• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TETA_JELENACestujeme s detmi...kdykoli a kamkoli
    MORKANT
    MORKANT --- ---
    KEIKIN: myslím že na horním toku většiny českých řek najdeš taková místa často. Osobní zkušenost mám jen z Horní Vltavice, tam je voda nádherně čistá (a studená :). Vodáci asi poradí lépe.
    KATIA
    KATIA --- ---
    ANNAWA: kamarádka doporučovala v Chorvatsku Brač, byl tam její brácha s 1,5 děckem a byli moc spokojení. ale to je vše, co o tom vím ;-) my jedeme do Itálie do Caorle, také ze zkušenosti v okolí vhodné s prckem.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    ANNAWA: sever Chorvatska je zbytečně drahý, jižněji jsou zase horší služby a v moři ježci apod. Chorvati nejsou moc čistotní, na plážích je kolikrát sklo, nepořádek apod...
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    VERONIKA22: čili Cirkvenice je taky ok? I když na pobřeží?
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    ANNAWA: než jsem pročetla tvůj příspěvek tak jsem chtěla odepsat: Krk :oD. byla jsem v chorvatsku jednou jedinkrát a bydleli jsme asi 2km pod cirkvenicí či jak se to píše. Krk mi přišel docela málo narvaný ač jsme na něm strávili jen jeden den. a nad cirkvenicí jsme nachodili spousta kilometrů v těch svazích. koukat v přírodě bylo na co a nepotkali jsme ani jednu nohu! ale cesty byly myslím kamenité nic pro šlapání batolete. ale hádám, že batole se stejně asi nějak ponese aby se spíš prošlápli dospělí :o)
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    MORKANT: no právě né přehrady, ne "stojaté" vody, ale pěkně čistá voda tekoucí. Mám totiž za to, že taková místa téměř vymizela. Ale třeba na horním toku Lužnice...nevím
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    Rozhodli jsme se, že nakonec nebudeme v létě podnikat žádné extra buřty v podobě původně plánované Skandinávie a že si prostě pojedeme odpočinout do Chorvatska. Nemáte nějaký tip na místo vhodné pro batole, tedy dostatečně klidné, ale zároveň dostupné tak, aby byly možné pěší procházky jinde než po narvaných pobřežních promenádách, aby tam byly zapadlé pláže a aby šly výlety autem po větším okolí. Písečné pláže jsou fajn bonus, ale ne nutnost. Ubytování chceme v nějakém apartmánu v soukromí, tip na ubytování nehledám, to si najdu přes web. Jde mi vyloženě o tip na oblast - v Chorvatsku jsem byla několikrát, takže to tam trochu znám. Zvažujeme třeba ostrov Krk, ale nevím, zda mi neuniká něco vhodnějšího. Díky.
    MORKANT
    MORKANT --- ---
    SUCUBIS: z Barrandova je to zhruba stejně daleko, ale mnohem ošklivější cestou, přes dálnici a tak. Cestu z Velké Chuchle můžu doporučit, vyrostl jsem tam :) Nádhernej les, a pro dobrodružnější povahy i nějaké ty lomy okolo.
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    SUCUBIS: aha, že to měl být ten barrandov, to jsem nepochopila :-)
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    MEDVED007: je no, vedet ze je to tam a ne na Barrandove jak puvodne tvrdila, tak sem nepisu
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    SUCUBIS: ale to na té mapě je, ne ?
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    VERONIKA22: info od mamky co tam dneska sla je : Velka Chuchle, po ilnici nahoru smer les, do kompe kolem hrbitova asi 2,5km a jsi v ZOO - takze hadam to bude http://www.kudyznudy.cz/Aktivity-a-akce/Aktivity/Minizoo-ve-Velke-Chuchli.aspx
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    tenhle web vypada pekne nebyl jste nekdo?
    Rodiny s dětmi - FARMA BLANÍK
    http://www.farmablanik.cz/rodiny-s-detmi
    MORKANT
    MORKANT --- ---
    KEIKIN: přijde na to, čemu říkáš čistá :) my se koupem ve Vltavě, na Slapské přehradě...
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    PETATA: ja jela na raftu jeden usek Vltavy a peklo, nuda naprosta, v tom clunu neni citit ani perej, clovek si tam pohodlne nesedne a jeste je v nem vzadu dira, no vrchol ... tak se zda ze ve 3 letech udelame z prdika maleho vodacka :)
    PETATA
    PETATA --- ---
    SUCUBIS: My jezdíme každoročně na takových závodních pramicích na Berounku, což je také klidnější voda. Je to nepřevrhnutelné, takže si myslím, že to s Naty letos zkusíme alespoň na krátkou vyjížďku a nebo na raft (vím, že ty nechceš). I když na něm jsem nikdy nebyla. Na kanoe bych malou nevzala, co jezdíme na pramičkách, tak mi kanoe přijde moc vratká :)
    Berounku mám hrozně ráda a hezky se po ní svezeme skoro až domů :) Přinejmenším rovnou do loděnice
    Manžel je vodák každým coulem, takže Naty tenhle koníček asi nemine, za chvíli už bude závodit za Neptun Řevnice :) tak si musí zvykat

    Jen si říkám, že mám hodně smělých plánů a doufám, že to bude všechno zvládat. Zatím jí jsou 3 měsíce a je zlatá, tak uvidíme, jak se to dál vyvine
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    KOPRETKA: jo a já na vodě taky byla poprvý. takže taky žádnej vodák nejsem, když nepočítám Úpění... ))) což sou alegorické vozy a více méně se furt přenáší..)
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    SEVERINE: hele záleží. my s dcerou jeli v létě poprvý(3,5) a cvakli jsme se hned, jak jsme se odrazili od břehu a docela hnusně.( no sedla znovu bez problémů a další tři dny vydržela. je fakt, že seděla vepředu a ani se nehejbala a hlavně ani nedutala, což u ní byl zázrak..) druhej a třetí den jsme dávali i jezy.)
    letos jedem zase. Jako loni je to zájezd kapely, a po večerech se hraje v kempech. Voda klidná, úseky přijatelný a večery společenský. nejspíš se pojede zase o svátcích v červenci, tak kdyby se chtěl někdo s dětmi přidat, tak může, je to otevřeno veřejnosti.)
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    SUCUBIS: prosím zeptej. v životě jsem na barrandově nebyla a zoo by byl asi jediný důvod proč tam zavítat :o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam