LORAIN: jak ctu reakce, tak sama za sebe musim rict, ze si dovci s nasima nepamatuju. a ty, ktery si pamatuju, tak me vylozene nebavily, takze jsem asi divna:))).
jezdili jsme cele moje ranne mladi na Kynzvart a do Trebone a nemam z toho v hlave doted nic moc. mozna podle fotek.
Moje nejlepsi kamoska jezdi s detmi od narozeni vsude na kole na celodenni vylety a tvrdi pokazdy ze "deti si to uzily" (2 a 4 roky). ja si osobne myslim, ze deti si sezeni ve voziku pul dne, pak nekde obed, prochazka a dalsich pul dne na sedacce, NEUZIJI. dle meho nazoru si deti mnohem vic uziji zustat nekde vic dni na jednom miste, kde maji vyziti (jakekoli) a muzou si hrat. treba s jinymi detmi.
Tuhle mi kolega rikal, ze jen s prvnim ditetem jezdil k mori od roka. s dalsim uz by to neudelal. More je krasne, zdrave a prijemne pro vetsi deti ci dospelaky, ale co se tyce "aby z toho neco mely", tak jim podle me, do urciteho veku, staci chaticka v kempu, kde maji dalsi male deti a muzou se popelit v pisku. Ten zazitek z more maji urcite mnohem pozdeji.
a jasne, ze neni problem deti vzit kamkoli, ale cestovani po velkych mestech si urcite uzijou min, nez kdyz s nimi budete stavet v lese domecky pro skritky a delat pro ne ruzny pohadkovy akcicky nekde v kempu.
Jsem zastancem toho, ze detem staci malo. A taky jsem zastancem toho, ze by se detem mela rozvijet fantazie a predstavivost od malicka. Jen at si to krasny obdobi uziji dosyta a ne v krosne v lete na horach ci nekde v Rime.......