• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MEADMT - "duchovní molekula"
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Bufo Alvarius - The Underground Secret Soundtrack - Maok - Galaxy
    https://www.youtube.com/watch?v=212H6LlNyME
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    zatim nic moc teda, cekam ale ze tam kus te dmt fenomenologie bude.
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    Tak prave vysla elekronicky kniha DMT od Dicka Khana, cast prvni z 500 DMT tripu, 18 USD

    Prosim elektronickou knihu si vsichni kupte a v zadnem pripade nesdilejte nikomu pres internet bez zaplaceni at neni ukradena. Premluvil jsem Dicka (na zaklade poznamky Misi aby se nekacely v Amazonii stromy na papir, je to od tech parchantu z Amazonu), tak zadne pirateni kradeni ze to skonci nasdilene hned tady na fetackych forech a na libgen.ru, DMT skreti says affirmative.

    http://www.amazon.com/.../153752464X/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1508182980&sr=8-1&keywords=dmt+dick+khan
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    Testování psychedelických drog na „minimozcích“ přineslo velmi zajímavé výsledky – VTM.cz
    https://vtm.zive.cz/...-na-minimozcich-prineslo-velmi-zajimave-vysledky/sc-871-a-189912/default.aspx

    Inkriminované proteiny plní rozličné úkoly, ale ve výsledcích bylo možné rozeznat jasný vzorec: v důsledku působení výše zmíněného psychedelika došlo k down-regulaci (regulace směrem dolů) proteinů spojovaných s mozkovými lézemi, degenerací a zánětem.
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Bufo Alvarius - The Underground Secret - Teaser
    https://www.youtube.com/watch?v=Xu8tHdgZmNM
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    ještě upresneni, soutěž o vstup na celou konferenci a par clanku:

    Volny vstup na premiéru bude možný od 19:30. Nemusíte se nikde registrovat, jen prosím, zde klikněte na "zůčastním se", ať máme přehled, kolik lidí zhruba dorazí. Děkujeme!

    https://www.facebook.com/events/133199967418701/

    Do Prahy přijíždí elita spojená s filmy, které mohou změnit váš život
    https://www.kinobox.cz/clanek/13086-filmy-ktere-vam-rozsiri-vedomi-transpersonalni-konference-grof.

    Film o žábě Bufo Alvarius aneb Je celkový stav lidské civilizace nadále udržitelný?
    https://www.kinobox.cz/...126-film-o-zabe-bufo-a-jine-lahudky-na-unikatnim-svetovem-setkani-v-praze.

    Tenhle filmový trip vás zdarma dostane na Transpersonální konferenci (SOUTĚŽ)
    https://www.kinobox.cz/...3121-tenhle-filmovy-trip-vas-dostane-na-transpersonalni-konferenci-soutez.
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    pratele, srdecne vas zvu na svetovou premieru mého filmu, která proběhne ve ctvrtek 28.9.2017 ve 20:00 v Praze na Mezinarodni transpersonalni konferenci. presto, ze je tam extremne draha vstupenka, pokud prijdete jen vecer na film, mate vstup i film zdarma.

    Radikální svědectví o nejsilnějším známém přírodním psychedeliku, tryptaminu 5-MeO-DMT a žábě Bufo Alvarius ze sonorské pouště. Film je koncipován jako strhující audio-vizuální dobrodružství, které umocňují originální zážitkové animace inspirované touto mimořádnou látkou. Fascinující výpovědi skupiny psychonautů, kteří se za zkušeností s Bufo Alvarius vydali na cestu do Jižní Ameriky, dokreslují osobní příběhy nestora transpersonální psychologie Stanislava Grofa a novodobého šamana Octavio Rettiga, který ceremoniální kontakt s uvedenou substancí zprostředkoval tisícům dobrovolníků z celého světa. Mnohým změnila život. Původní záměr tvůrců natočit dokumentární reportáž vygradoval do intenzivní filmové meditace o povaze vědomí a bytí.
    [CZ/EN, délka 65 min.]

    screenshoty z filmu a vice info najdete zde:

    https://www.facebook.com/Bufo-Alvarius-The-Underground-Secret-425192734542462/

    http://bufoalvarius.com

    TADEAS
    TADEAS --- ---
    Here's what happened when a psychiatrist tried to treat his depression by smoking DMT every day
    http://www.psypost.org/...s-happened-psychiatrist-tried-treat-depression-smoking-dmt-every-day-49285
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    Cetl nekdo knihu Dicka Khana?

    DMT & My Occult Mind
    https://www.createspace.com/5701764
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    Scientists Are Giving Magic Mushrooms To Religious Leaders | IFLScience
    http://www.iflscience.com/brain/scientists-are-giving-magic-mushrooms-to-religious-leaders/
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    TADEAS: dat si 4-fosforyloxy-dmt na NUDZ s holkama musi byt bajecne :) resp. je tam zajisteno ze se tam jen tak sproste nezfetujes jako nekde na psy akci :)

    Jinak to DMT v UK pro Robina je mozne v soucasnosti jenom kvuli jedne osobe: prof. David Nutt.
    TADEAS
    TADEAS --- ---
    MICHAL_R: to je samozrejme jeden cil a myslim ze to je celkem jasne, zaroven ale podle me clovek potrebuje nejak psychedelii rozumet zevnitr, z toho "prozitku", coz podle me vedecky mysleni tohoto typu neumozni, proto uchylovani se ke zdrojum ruznejch samanismu, spiritualit, psychologii etc., zaroven ale my (spolecenstvi, kultura) imho potrebujeme toto chapat a promyslet z vlastnich vnitrnich zdroju, coz cinime treba temahle neuro vyzkumama, protoze to je jeden z nejakejch tech dominantnejsich vyssich diskurzu. zaroven i vidim moznost, ze z toho prozitku, z psychedelie vychazejici mysleni muze do sebe zahrnout a ze sveho mista pak reinterpretovat (to jsem tim myslel) tyhle vyzkumy. protoze i ony nakonec respektuji a odhaluji nejakou krajinu, topologii, a tam se to setkava.
    MICHAL_R
    MICHAL_R --- ---
    TADEAS: Je jasny, ze snaha narvat psychedelickou zkusenost do nejakeho rigidniho vedeckeho jazyka nebude nikdy zcela uspesna. Ja ale tyto vyzkumy vnimam dost pragmaticky, totiz ze jejich efektem muze byt (znovu)uvedeni psychedelik do odborneho diskurzu, a ze mohou prispet k jejich destigmatizaci. Takze za mne dobry :-)
    TADEAS
    TADEAS --- ---
    David Nichols - DMT And The Pineal Gland: Facts vs Fantasy.
    https://www.youtube.com/watch?v=YeeqHUiC8Io
    TADEAS
    TADEAS --- ---
    KOCOURMIKES: jo jasne, ta fenomenologie je skutecne jednoducha :D obvykle se tim zastitej lidi, co si myslej, ze diky tomu nebudou muset uz moc dal premejslet.
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    TADEAS: ale vubec, co se tyce dmt prozitku, pouzije se jednoduse fenomenologie. Ale asi bych pro jistotu pichnul poradnou injekci i Robinovi :)
    TADEAS
    TADEAS --- ---
    PURPUREAL: souhlasim a nevim :) ... pro me jsou ty neuro vyzkumy zajimavy, ale myslim ze se to bude muset reinterpretovat v jinym paradigmatu nez co ted operujeme a na to vedecky mysleni nestaci.
    TADEAS
    TADEAS --- ---
    The brain on DMT: mapping the psychedelic drug's effects | WIRED UK
    http://www.wired.co.uk/article/mapping-brain-dmt-psychedelic-drugs

    “Perhaps [entity encounters] relate to the fact that, certainly throughout our lives, but especially early on in our lives, we’re surrounded by entities – as in people,” says Carhart-Harris, who has a background in psychoanalytic and psychodynamic psychology.

    “The first thing that we manage to focus our gaze on are people, and their eyes, usually. So it just follows that this will be a major part of the human psyche, and likely a major part of the unconscious.”

    Carhart-Harris hopes to show that an encounter with an entity may show a similar pattern of brain activity to an encounter with a person.

    “It’s not a bulletproof approach,” he says. “But we’re working on the hypothesis that the experience of entity encounters rests on brain activity. And if it does, then why don’t we look at the neural correlates of some elements of encounters [with] entities off the drug, and get a sense of where people’s brains are sensitive.”

    The researchers will also be paying close attention to the transcendental qualities of the DMT experience. By asking participants to rate the intensity of experience, they hope “to capture, potentially, that leap” into another world which characterises a trip.

    ...

    “It’s hard to find other tools out there that can alter consciousness so dramatically and so reliably,” says Carhart-Harris.

    The dosage the researchers have settled on is 20mg – a quantity that is significantly more potent than it would be if smoked (the usual route of administration) due to its intravenous administration.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam