• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TETA_JELENACestujeme s detmi...kdykoli a kamkoli
    KATIA
    KATIA --- ---
    TETA_JELENA: červenec a srpen by mě s děckem ani moc nenapadl, naši byli loni v červnu, letos jedeme až v září, tak uvidíme... kdyžtak to jistí bazén a dlouhé procházky po pláži :-)
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    KATIA: kamaradka tam jezdi s partou rodin uz nekolik let, ale jezdi vzdycky cerven, pry uz to tam je v cervenci spinavejsi a more osklivy. pristi rok mozna pojedeme s nimi.
    KATIA
    KATIA --- ---
    EVIANAIVE: já už jsem to tady psala, jedeme do itálie do caorle, dvě rodiny z naší blízkosti tam s dětma pravidelně jezdí a jsou spokojení. celé letovisko je prý hodně zamířené na rodiny s dětmi, přitom je tam docela pěkné historické centrum a dá se lodí udělat výlet do benátek... pláž je písečná, akorát tedy právě kvůli vlnám letos zkoušíme jiné apartmány, kde je i bazén, aby se to dalo střídat...
    EVIANAIVE
    EVIANAIVE --- ---
    hm, my chceme v lete autom do itálie ALEBO chorvátska, ALE chceme hlavne čisté pekné more s pozvoľným vstupom, radšej piesok, ale kamene ma nezabijú (ste tu spomínali nejaký ostrov?), aby to nestálo majlant, aby bolo poblíž nejaké detské ihrisko nie uplne zdemolované, pri ubytku bazen atd.....hľadám, ale bez referencií nemám šancu, minulý rok sme to pokašľali gréckom, kde sme žili 10 dní v izbe 6x5 m2 snáď traja atd, proste hruza...... diky :) a sorry zas za spam
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    N_I: taky bych rada vedela o necem takovym. uz jste byli na Blaniku?
    me by stacili samostatny farmy, ani tam nemusi byt tolik moc veci pro deti. Ten blanik je dost luxus. uvidime, jak se nam tam bude libit.
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    ZEMINO: VALENTINA: diky, mam ten stejny pocit, ze to tak udelam. letos to bude lehci zkouska, zadny nositko nosit nebudu.

    VERONIKA22: my mame psy dva a ja jsem si 100% jista, ze ta vetsi utulkova by v tom nebyla. uz jsem na to koukala:))). budeme slapat po svych...
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    MEDVED007: ja planuju jet k mori tak, ze ja budu cely den hltat knizky u bazenu a sem tam se smocim, manzel bude prez den delat chuvu a vecer se vymenime, ja budu hlidat spici dite a on si muze jit radit kam chce s kamaradem ktereho bych mu chtela zablit s nama ... proste moje dovolena :D kazde rano se upinam k tehle krasne predstave, minimalne tenhle rok se jeste nikam nejede :(
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    MEDVED007: Tak jasný :-) Každej si to udělá tak, jak to nejvíc vyhovuje jemu :-)
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    RYBKA: asi jsem divná, ale já chci trávit dovolenou s dětmi...a ano, dovolenou mimo jiné koncipuji tak, aby to bavilo všechny členy rodiny....takže každý dělá ústupky...já trávím čas u bazénu, děti třeba po výletech, které je až tak neberou...normální rodina.....peníze nejsou všechno :-)
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    MEDVED007: Tak to bych dala děti k babičce, jela k moři na týden sama, a pak strávila zbytek dovolené někde v ČR na koupáku. Vyšlo by to levněji ;-)
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    KATIA: ANNAWA: SUCUBIS: Díky za odpovědi :-)
    TETA_JELENA: Naše loni tříletá byla schopná ujít za den tak 5-6, ale brali jsme s sebou odrážedlo a v případě velké krize ji muž poponesl na koni.
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    TETA_JELENA: nám se osvědčil šátek...je to skladná věc, která se dá v pohodě složit do batohu a nepřekáží na zádech furt....a když bylo dítko unavené, tak šlo do šátku na záda. pravda je, že s druhou dcerou jsme to tak už nedělali, je řádově větší a těžší než ta mladší a hlavně jsme prostě pěší výlety omezili....spíš jezdíme na kolech....a tam může být dítě na sedačce docela dlouho


    RYBKA: kdo mluvil o tom, že JÁ se koupu v bazénu. kdyby to byla moje volba, tak do bazénu nevlezu...ale naše děti bazény naprosto milujou...moře jako snesou, ale vadí jim, že to je slaný, že jsou tam různý živočichové (fuj), že jim písek leze všude, že je píchají kameny, že jsou moc velké vlny, že to je studený atd atp....takže jako jo, vlezou tam na chvíli, ale že by se hodiny rochnily v moři, tak to ani náhodou. a ne nemáme úplně divné děti...takových znám mraky. v bazénu jsou spokojené, řádí tam hodiny a já se jdu sem tam smočit a jinak si čtu na lehátku na břehu...dle mého ideální :-)
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    ANNAWA: já mám taky něco kde se zatáčení kola nijak nedrkotají a ani 15cm sněhu si nevšimnu a přes to mě to tlačení okolečkované věci v lese ser..., lesní cestou fakt myslím něco kde by odrážedlo či motorka neobstály.
    ale bude to nějakou mojí pohodlností. kabelky nevlastním a nosím jen batoh. vadí mi co mi svazuje ruce.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    VERONIKA22: my máme do lesa věc na třech kolech :-)
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    TETA_JELENA: psa do croozru :o) prodávají něco spešl myslim i pro psy :o) a dítě taky tam nebo do cyklosedačky.
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    TETA_JELENA: pokud jde o dospělácký výšlap tak dítě prostě silami nebude stačit asi hooodně dlouho ne? ( věkově ). my teď kvůli malému sourozenci ty výšlapy snad totálně zrušili ale mít jedináčka tak si nechám ušít manducu na tříletý a víc letý a chodim aspoň 10km jakkýmkoliv terénem.
    P.S. kočár jsme vlastně do lesa nikdy nebrali, mě ta věc na 4kolech prostě omezuje. takže jedině manduca na záda.
    nosítka co je vyztuženo kovovými tyčkami mi přijde neskutečně humpolácký a zatím ani po osobní zkušenosti netoužím
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    TETA_JELENA: já od synových 3 let nenosila krosnu, ale lehké plastové odrážedlo. KDyž už nemohl(do kopce) jsem to na tom táhla(provaz s sebou), když chtěl jít sám, tak jsem odrážedlo normálně nesla v ruce, je lehké. Takhle jsme v pohodě ušli i 10km, on sám po svých tak polovinu, polovinu na motorce:), dělala jsem to tak ještě vloni(4roky), on je teda dost velkej lenoch
    N_I
    N_I --- ---
    prosim nejake dalsi tipy na vetsi detske arealy typu farma blanik?

    Úvodní stránka - FARMA BLANÍK
    http://www.farmablanik.cz/

    nebo nevite napr. o nejakem dalsim western mestecku podobnemu siklovu mlynu?
    LEF
    LEF --- ---
    nejaky tip na par dni s deckem do 4 let v ceskem raji? spise nejaky punk (pekne v prirode pobliz auta). ikdyz nejakou noc bych dal v nejakem normalnim kempu kde maj i detske hriste. diky
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    TETA_JELENA: my teda když šli na výlet,tak někam,kde je pevná cesta a malý tam mohl jet na motorce/odrazedle,jinak si nedovedu představit delší cesty,ani teď když je mu 3,5 roku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam