JAZZZ: Kladu si stejnou otazku.. a presne, na nejakou objektivnejsi odpoved by bylo potreba vice vzorku a denik pilota. Ale myslim si ze duchove pritomnych rostlin se urcite mohou projevit, naposled sem mela celkem "divci" rostliny v chanze a i nasledne prozitek mi vedla zenska entita.. urcite by stalo za sdileni, zajmaly by me zkusenosti a pozorovani ostatnich na toto tema, ale mozna ne kazdy zna slozeni sve changy.
    MEA
    MEA --- ---
    RND: chce to vyzkoušet a vymyslet něco, co by účinky posílilo, kdyby to hold nefungovalo :).. nějaký experimentík s džusem by se hodil :)

    JAZZZ: jojo, snad jo, snad už konečně někam vyrazím, ale nevim, finišuju pomalu studia, tak snad by to už mohlo být volnější.. těšim se na pokec i pivko a pak třeba finále ve formě "vesmír nás má rád" .)

    jinak muchomůrky žádnej zvláštní objev, zatim hypotézy a náznaky.. aspoň v gugl hledání
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    KOCOURMIKES: jj kdyz uz nekdo ma sul, tak asi snupnout, ale asi to bude hnus. obecne mi tahle metoda aplikace nic moc nerika.
    kdyz vaporizovat, tak ciste dmt, nebo changu. v te souvislosti me prave napadlo, jestli ty bylinky krome IMAO i davaji tomu DMT nejakou "dusi" .. mozna svym zpusobem jo, ale asi mam malo nalitano na to, abych mel dostatecny vzorek dat a mohl to objektivne zhodnotit :)
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    JAZZZ: ale sul (DMT HCl, citrat, tartarat) se spatne vaporizuje ne? nebo ne nektera dobre?
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    KOCOURMIKES: jj. ona by asi fungovala i do oka a ehm dalsich dostupnych sliznic, ale rekl bych ze nic z toho neni extra prijemny zazitek, takze zustanu u vaporizace :)
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    JAZZZ: sul do nosu funguje i bez imao ze
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    KOCOURMIKES: tak samozrejme. o absenci imao jsem nic nepsal
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    JAZZZ: oralne ne bez imao jak te to napadlo
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    KOSZLIK: DMT ve forme soli se dokaze vstrebat pres sliznici, takze se da snupat nebo polykat.

    MEA: chapu jak to myslis a taky to tak vidim. je to obsahle tema a dost zalezi jak se ty pojmy definuji. tesim se, ze to proberem az se zas nekde v lete potkame :)
    KOSZLIK
    KOSZLIK --- ---
    RND: to bys toho džusu musel vypít několik litrů imho

    ad. oralní užití dmt...v jaké ho máš formě? to dává smysl kdybys mel liánu nebo mimozu nebo třeba houby a chtěl si uvařit ayu...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam